Policie v Paříži v pondělí zatkla amerického zpěváka Chrise Browna poté, co na něj 24letá žena podala trestní oznámení pro údajné znásilnění. Zprávu jako první přinesl francouzský časopis Closer, následně ji s odvoláním na zdroje ve francouzské justici potvrdily světové tiskové agentury.

Podle mladé ženy ke znásilnění došlo v Brownově apartmá v hotelu Le Mandarin Oriental. Zneužil ji prý i jeden ze zpěvákových přátel a Brownův tělesný strážce. Společně s americkou hvězdou byly v pondělí zadrženy další dvě osoby, informují agentury AP a Reuters.

Brown byl podle agentury AFP dnes v poledne stále ve vazbě, zatímco vyšetřovatelé zkoumají trestní oznámení. Do dvou dnů musí 29letého rapera propustit, nebo vznést předběžné obvinění. Podle AP byl zpěvák mohl být kromě znásilnění obviněn také z drogových přečinů.

Zpěvák se do problémů se zákonem dostává již poněkolikáté. V roce 2009 se přiznal k napadení bývalé přítelkyně, popové hvězdy Rihanny, za což mu byl vyměřen pětiletý podmínečný trest. Kvůli porušení podmínky pak strávil rok ve vězení. V roce 2013 zase napadl jednoho fanouška a byl odsouzen k pokutě a dvěma dnům vězení.

„Byl jsem na vrcholu světa. Měl jsem písničky na vrcholech hitparád, byl jsem miláček Ameriky, a najednou jsem se stal úhlavním nepřítelem číslo jedna. Cítil jsem se jako zrůda. Přemýšlel jsem i po sebevraždě, vůbec jsem nespal a téměř nejedl," uvedl Brown o několik let později ve svém dokumentu.

V létě 2016 zpěváka obvinila z napadení modelka Baylee Curranová. Brown na ni prý ve svém domě v rámci osobního sporu namířil zbraň. Zpěvák nařčení odmítl a následně byl propuštěn na kauci 250 000 dolarů (přes 5,5 milionů dolarů).

Se svou výbušnou povahou se několikrát snažil bojovat a nastoupil na léčení. Jenže za nepřístojné chování ho vyhodili i z nápravného programu!

VIDEO: Co dělala Brownova expřítelkyně Rihanna po pražském koncertu? Rozjela mejdan v tramvaji!

Video
Video se připravuje ...

Co dělala Rihanna po pražském koncertu? Rozjela mejdan v tramvaji! Blesk TV

Fotogalerie
57 fotografií