Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Slovenská zrůda: Krkavčí otec prodal dceru za pár korun! Musela otročit v posteli

(Ilustrační foto)
Zdroj: Facebook/Profimedia.cz
Otřesné
Slovensko se nemůže vzpamatovat z nechutného případu obchodu s lidmi. Otec prodal svou nezletilou dceru na nucenou svatbu. Dívenka tak od roku 2017 musela otročit jako hospodyňka, z domu ji ven nikdy nepustili!

Nebohá dívka byla bezmála dva roky jako otrok. Otec ji prodal za 80 tisíc korun. "Kupec" ji potom donutil ke svatbě s dalším nezletilým chlapcem, zřejmě svým synem. Otřesný případ se stal v okrese Komárno při hranicích Slovenska s Maďarskem.

Po nucené svatbě následovalo stěhování do společné domácnosti. "Nezletilá musela v domácnosti obviněných pomáhat s úklidem a s péčí o další nezletilé děti, které tam žily, přičemž nemohla tuhle domácnost opustit. Když se chtěla vrátit domů, bylo jí v tom zamezeno zbitím, a s nezletilým 'manželem' musela pod hrozbou násilí a bití vést řádný 'manželský život'," informovala slovenská policie na Facebooku.

Obviněný je otec dívky a lidé, kteří ji od něj koupili. Trojici vyšetřovatelé viní z obchodování s lidmi. Po odsouzení si mohou jít sednout na 7 až 12 let. Kvůli citlivosti případu a ochraně mladistvých policie odmítla poskytnou jakékoliv další informace.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy