InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Třígólová ztráta? Pro Virtual žádný problém!

Souboj mezi Virtualem a El Magicem vyzněl nakonec pro domácí tým v poměru 6:4. , Autor: Josef Janda

Souboj mezi Virtualem a El Magicem vyzněl nakonec pro domácí tým v poměru 6:4.     Autor: Josef Janda

SEZIMOVO ÚSTÍ – Velmi napínavý souboj okresního přeboru ve futsale sledovali diváci v neděli večer v sezimovoústecké hale. Proti sobě se postavily Virtual a El Magico. Hosté vedli po čistém hattricku Jaroslava Bosnyaka už 3:0 a zdálo se, že mají utkání pevně v moci. Po přestávce ale přišla ledová sprcha. Borci Virtualu během čtyř minut srovnali a nezastavila je ani vedoucí Do Trungova branka. Domácí totiž nakonec vstřelili za druhý poločas šest gólů a porazili El Magico 6:4. V domácím dresu se dočkal hattricku Matouš Varačka.

 

Virtual FC – El Magico Tábor 6:4 (0:3), branky: 32., 38. a 45. Varačka, 35. a 50. Pavličko, 34. Bouchal – 5., 7. a 16. Bosnyak, 36. Do Trung, rozhodčí Křížovský, Přikryl.

Virtual: Chylík – K. Chotovinský, Mareš, Doubek, Bouchal, Varačka, Pavličko, Mrúz.

El Magico: R. Kloc – I. Kloc, Říha, M. Císař, Bosnyak, J. Štecher, Balogh, Švec, Do Trung.

Střelec vítězné branky Virtualu Matouš Varačka prozradí své pocity, jaké to je otočit z 0:3. Proč se jeho týmu v prvním poločase tolik nedařilo? Jak prožíval napínavý závěr zápasu? A pomohlo jeho mužstvu také štěstí?

Střelec hattricku El Magica Jaroslav Bosnyak zkusí nalézt příčiny výbuchu ve druhé půli, kdy dostalo El Magico šest branek. Mohl jeho tým rozhodit gól soupeře na 4:4, kdy nebylo jasné, zda míč přešel brankovou čáru?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace