Vlastimil Resl - eWRC.cz
22. 1. 2019 12:18 − 2875× − 0

Josef Zimmermann zve na besedu do Besedy

Přestože Rally Lužické hory se již několik let nejede, na Frýdlantsku je stále mnoho fanoušků motoristického sportu.

Právě ty se rozhodla potěšit domácí posádka Josef Zimmermann – Petr Schleichert, která ve spolupráci se svým týmem JZ Racing a partou přátel uspořádá 2. února besedu na sále frýdlantské restaurace Beseda.

„Před lety jsem se zúčastnil jedné z besed na Mladoboleslavsku v čejetické Lojzovně (již neexistující hospoda U Kepkeho, pozn. autora). A když Lojza zkrachoval, napadlo nás uspořádat tuto akci u nás – ve frýdlantské Besedě. Fanoušci budou mít možnost popovídat si s jezdci rallye, autokrosu a rallycrossu od legend až po mládežníky nejdříve během oficiálních dvou diskusí, po nichž budou následovat autogramiády. Zábava bude samozřejmě pokračovat i poté,“ slibuje Josef Zimmermann.

Ten loni se spolujezdcem Petrem Schleichertem a vozem Opel Adam R2 absolvoval pouze Rally Bohemia a jinak na rallyových tratích chyběl. „Letos bychom si Bohemku rádi zopakovali. Napodruhé už budeme lépe znát charakter erzet této soutěže. Kdyby klapl start také na Kopné a Pačejově, což jsou naše další srdcovky, bylo by to ideální. Zatím to však intenzivně neřešíme. Každopádně v případě startu bychom rádi pokračovali ve spolupráci s týmem Brynda Racing,“ nastiňuje Pepa, kterého nyní čekají divácké zážitky té nejvyšší úrovně. „Naše šestičlenná parta se chystá navštívit Rallye Monte Carlo. Dosud jsem ze světových podniků zavítal pouze na ty šotolinové. Takže se na asfalty moc těším. Tím více, že předpověď počasí hlásí sněžení.“

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!