Z Dukly dál odpadává nepotřebné zboží. Koho poslala na Slovensko a koho na přání Drska do Teplic?

Z Dukly dál odpadává nepotřebné zboží. Koho poslala na Slovensko a koho na přání Drska do Teplic?

Poslední Dukla, jež tento týden prodala Nitře šestadvacetiletého slovenského záložníka Frederika Bílovského, uvolnila na hostování do Teplic také mladého útočníka Davida Bezdičku.

Severočeský celek ze Stínadel, jemuž patří po podzimu sedmé místo, přivedl dvaadvacetiletý ofenzivní hrot kvůli čerstvým zraněním Martina Jindráčka a Siima Lutse, kteří jsou na marodce po lednových přípravených zápasech.

"Zranění obou hráčů nejsou vážná, ale přeci jen nám budou chybět. Proto jsme se rozhodli zareagovat a přivézt Davida Bezdičku, kterého z Dukly dobře zná asistent Standy Hejkala Pavel Drsek," pronesl na webu fkteplice.cz sportovní ředitel Sklářů Štěpán Vachoušek.

Bezdička se snaží operovat v tuzemské nejvyšší soutěži od sezony 2015/2016. Dosud si však připsal jen devět startů, ve kterých se mu skórovat nepodařilo. Bude na tom na severu Čech lépe? Šanci by dostat měl - nejlepší střelec Vaněček odešel do Skotska a náhradní útočník Červenka se vydal zkusit štěstí do Severního Irska.

Jeho debut ve žlutomodrých barvách může přijít již v sobotu proti polskému Górniku Zabrze, ve kterém budou chtít Hora, Krob, Žitný a spol. navázat na svou šestizápasovou vítěznou šňůru.