V Hollywoodu už zase chtějí točit filmové Monopoly

V Hollywoodu už zase chtějí točit filmové Monopoly
Monopoly | Hasbro
Tehdy se měl režie a produkce ujmout Ridley Scott (!) a scénář dávali dohromady lidé, kteří měli na kontě hned dvě klasiky Miloše Formana a to Larryho Flynta a Muže na měsíci (!!). Z projektu nicméně bez většího vysvětlování sešlo a nyní, v roce 2019, máme vývoj s novým týmem.
Celovečerní Monopoly jsou znovu oficiálně ve výrobě, přičemž režie by se měl ujmout Tim Story (stará Fantastická čtyřka, Jízda švárů) a hlavní role se ujme Kevin Hart (Jumanji: Vítejte v džungli), který se Storym natočil zmíněné šváry. Ti sice v Evropě příliš netáhli, ale v Americe šlo o hit a to samé platí pro jejich pokračování. Minimálně na domácí půdě by proto měly mít Monopoly dostatečný komerční potenciál. Hart bude film také produkovat.
Jak hru filmový příběh uchopí, to v tuhle chvíli nevíme. Scott se chtěl zaměřit na hamižnost, jinou verzí byl příběh obyčejného chlapce, který by šel za bohatstvím. Protože je v hlavní roli Hart, pravděpodobně nás čeká postava ukecaného chytrolína, kdy budou ostatní vtipkovat na účet jeho malé výšky.
Kevin Hart
Kevin Hart