Hradec získal z Boleslavi posilu do zálohy. Které 3 hráče Votroci pouští?

Hradec získal z Boleslavi posilu do zálohy. Které 3 hráče Votroci pouští?

S východočeskými Votroky se od startu zimní přípravy připravoval také třiadvacetiletý Jiří Kateřiňák. Až předposlední lednové úterý však Hradec Králové oznámil podpis smlouvy, která se datuje do června 2021.

Tvořivý záložník s minulostí v Ústí nad Labem či Třinci, jehož Mladá Boleslav využila v podzimní Fortuna:lize v osmi zápasech, zatím zasáhl do všech přípravných duelů druholigového souboru.

Do města automobilů pak míří dva hráči - zatímco zadák Dominik Hašek bude v mužstvu trenéra Webera hostovat do léta, brankář Jan Stejskal byl stejnému mužstvu zapůjčen na rok, čili do 31. prosince 2019.

Mužstvo kouče Zdenka Frťaly opustil také křídelník Ladislav Martan, který odchází na přestup do Dynama České Budějovice. Opačným směrem pak směřžuje útočník Patrik Švantner, jenž ale stráví jarní část v Benešově.

"Láďovi měla za půl roku končit smlouva a v našich plánech dál nefiguroval. V Hradci si svoje odvedl, děkujeme mu za jeho služby a přejeme hodně štěstí v budoucnosti," ozřejmil na webu fchk.cz výkonný ředitel Jiří Sabou.