Šíp.deník.cz

Josef Abrhám se SKRÝVÁ před světem! Důvod vás dojme

Josef Abrhám je náš národní poklad. Jako herec je naprosto nenahraditelný a pamatujeme ho ze spousty kultovních filmů jako Marečku, podejte mi pero, Vrchní, prchni nebo Obsluhoval jsem Anglického krále. Rolí měl za život tolik, že se nedají ani spočítat, ovšem jeho největší životní role je být skvělým manželem! A to ne jen tak někoho. Ženou oblíbeného herce je již 43 let Libuška Šafránková, národem milovaná Popelka! Proč se ale herec žijící tolik let v hřejivém objetí lásky Abrhám poslední dobou nikde neobjevuje?

1 / 11
abrham

Herce moc neuvidíte v žádném filmu, těžko ho spatříte v divadle. A bohužel, absence se týkají i společenských akcí. Vždyť na plátně už se neobjevil několik let. Jeho žena Libuška si totiž prošla peklem, když před třemi lety musela bojovat se zákeřnou rakovinou! Šafránková nemoc porazila, ale z boje neodešla bez následků - musela jí být odebrána veliká část plíce s nádorem a celá republika sledovala, jak to s herečkou dopadne. Vyhrála. A to je tak asi jediné, co se dá říct s jistotou…

Moc se toho totiž jinak neví, protože Libuška se uzavřela před světem… A manžel ji v tomhle rozhodnutí podporuje!

Manželé krásných 43 let.

Slavné manželské páry se často navštěvují.Zdroj: Profimedia.cz

Šafránková se naposledy objevila před kamerou v roce 2014, její muž o rok déle v roce 2015 ve filmu Korunní princ. Od té doby jako by se po nich zem slehla. Občas se podaří novinářům je sem tam vyfotit, vždy ale v rodinném kruhu, například na rodinných oslavách. Herecký pár se evidetně rozhodl, že už se nebude veřejně prezentovat. Je to hlavně ale přání Libušky, která se po nemoci uzavřela do sebe a zájem médií je jí nepříjemný!

Manželé se na veřejnosti ukazují málokdy…

Je to přibližně měsíc, kdy se fotografovi podařilo zachytit manželský pár.Zdroj: Tilen Vajt

Když už se někde Šafránková s mužem objeví, je vždy zahalená od hlavy k patě a často maskuje obličej slunečními brýlemi. Bohužel společně s ní se schovává i Josef. Stejně jako Libuška i její muž se vzdal hereckých příležitostí, zřejmě proto, aby svojí milovanou manželku psychicky podpořil. Je to od něj sice krásné gesto, ale všem nám oba herci chybí! Jejich hlavní zájem je teď rodina.

Charismatický herec kvůli své ženě přestal hrát…

abrhamZdroj: profimedia

Abrhám a Šafránková tráví teď veškerý čas v rodinném kruhu. Jejich syn Josef z nich totiž udělal čtyřnásobné prarodiče! Z prvního manželství ma dvě děti, a teď s novou manželkou má další dvě! Na to se Libuška s Josefem upnuli a odebrali se do hereckého důchodu! Rodina je samozřejmě nejdůležitější věc, ale my tajně doufáme, že se ještě aspoň jeden z nich vrátí na plátna! Oba jsou totiž ikonami České kinematografie a chybí všem!

Josef pro manželku dělá vše, aby byla šťastná…

abrhamZdroj: profimedia

Syn Josef má čtyři děti s dvouma ženama. Rodiče tím plně zaměstnal.

abrhamZdroj: profimedia

Budou se takhle maskovat už napořád? Nebo se vrátí zpět před kameru?

Před domem se ještě dvojice maskovat nemusí…Zdroj: Tilen Vajt

Abrhám se na veřejnosti už neobjevuje…

Josef Abrhám před domem parkuje vůz. Milované ženě je největší oporou.Zdroj: Tilen Vajt

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů