Tsitsipas: Můj letošní cíl byl bláznivý. A teď se splnil

22. 1. 2019, 10:02
Aktuality 89
Dvacetiletý Stefanos Tsitsipas na Australian Open dál žije svůj sen. Po výhře nad obhájcem titulu Švýcarem Rogerem Federerem v dnešním čtvrtfinále zdolal 3-1 na sety letos až dosud neporaženého Španěla Roberta Bautistu a jako první řecký tenista postoupil do semifinále grandslamu.
Profily hráčů
Stefanos Tsitsipas

"Cítím se jako v pohádce, téměř. Právě prožívám svůj sen, zažívám to, kvůli čemu jsem tak tvrdě pracoval," uvedl v rozhovoru na kurtu. Po podobném úspěchu toužil. "Na začátku roku jsem řekl, že mým cílem je semifinále grandslamu. Když jsem na tu otázku odpovídal, myslel jsem si, že jsem se zbláznil. Ale ne, je to reálné a právě se to stalo."

Tsitsipas se výrazněji prosadil ve druhé polovině loňské sezony. Na turnaji série Masters v Torontu vyřadil čtyři soupeře z elitní desítky a prohrál až ve finále se Španělem Rafaelem Nadalem, vyhrál podnik ve Stockholmu a získal titul na Turnaji mistrů pro hráče do 21 let.

V osmifinále v Melbourne vyřadil švýcarskou legendu Federera, ale musel se rychle zkoncentrovat na dnešní duel. "Řekl bych, že připravit se na tento zápas byla ta největší výzva. Po tom vítězství (nad Federerem) média i sociální sítě šílely. Dostal jsem se do centra pozornosti. Mám opravdu radost z toho, jak jsem dnes hrál, protože se ukázalo, že to nebyla náhoda," uvedl.

Tsitsipas dnes dokázal něco, co se letos předtím nepovedlo devíti tenistům včetně Stana Wawrinky, Tomáše Berdycha, Novaka Djokoviče, Andyho Murrayho, Karena Chačanova či Marina Čiliče. Třicetiletý Bautista totiž na začátku roku vyhrál turnaj v Dauhá a po sérii devíti výher našel prvního přemožitele v roce 2019 až dnes.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

89
Přidat komentář
Ondra979
podle me by mel vetsi sanci porazit NAdala Federer, na hardu uz na nej nasel recept. TsiTsi by mu mel zavolat a poradit se :). Ale uvidime treba prekvapi, ale cekam, ze ho max potrapi.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdem riesit, ako dobre hra Stefan na turnaji, skor tak vo vseobecnosti....Nadal odohral z Big3 s mladými snad najviac zápasov a má s nimi jednoznacne najlepsiu bilanciu..

Zverev 5:0
Khachanov 5:0
Tsitsipas 2:0
de Minaur 2:0
Rublev 1:0
Chung 2:0
Tiafoe 1:0

Preco tomu je tak?..Co myslite?...Podla mna to nebude nahoda....Na Nadala si clovek musi zvyknut, trva to najdlhsie...Federer, Djokovic uz maju viacnasobné prehry, ale ked mladikovi zacnu s Nadalom lietat tie preliftované FH, tak je zrazu v lese..To este nezazil... To je prva vec. Druha vec, Nadal je lavák...To celú pre mladych nezvyčajnú situáciu ešte umocňuje. Vlastne Rafa raz s mladým zavahal. S kým?...Shapovalov, lavák...nahoda?..nemyslim

Na toto trochu spolieham so Stefanom, Nadal hra uplne inak ako Federer alebo Djokovic, jednorucny BH moze mat problém, bez ohladu na to, ze Nadal dnes nehral dobre a Stefan sa operoti Torontu zlepsil...
Reagovat
FerrariF50
Tak Rafan je favorit, ale zas na druhou stranu Roger style na něj poslední roky platí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zápas je totálním otazníkem. Já viděl téměř všechny zápasy Rafy na AO a kromě servisu mě nijak nenadchl. Nemusel až do semi zahrát absolutně nic navíc. Stačilo jenom držet servis a vracet míče na polovinu soupeře. Možná zlepší úroveň své hry na úroveń soupeře a možná je už na TOPu a dostane naloženo. To až do toho zápasu nezjistíme a můžeme polemizovat klidně do rána.
Reagovat
ttopi
Pěkná bilance.

Vlastně dle wiki:

Players with winning records against Nadal (Active players are in boldface)

Serbia Novak Djokovic 25?27
Russia Nikolay Davydenko 5?6
Slovakia Dominik Hrbatý 1?3
Spain ?lex Corretja 0?2
Germany Dustin Brown 0?2
Australia Chris Guccione 0?1
Sweden Joachim Johansson 0?1
France Olivier Mutis 0?1
Thailand Paradorn Srichaphan 0?1
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych byl mladej začínající profík, proti Nadalovi by se mi chtělo hrát nejmíň.

Když Federer narazí na nečekaný odpor, nahodí výraz typu "do prdele, už jsem mohl být doma, co to je?" a občas působí skoro uraženě, že si někdo neznámý dovolil hrát s ním vyrovnanou partii.

Roger je navíc vědátor, který soupeře očividně studuje a čte. Takže proti někomu, koho nezná, je ve velké nevýhodě.

Novak, když narazí na nezdolného mlaďase, mně osobně přijde, jako by ho skoro nechal vyhrát stylem "ale tak jo, seš dobrej, tak tady to máš." Navíc tehdy naplno vyniká, jak strašně je nepopulární, protože v tu ránu publikum většinou začne fandit jeho soupeři. A myslím, že Novak by si ze všeho nejvíc přál, aby byl stejně milovaný jako Fedal.

S Nadalem je ten problém, že i když hraje blbě, teda pokud je zdravý, nevypustí to. Jeho fakt musíš utlouct. Jak tady už někdy někdo psal, jeho musíš zabít. On prostě nestáhne ocas mezi nohy a neodkňučí. Rozhodně ne před nějakým uchem. A souvisí to asi s tím, že on sám býval naprostý teenage úkaz, který nikomu nic nedal zadarmo a už když mu bylo 16-17, nadřeli se s ním i špičkoví hráči. Takže od mladých nečeká, že se mu budou klanět. Proto je připraven je seřezat jako všechny ostatní.

Pokud se mu dostaneš do hlavy, už je to mnohem snazší, protože jak je na jednu stranu nezdolný a zarputilý, někde uvnitř je to pověrčivý neurotik.

Jde-li ale o první vzájemný zápas, musíš ho ubít a umučit. A podle mě běžný, ař talentovaný mladý hráč na tu fochnu vůbec není připravený.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsitsipas ho v hlave mít spíše nebude. Dostal od nej na antuce, kde Rafa nemá konkurenci a odehrál s nim vyrovnané dva sety v Kanadě a to byl na poloviční výkonnosti oproti letošnímu AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme. Osobně nemám koule na ten zápas vsadit.
Reagovat
Herbert_Hoover
No ten první set moc vyrovnaný nebyl :)
Reagovat
brixner
Za prvé jsi mě trochu namíchl svou poznámkou o tom, že snad hejtuju na účet dvouměsíčního kojence(nebo jak jsi to tam přesně definoval) Příjde mi, že (snad?) nemáš moc smyslu pro humor, to moje "uchechtnutí" přece muselo být jasné každému, něco, jako když kámošovi řekneš "Pozdravuj svojí ženu a moje děti!" Já vím, onen dotyčný novootec není můj kámoš,(k miminku dodatečně blahopřeji!!) přesto si myslím, že přílišná upjatost není moc dobrá. Jsem prostě člověk, co si dělá prdel z ostatních a má rád, když si ostatní dělají prdel ze mě - to je celé. A že byl můj "hejt" postnut 2x? No, prostě se chybička vloudila, ono řídit loď a zároveň i psát, do sebe moc nepasuje, ale to jen na vysvětlenou, je to jen můj problém!
Jinak musím uznat, že tvůj rozbor šancí mlaďochů proti Rafovi - klobouk dolů! Myslím to vážně, máš hodně velký přehled o těch lidičcích s pálkama a asi bys byl i dobrý psycholog! Popsal jsi to velice trefně, jako bys snad byl někde "uvnitř dění", prostě skvělý příspěvek a rozbor! Rád to čtu - tedy pokud mě zrovna nejebe kápo :-)
Mňo a na vysvětlenou - svýho prvního Džony Wolkra jsem si nedal v půl roce, ale až v roce a půl, začal jsem s tím dost pozdě, no...
Takže mezi námi - DOBRÝ?
Reagovat
mahycek
To se dalo čekat, po dvou vyhraných setech už bylo víceméně
jasné, že to bude ve třech. Tsitsipas má splněno, půjde
s jasnou nezatíženou hlavou do zápasu a Rafa to nebude mít
jednoduché. A Djoko ? Ještě není ve finále. Sice s Nishim
problém mít nebude, ten nenajde síly vzdorovat, nebo
případně vyhrát set. Na US Open před lety Djoka porazil, ale
teď už fyzicky odpadne. To Raonič, to bude těžký oříšek,
je tady mimořádně silný a Djokem bych to viděl 50/50.
Reagovat
Stan_Borowitz
Raonič už je v semifinále?
Reagovat
FerrariF50
No ten zápas s Nishim budu dle mě rozhodně ve třech na pohodu. Ale bude tam dle mě vícero hezkých výměn a bude to koukatelnější zápas než ten dnešní. Rád bych se mýlil ale Nishimu nevěřim ani trochu, že by mohl nějak více zatápět a vyhrát to je snad až nesmysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ojoj, Rafa planuje hrat este pár let, prave oznamil...

Kamila, pocula si?...Uz ti navrela žila na čele?...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jistě, že bude hrát několik dalších let. Já bych taky hrál s walkoverem až do semi na každém turnaji. To se hraje dobře.
Reagovat
Stan_Borowitz
byla to nakládačka...
Reagovat
smazaný uživatel
Rutinné Rafove vitazstvo so zastupcom Next gen...Dnes striedal lepsie aj horšie momenty, celý zápas to mal ale pod kontrolou...Verim, ze so silným súperom si Rafa na svoje UE úlety dá pozor...Tesim sa na stvrtok, suboj dvoch najlepsich hracov spodnej casti pavúka.
Reagovat
FerrariF50
Dvou nejlepších možná tak podle toho kam se dostali. Ale s hodnocením Rafy počkám až po zápase s TsiTsipasem. Pak se uvidí jestli opravdu dvou nejlepších. Já tipuju pětiseťák kde to Rafan urve.
Reagovat
turista
Spíš si myslím, že Nadal Tsitsipase seřeže 3:0 na sety jako zatím seřezal všechny mlaďase. Pětiseťáky už moc Rafa nevyhrává a mladí zatím nemají šanci ho do 5 setů ani dostat.
Reagovat
FerrariF50
No pokud se TsiTsi zkoncetruje a udrží si laťku co tu předvádí, tak bych to rozhodně jen na 3 sety neviděl. Stát se může všechno ale ty 3 sety mi přijdou pravděpodobný snad nejméně.
Reagovat
raduz
Nikdy jsem neargumentoval losem.Dnes však tvrdim,že Nadalovi soupeři zde na AO maji uroveň Sereny,samozřejmě s trochou nadsázky.Djokovič to má opravdu podstatně horší a možná to nebude poprvé.Náhoda je blbec holt.Pokud však Nadal porazi Tsitsipase,který v semi není náhodou a ani ťim,že by jeho soupeři selhali,tak potom to bude jiná a vykoupí se z toho.Mně se ten Tsitsipas fakt líbi.Hraje hodně podobně jako Federer,navic autentickej típek.Na vitězsrvi asi fakt ješté mladej.Primaty Willandera,Changa,Beckera apod se v dnešni době asi zopakovat nedaji.Tehdy byli třicátnici na odpis.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že pro Tsitsipase bude Nadal těžší než Djokovic. Pro Djokovice bude těžší Tsitsipas než Nadal a pro Nadala bude těžší Djokovic než Tsitsipas.
Reagovat
smazaný uživatel
To je u Nadala ale úplně normální mimo antuku. On pokud nechytne walkover až do finále, tak nemá šanci na hardu, nebo trávě GS vyhrát. Musí se mu sejít okolnosti. Přesně proto nikdy neobhájil GS mimo cihlu, protože 2x po sobě tolik štěstí nikdy neměl.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych, Fucovicz, Chung, Cilic :)
Reagovat
smazaný uživatel
Což je pořád o 10 levelů více než Ebden, DeMinaur, Berdych a Tiafoe.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ale pisem o poslednych 4, nie prvych :)...

+1 za snahu.
Reagovat
dappe
To jméno si tady napsal snad podvacáté, různě a vždy špatně. Přitom by člověk řekl, že zrovna s tímhle mít problém nemůžeš, ty hlupáku.
Reagovat
smazaný uživatel
Bu bu bu...Si mi pohrozil teraz, frustráte :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jsem chtěl dodat, že odpis třicátníků tradičně provádějí dvacátníci či náctiletí. Takže fakt, že současní třicátníci zasahují tak hluboko do velkých turnajů, hovoří spíš o úrovni dvacátníků než o (ne)možnosti teenagera prosvištět až k titulu.

Taky si nemyslím, že to Tsitsi dotáhne, ale kdo si myslel, že Chang porazí Lendla?
Reagovat
FerrariF50
No gratulka Rafovi. Tiafoe byl pro něj vyloženě lahůdka. Ušetřil síly co bude potřebovat, zvládl to uplně s přehledem. Ale teda zápas o ničem, nuda maximální.
Reagovat
Davor1
Inac vsimol si niekto, ze Nadal tu na turnaji stratil len dvakrat servis hned v prvom zapase? Uz stvrty zapas ho nikto nedokazal brejknut, co je na Nadala na harde dost nevidana bilancia...
Reagovat
smazaný uživatel
Servuje dobre, vzdy rychlo vyhrava, to sa aj servuje lahsie..Ak sa dostane na stavy 4:4, 5:5, lahkost moze byt tu-tam...Dnes ale veelmi kazí...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně hrál s hráči, kteří nejsou schopní ten WTA servis zreturnovat. První servis zlepšil určitě, ale taky proti němu měli soupeři dost BB, ale vzhledem k jejich kvalitě (mimo TOP30) nebyli schopni je proměnit.
Reagovat
spaniel
Big Foe tezcw nezvlada zacatky setu...
Reagovat
No-le
Rafa je fakt zvíře... Tady ho nikdo neporazí.
Reagovat
FerrariF50
Tiafoe neni pořádný soupeř, takže ono těžko říct jak na tom vlastně je. To selhání Berdycha jsem proti Rafovi čekal. Uvidíme co proti Tsitsimu a případně Nolemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tiafoe urcite nie...

Stefan bude velka skuska...Skoda, ze nebude hrat SF s Djokovicom, myslim, ze sam by bol radsej..
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Štefan bude skuška. Sice až v semi, ale bude. Neskutečně to Rafa vyfasoval. To je jediné, co mě na AO vyloženě se-re. Nutnost porazit dva hráče TOP20 při cestě za titulem. Chudák Nole se tam řeže od druhého kola a Rafa má takový slabší sparing už týden. Aby na to fešák jen španělskej nedoplatil.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis, kolká nespravodlivost...

A si taký maličky, ze s tým nic nezmozes..
Reagovat
gocii
Chudak nole mel 177. Tsongu kterej je stejnej pripad jak berdych, takze to ma tezsi jen v medvedevovi, zas bych moc nedramatizoval
Reagovat
Pe3k
lol
Reagovat
smazaný uživatel
A los Noleho si viděl že jo? Tsonga, Shapovalov, Medveděv, Nishikori, Raonic, Nadal/Tsitsipas?

Rafa: Ebden, nulový DeMinaur, nulový Berdych a parodie na tenistu v podání Tiafoa, kterému dal Rafa více es, než za celý turnaj dohromady. Nevím no.
Reagovat
Herbert_Hoover
To je v pořádku, že mu dal víc es než za celý turnaj. Výkon roste postupem turnaje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo spíše Tiafoe měl return na úrovni mojí babičky.
Reagovat
Herbert_Hoover
Zato Tsitsipas je druhý Agassi žejo :)
Reagovat
smazaný uživatel
To hodnotis return proti Federerovi a Bautistovi?
Reagovat
Herbert_Hoover
Nejen proti nim, je to rozhodně herní prvek, na kterém by měl zapracovat.
Reagovat
gocii
Bavil ses o top 20 coz shapovalov neni a nevim proc tam uz pocitas nishiho kdyz jeste nevis jak bude na kurtu vypadat. Nadal ma ted podobnej los jak djoko na us.
Reagovat
smazaný uživatel
Djok + psychika = mnohem horší výkon.

A Cici má konexe na Olympu, takže to nebude žádná sranda.

Až doteď to měl poměrně snadné. Odteď to bude ošidné a pak s největší pravděpodobností pořádně těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
První servis na prd, a teď zahrál výsostně blbej míč.
Reagovat
smazaný uživatel
Naštěstí gangsta si dost nevěří.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa po sviznom zaciatku celkom ubral..Dobre servuje, ale od BL kopa UE...Pevne verim, ze hra len to, čo musí...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa bez es 5 winnerů 11 UE. Škoda prvního gamu, kde si Francek učurnul. jinak to mohlo být zajímavější. Potřebuju aby vyhrál set, mám v tom dost peněz. Asi kilo. :)
Reagovat
Krisboy
Škoda kila.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no. Nevadí, vyčerpám kontokorent u banky a srovnám to v tipáči. Nicméně Rafa to má dost slušně rozjeté na titul. Stačí mu za turnaj porazit dva hráče TOP20 aby bral GS. Kdyby náhodou postoupil do finále Pouille, tak jenom jednoho. Podobná situace se v historii stala naposled kdy? USO 17 a pak při ostatních 15 GS Nadala? :D
Reagovat
Krisboy
Měls naložit na Petru. Easy money.
Reagovat
Herbert_Hoover
Petra + Collins nemělo kam, ale já byl nenažraný dal ještě Duckwortha :)
Reagovat
smazaný uživatel
Slušné tipy. Já měl Tsitsiho 1:3, to jsem čistě zkusil, že tak dopadli všechny jeho zápasy a ono to vyšlo zase.
Reagovat
Krisboy
Já měl Petru a min než 20,5 gamu. Mohl jsem jsem být ještě odvážnější, ale i tak kurz 3,56 je slušnej.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis Kamila..A to svajciarske nemehlo nevie prejst ani cez prveho hraca top20..A to iste v NY....Mal by nazbierat posledne zbytky dostojnosti a nechat tenis Big2...Aj tak sa ku nim uz nikdy nedostane..
Reagovat
smazaný uživatel
Hej hej. Zatím BIG2 chybí 9 GS aby se vůbec tomu nemehlu vyrovnali a na N.1 by museli být do 40ti. Co bude, to bude. Každopádně Rafa má slušnou šanci vyhrát podruhé AO a zařadit se tak do stats s počtem 18 GS z toho 11 z antuky a 7 bez porážky hráče TOP10 cestou do finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Utri slzy a buď chlap. Posobis zúfalo...Smutný úpadok tiež fanusika...
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak sto tisíc nejsou dnes žádné velké peníze.
Reagovat
FerrariF50
Set to asi těžko, myslim si že nemá naději. Nadal uplně s přehledem ve třech.
Reagovat
MarcelPersch
Souhlas, jediné co mu funguje je servis, tohle by na Tsitsipase nestačilo, ty krátké a nevýrazné údery jsou jako záblesk z sezon 2015-2016. Nejvíc to nechápu u BH, ten ho držel celou loňskou sezónu, jasně nejlepší úder, ale hádám, ze je to vždycky něco za něco backhand výměnou za servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Francek nebyl zhulený, tak to skóre mohlo vypadat jinak. Teď měl i BB, ale když nabíhaný FH trefíš metr za lajnu, tak asi nemůžeš moc brejkovat Rafu no. Rafa zatím hraje údržbu, když se soupeř netrefí do kurtu, tak to stačí.
Reagovat
Tuttovka
Tedy zatím na pohled moc hezké utkání. Tiafoe to tam sype dost pod plynem. Třeba Rafu trošku potahá a setík mu vezme. Asi by to bylo dobré kvůli kvalitě zápasu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nesleduju to systematicky, ale asi vidím jen ty horší momenty nebo co. Co jsem viděl, tak si Rafa TFOa vodí jak na provázku a ten, když už si vytvoří nějaký tlak, tak zkazí lehký volej nebo se vyhodí.
Reagovat
Tuttovka
Já se na to dívám tak, že ten kluk chce hrát tenis. Jeho zápas asi může být lecjaký, ale nuda to určitě nebude. Nebojí se do toho nastoupit, a tím nutí hrát Rafu líp :).
Reagovat
Stan_Borowitz
to bude nakládačka...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem nevěděl, že v Melbourne je turnaj ATP 250, kde se Rafa přihlásil. První hráč TOP20 až v semi. Tomu říkám vydřený výsledek. Ale Rafa dobře podává, to je bez debat. To mu na ty jeho soupeře prakticky i stačí.
Reagovat
smazaný uživatel
3:0, vyzerá to tak, ze Rafa sa dnes dobre vyspal :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak jsem si při restartu cookies rozkřupal hesla na TP. Ale evidentně jsem Vám dle příspevků co jsem četl chyběl a za ty dva dny jste si tady zase udělali své masturbační Rafa forum. :D
Reagovat
EllNino
lol :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Mně jsi Kamile chyběl..fórum bylo bez tebe neúplné :) Je dobře že tu jsi a snad už nikdy nebudeš restartovávat cookies.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky díky. Už jsem psal vedle, že hraju FUT19 (asi 1x týdně) a mají apku, kde musíš cookies restartovat, jinak to nezapneš. Sice se pak nedostaneš ani do e-mailu, ale apka jede. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem nedávno restartoval dočasný soubory a to byl takovej maglajz, že bych ti to nepřál vidět. Normálně z kompu vyskakovaly elektronky...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to muselo být něco. Ono ta automatická přihlášení jsou super že jo. Ale když smažeš historii s cook, tak si to můžeš hodit.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, super. Hlavně pro všechny sběrače dat...
Reagovat
Herbert_Hoover
Tiafoe ofenzivně bez respektu, ale to zakončení na síti..tak nějak reflektuje jeho osobnost. Rafa nakonec čistě, to je důležité na začátku :) Vamos
Reagovat
Fransoas
Konečně Někdo zastavil Výborně hrajícího Španěla.Gratulace pro Tsitsipase.
Reagovat
Krisboy
Protože Petra hraje jinou soutěž, není v pavouku nikdo, kdo by ho mohl zastavit :DDD
Reagovat
Fandina
Hraje jednoručný BH, to se mi fakt líbí. Mám takový dojem, že jednoručáci umí hrát rychleji a přesněji. Možná je to jinak. Ale obecně mám tyhle jednoručné BH ráda. Hezky se na jejich švih dívá.

A jinak je to hezký klučina, možná bych trochu upravila vlasy, ale co se týká mladíků, on, Šáša, Kačanov, pěkní kluci.
Reagovat
Fandina
A jinak se mi líbil hodně vloni, když jsem byla v Dubaji, tak jsem byla na jeho zápase tuším s Kukuškinem. Hrál se na takovém malém kurtu a mně se moc líbilo, jak hrál.
Reagovat
Ravik
bože to sou hlody
Reagovat
spaniel
Štěpáneček Cicinka.
Reagovat
Marduch
omg tos neměl vyslovovat :D
Reagovat
Fandina
Tak bych mu určitě neříkala, tak ho zase v oblibě nemám. Musí si to zasloužit.
Reagovat
Fandina
Ne, jen se vytahuji, že jsem tam byla.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist