DEKÓDOVÁNÍ KRYPTICKÉ ZPRÁVY ČASOPISU "THE ECONOMIST" - "SVĚT V ROCE 2019" (1)

prosinci každého roku vydává prestižní časopis „Economist“ speciální edici která předpovídá trendy a události, ke kterým by mělo dojít v roce následujícím. Informace jsou však krypticky uloženy do velmi komplikovaného souboru obrazů, které se týkající různých klíčových osobností a událostí. I když význam některých z vyobrazení je na první pohled zřejmý, pochopení jiných vyžaduje dokladnou analýzu. Letošní vydání není výjimkou a celkový koncept je mnohem více tajemný, než kdykoliv před tím.

Člověk si přitom musí říci, kdo by trávil čas dešifrováním takových kryptografických prvků? On totiž „The Economist“, není jen tak ledajaký časopis. Je přímo spojený se světovou elitou. Je částečně vlastněn dynastií Rothschildů a jeho hlavní editor, který se jmenuje John Micklehwait, se několikrát osobně zúčastnil setkání „Bilderberg skupiny“. Stručně řečeno, vedení „The Economist“ má přimé propojení na světovou elitu a ze všech sil jí také podporuje.

V roce 1988„The Economist“ vyzval k vytvoření světové měny pod názvem „Phoenix“, což je sám o sobě jeden z nejoblíbenějších okultních symbolů elit. Pták stojí na hromadě hořící národní měny. Jak je patrný z mých předcházejících materiálů týkající se oné speciální prosincové edice „The Economist“, je titulní stránka plná okultní symboliky, která je smíchaná se skrytými informacemi ohledně vztahu mezi „globálně-mocenským systémem“ na jedné straně a zbytkem lidské civilizace na straně druhé. Zpráva týkající se letošního roku 2019, je více, jak kdy jindy do očí bijící..

V roce 1988,  „The Economist“ vyzval k vytvoření
světové měny pod názvem „Phoenix“....

Svět v roce 2019

Toto je krátká rešerše, která se objevila na oficiálních internetových stránkách listu „The Economist“:

„Pohled na svět v roce 2019 staví na třech dekádách našeho publikačního úspěchu, vlastně jde o 33 ročník. Budeme hledět dopředu a pozorovat vyhlídky Trumpovy administrativy vůči Kongresu, realitě Brexitu, důsledkům voleb v Indii, Indoné

Zaregistrujte se a čtěte dál,
získáte 8 dní předplatného
na zkoušku zdarma

Najděte svou cestu k transformaci s naší rozsáhlou nabídkou videí a článků, které rozšíří vaše obzory.

Další díly