InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konflikt na Vodňansku skončil podle kriminalistů vraždou, podezřelým je mladý muž

STRAKONICKO – Jihočeští kriminalisté řeší první případ násilného útoku v letošním roce, který skončil smrtí. Ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy je podezřelý mladý muž.

 

„Podle zjištěných a doložených skutečností došlo v neděli 20. ledna v brzkých ranních hodinách k verbálnímu incidentu mezi mladším a starším mužem v rekreační oblasti na Vodňansku. Během rozepře mladík napadl druhého muže sečnou zbraní a několika údery, vedených do horní části těla, ho zbavil života. Poté z místa utekl," popsal událost jihočeský policejní mluvčí Milan Bajcura.

Vodňanským policistům byl případ oznámen v dopoledních hodinách, kdy po zjištění skutečností přivolali své kolegy ze Služby kriminální policie a vyšetřování, kteří zajistili místo činu a zahájili vyšetřování. „V současné době můžeme uvést, že probíhají úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu vraždy. Podezřelý byl během několika hodin zadržen a následně si převzal usnesení o zahájení trestního stíhání ze zvlášť závažného zločinu," poznamenal Milan Bajcura. Kriminalisté rovněž podali dozorovému státnímu zástupci návrh na vzetí do vazby.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace