Nejhorší posila Arsenalu všech dob? Prý Granit Xhaka!

Bývalý útočník londýnské Chelsea Tony Cascarino nemá příliš v oblibě švýcarského reprezentanta Granita Xhaku, jehož považuje za "nejhorší podpis Arsenalu všech dob".

Nejhorší posila Arsenalu všech dob? Prý Granit Xhaka!

Kanonýři z Emirates Stadium přivedli někdejšího záložníka Basileje loni v létě z Borussie M´gladbach za 35 milionů liber, což v britské metropoli přineslo spoustu očekávání.

Čtyřiadvacetiletý a bundesligou ošlehaný Xhaka však ve své premiérové sezoně na ostrovech dosud nepřesvědčil (v Premier League má odehráno 24 duelů a 1833 minut čistého času s bilancí jedné branky a dvou červených karet) a Cascarino ho rozhodně nešetřil...

"Arsenal v létě utratil více než 90 milionů liber, ale žádný příchod se neosvědčil," přednesl v interview pro talkSPORT.

United chtějí trio z Monaka, Chelsea hrozí ztráta opor a Overmars do Arsenalu?

"Granit Xhaka? To je jedna z nejhorších posil sezony. Možná, že i nejhorší posila všech dob: Byl velmi špatný," sejmul středopolaře s jednašedesáti mezinárodními starty.

To o čtyři roky starší španělskou ofenzivní posilu z Deportiva La Coruňa šetřil trochu více. Bývalý hráč Dynama Kyjev, Vallecana či Paoku Soluň si v lize připsal pouhých 265 minut a jednu trefu. v útoku zkrátka dává Arséne Wenger přednost jiným. "Lucas Pérez si téměř nekopl. Vypadá jako dobrý hráč, ale prostě nehraje moc často," uzavřel čtyřiapadesátiletý internacionál, jenž si kromě Blues v minulosti zahrál také za Millwall, Aston Villu, Celtic Glasgow, Nancy či Olympique Marseille.