InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dynamo dál zbrojí! Na přestup přichází Ladislav Martan

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Druhou posilu ve dvou dnech oznámilo Dynamo České Budějovice, kádr lídra Fortuna národní ligy tak nabírá už během první fáze přípravy reálných obrysů. Po včerejším příchodu starého známého útočníka Elvise Mashikeho na hostování z Liberce dnes doplnit manšaft Jihočechů také Ladislav Martan. Devětadvacetiletý ofenzivní záložník přichází na přestup z Hradce Králové, třetího týmu druhé nejvyšší soutěže. K týmu už se připojil a zítra by měl nastoupit v přípravě proti Vyšehradu. V aktuálním ročníku Martan naskočil do 15 zápasů, vstřelil jednu branku a připsal si i jednu žlutou kartu. Nejvyšší soutěž okusil kromě Hradce také na Slovácku a ve Slovanu Liberec.


Jihočeši přezimují na prvním místě FNL s dvoubodovým náskokem na druhou Jihlavu, o další tři body zpět je třetí Hradec. Podle nového systému soutěží postupuje vítěz přímo do nejvyšší soutěže a celky na druhém a třetím místě tabulky čeká baráž o postup. Do jarních mistrovských bojů vstoupí svěřenci trenéra Horejše 3. března ve Vlašimi.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace