Město nechalo prořezat tisy u památníku Rudé armády, lákaly kolemjdoucí k vykonání potřeby
Okolí pomníku Rudé armády je po úpravě zeleně důstojnější. 4x foto: město Louny
Louny

Louny - Reliéf rudoarmějců z roku 1947 stojící mezi ulicemi Na Valích a Osvoboditelů, na jehož výrobu byla použita socha prvorepublikového předsedy vlády Antonína Švehly, změnil výrazně své pozadí. Informovala o tom lounská radnice.

Okolí pomníku Rudé armády je po úpravě zeleně důstojnější. "Husté spletivo tisů, které se, bohužel, stávalo jakýmsi odpadkovým košem či dokonce místem k občasnému „ulevení si“, bylo odborně prořezáno firmou Zahradníček, s.r.o. a vyčištěno. Zůstala pouze smuteční vrba, která k pomníku patří," vysvětluje město důvod úpravy okolí památníku na svých webových stránkách. K obdobnému „prosvětlení“ došlo i u Žatecké brány poblíž památníku vojáků a bojišť I. a II. světové války.

2201pomnik2

2201pomnik3

2201pomnik4

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru