Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Slunce vstupuje do znamení VODNÁŘE: Co to pro vás znamená? Čas rebelů je tady

Zatmění Slunce, Arch Rock, Nevada, USA.
Zdroj: Profimedia.cz
magické období
Vodnář je především emocionálně nezávislý. Uran, vládce znamení Vodnáře, přináší větší potřebu svobody a nekonvenčnosti. Proto se Luna může projevovat jako rebelant. To může způsobovat potíže ve vztazích. Pro toto období jsou charakteristické náhlé a nečekané zvraty a akce. Naše plány se obvykle mění vlivem vnějších událostí. Slunce ve Vodnáři nám bude po celý měsíc přinášet překvapení a novinky do života! Co to pro nás znamená?

Vodnář vás rozproudí

V neděli 20. ledna ve 4:09 ráno opustilo Slunce znamení Kozoroha a přesunulo se do znamení Vodnáře. Nová energie bude působit nejen na všechny Vodnáře, ale na každého z nás. Vodnář nás rozveselí, přinese nám nové nápady, zajímavá setkání a zábavu! Konečně si budeme moct opět dopřát veselost, rozproudí se společenský život a v práci nás potěší nová inspirace! Vodnáři totiž vládne živel vzduchu a excentrická planeta Uran, které nás dohromady nenechají na pochybách, že se věci dají rychle do pohybu a čeká nás spousta překvapení!

Rozpustilé období ve znamení idealistů

Celé období vymezené koncem ledna a větší částí února, kdy se toto znamení dostává ke slovu, bude plné zábavy, ideálů a bláznovství. Nudit se rozhodně nebudeme. Není náhoda, že právě teď máme v tradičním kalendáři veselé a rozpustilé období masopustu. Vodnář je znamením idealistů, proto můžete klidně popustit uzdu své fantazii a spřádat plány přesně podle toho, co by se vám doopravdy líbilo! Rebelantská povaha Vodnáře má svůj původ u vládnoucí planety Uran. Je to planeta, která podporuje silnou touhu po svobodě, proto Vodnáři potřebují dostatek svobody a volnosti. A stejně se projevují i ostatní lidé v období, kdy vládnou energie Vodnáře.

Partnerské vztahy pod vlivem energie Vodnáře

Luna ve Vodnáři způsobuje to, že se lidé chovají v partnerských svazcích tak trochu free. Mají tendence oslavovat a chovat se svobodně. Každý člověk si touží občas vyhodit z kopýtka, ale ve vztahu by se měl řídit větou: "Co nechci, aby partner dělal mně, já nedělám partnerovi." Energie Vodnáře lidi vede do různých zábavních podniků a do společnosti. Pod vlivem těchto energií může také proběhnout seznámení s cizím protějškem. Silné energie Vodnáře podporují otěhotnění, řešení dětí, plánování s dětmi. Ten, kdo se zamiluje pod vlivem těchto energií, by měl najít věrného partnera. Pod vlivem těchto energií člověk touží po změnách a větší volnosti.

Období Vodnáře spadající do údobí 21. ledna až 20. února je zkrátka dobou ideálů, nekonvenčních myšlenek, komunikace s lidmi a všeho, co je v dobrém slova smyslu šílené! Vyplatí se nelpět příliš na svých plánech a otevřít se příjemným překvapením, novým přátelstvím a nápadům, protože pouze tak lze naplno využít všechno, co vám Vodnář nabízí! Tak co, jste připraveni?

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy