Ve třetí epizodě druhé řady krimi seriálu Rapl s názvem Echt gold si Zdeněk Godla zahrál vůdce loupežné bandy Vargu, který okradl i patologa Knechta v podání Miloše Černouška (64) neboli Cyrila Drozdy (jedná se o umělecký pseudonym).

A vzápětí spolu oba dva usedli za hospodským stolem jako farář a cikán Franta v seriálu Most!, který běží v pondělí večer hned po Raplovi. „S ohledem na jeho zcela přirozený talent pravděpodobně vznikl monopol na role postav z romského etnika,“ řekl Blesku režisér Rapla Jan Pachl (41). „Do budoucna o něm určitě ještě uslyšíme!“ dodal na adresu romské hvězdy.

Zatímco na obrazovce jde Godla doslova z role do role, mimo kamery jen horko těžko shání práci. „Jsem na úřadě práce,“ svěřil se nedávno Zdeněk v rozhovoru pro Blesk.

Natáčení tak pro něho znamená nejen popularitu, ale především zdroj financí. Není divu, že by v něm rád pokračoval. „Film mě opravdu láká. Něco se snad rýsuje, ale nechci to zakřiknout,“ prozradil Godla.

Nemluvě o tom, že brzy se stane dědečkem dvojčat od staršího syna, takže se jim bude hodit každá koruna. „Chci koupit větší byt, abychom tam mohli bydlet s manželkou, dětmi i vnoučaty,“ nechal se slyšet Zdeněk, který má v trestním rejstříku vroubek z mládí - seděl 5,5 roku za loupežné přepadení.

VIDEO: Ukázka ze seriálu Most! České televize

Video
Video se připravuje ...

Ukázka ze seriálu Most! České televize Česká televize

Fotogalerie
32 fotografií