Řidiči v Bynově: Letáky za stěrači vozidel nás rozčilují
Foto: Redakce
Děčín

Děčín, Bynov - Až k zlosti dohání řadu řidičů reklamní letáky nabízející práci či jiné služby. Ty totiž po příchodu k zaparkovanému vozu nálezají za jeho stěrači. V mnoha případech zmačkané letáky končí pohozené na parkovišti. ,,Vadí mě to hodně, hlavně když prší a pak mrzne. Leták je potrhaný a navíc přimrznutý k stěrači a k oknu. ,,Leták na pracovní nabídku jsem měl už na autě dvakrát, naposledy minulý týden," zlobí se řidič z Bynova.

Podle Tomáše Pavlíka z městské policie není protizákonné rozdávání letáčků za stěrače aut, ale problém je v naslédném možném znečišťování okolí parkoviště pohozením takového letáčku. ,,Nikoho jsem u auta nechytil, ale stěrač, za kterým jsem letáček nalezl je v ohybu poškozený," prozradil další řidič z bynovského sídliště s tím, že do firmy nejspíš zavolá a požádá, zda může dojít k nějaké nápravě. Třeba jiný způsob distribuce. Je určitě i v zájmu vedení, aby byla jejich nabídka dobře a kvalitně roznesena po městě, dodal řidič.

2201letakdva

Letáky se v Bynově objevují od minulého týdne. Je pravdou, že v počasí, které nyní ve městě panuje jsou často potrhané a znehodnocené.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru