VIDEO: Serena pobavila publikum brzkým vstupem na kurt

22. 1. 2019, 14:02
Video dne 19
Prosím, přivítejte na kurtu světovou jedničku... zaznělo v Rod Laver Areně z reproduktorů a v tom na kurt přichází Serena Williamsová. Ta sice v čele žebříčku strávila 319 týdnů a jako světová jednička odehrála 330 zápasů, jenže včera v osmifinále Australian Open nastupovala jako světová šestnáctka. Své faux pas si 37letá Američanka se sluchátky na uších rychle uvědomila, otočila se na 'podpatku' a jako první na kurt před pobavené publikum pustila současnou jedničku Rumunku Simonu Halepovou.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

19
Přidat komentář
FulnekUltras
další důkaz, že tato osoba je už léta vskutku vyšinutá.
Reagovat
janek_da
Skoda ze to Simona nevysperkovala, ze ji vzala sebou na tu No1
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale je milé, jak se Serena zarazila, už když hlasatel vítal světovou jedničku a nereagovala až na to Rumunsko, to by jí nikdo neodpustil :)
Reagovat
slacker
presne, uz sel pripraveny si sem rypnou do supermatky ale po zhlednuti videa je v tomhle Serena nevine.
Reagovat
ttopi
Sluchátka - nemoc.

Fakt strašná móda, jak si sportovci dávají na uši sluchátka a pak jsou takhle mimo. Dříve to nikdo nedělal a byli 100%ˇkoncentrovaní, takže nějaké kecy o soustředění jsou mimo.
Reagovat
PetaM
Jako chápu, kdyby to neslyšela a šla dál, ale ona to právě slyšela, otočila se a vrátila se i když měla na uších sluchátka :D
Reagovat
a.magerova
Já to nějak nechápu, přece chlapi už jdou tunelem tak, jak budou nastupovat, žádné dodatečné předbíhání.... navíc... dle mého šla Serena dobře, horší žebříčkové postavení čili první nastupuje... spíš to zapinkali organizátoři špatným hlášením... no ni?! ;-)
Reagovat
PetaM
No jako upřímně asi ano :D Sám hlasatel udělal celkem dlouhou pauzu mezi "the world ..." a "... number one" :D Až mi to přijde zvláštní. :D
Reagovat
littlegeorge
Přesně, už jsem na to upozorňoval při diskuzích na Novinkách
Reagovat
Fandina
Dneska šla Petra chodbou první a je výše postavená než Barty. Záběr byl dost dlouho na Eurosportu 1.
Reagovat
a.magerova
Tak asi baby nastupují jinak než chlapi.... jde o to, jestli je to u bab na AO novinka nebo to tak bylo vždy...

https://www.youtube.com/watch?v=t2t5vRPfDD8

https://www.youtube.com/watch?v=PLBcUc9Wpqs
Reagovat
Fandina
Tak to nevím, jen jsem si toho dneska všimla, že Petra jde chodbou a je první.
Reagovat
paprikovygulas1
Tak ty si riadne mimo. Tie slúchadla v tom nehrajú absolútne žiadnu rolu, však práve na základe toho že počula čo hovorí hlásateľ sa otočila.
Reagovat
a.magerova
Reklama.
Nastupuje s nimi a při chůzi si je sundává z uší, aby pohybem ruky ještě víc upozornila na značku, kterou nosí, jak jednoduché... ;-)
Reagovat
vendulkabendulka
Dříve jsme jezdili na povozech a koních, benzínové pumpy zely prázdnotou a pumpaři neměli co žrát..
Reagovat
ttopi
To ti přijde normální tohle srovnávat? Přechod od povozů k autům se dá nazvat nutným pokrokem. Nošení sluchátek máš pocit, že světu nějak prospívá? :D
Reagovat
Fandina
A to tě nenapadlo, že se jedná o přirovnání, výklad, že co bylo bylo, teď je jiná doba?
Reagovat
ttopi
Přirovnání ale musí také dávat smysl. To je stejný, jako když někdo nadává, že na nemocné lidi se sbírají víčka a na migranty peníze jsou. Přitom obojí jde přes úplně jiné instituce.
Reagovat
smazaný uživatel
sa nehnevaj,ale dal si velmi hnusny priklad,cez ine institucie mozno tie peniaze idu,zaraba ich vsak rovnaka skupina ludi a migranti to nie su
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist