Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mladý Slovák ukázal na křižovatce z taxíku strážníkům zdvižený prostředníček, vyfasoval pokutu

Jednadvacetiletého Slováka přišlo dnes po půlnoci pěkně draho frajerské gesto, které bez důvodu ukázal hlídce strážníků. Když seděl mladý cizinec v taxíku, který čekal na semaforech v centru města, ve vedlejším pruhu zastavilo auto městské policie. Slovák strážníky z frajeřiny poslal jasným signálem vztyčeného prostředníčku do patřičných mezí.

Jenže nepočítal s tím, že si to strážníci nenechají líbit. Proto byl po vystoupení z taxíku v Benešově ulici dost překvapený, když k němu strážníci přijížděli a vyzvali ho k předložení dokladů.

Zaskočený muž nejprve zapíral, nakonec ale strážníkům přiznal, že zdvihnutý prostředníček byl míněný jim. Přitom se dušoval, že nešlo o důkaz hrdinství, ale jen důsledek přemíry alkoholu.

„Za znevážení postavení úřední osoby si tak od hlídky převzal vypsanou pokutu," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto pixabay.com

Štítky prostředníček, slovák, pokuta, strážníci

Mladý Slovák ukázal na křižovatce z taxíku strážníkům zdvižený prostředníček, vyfasoval pokutu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.