InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finálový turnaj na Maltě Táborsku nevyšel

Fotbalisté Táborska před utkáním o 3. místo s Mladou Boleslaví. Modrobílí na Tipsport Malta Cupu prohráli oba zápasy, nasbírali však dle trenéra Petra Mikolandy obrovské zkušenosti. , Autor: Karolina Kabíčková

Fotbalisté Táborska před utkáním o 3. místo s Mladou Boleslaví. Modrobílí na Tipsport Malta Cupu prohráli oba zápasy, nasbírali však dle trenéra Petra Mikolandy obrovské zkušenosti.     Autor: Karolina Kabíčková

MALTA - V pátek 18. ledna odletělo Táborsko poměřit síly ve finálové čtyřce zimní Tipsport ligy na Maltu. Postup si modrobílí vybojovali v brněnské Líšni v rámci základní skupiny. Svěřenci trenéra Petra Mikolandy tráví na Maltě týdenní herní kemp, kterého se účastní dvacet hráčů do pole a tři brankáři. V sestavě již nefigurují Toma s Proškem, důvěru nového trenéra Mikolandy si naopak získala řada mladíků.

 

V sobotu 19. ledna dopoledne nastoupilo Táborsko k semifinálovému utkání proti Brnu. Úspěšný výsledek ze základní skupiny modrobílí nezopakovali a podlehli Zbrojovce 0:2. Ani v souboji o bronz se nezadařilo, když v pondělí podlehli Mladé Boleslavi 1:3. Táborsko tak bere poslední 4. místo. Tým trpěl nezkušeností a doplatil na hrubé chyby. Ve středu 23. ledna sehraje Táborsko ještě utkání proti maltskému týmu FC Floriana.

Kádr Táborska k utkáním na Maltě: Zadražil, Němeček, Kotěra – Březina, Hasil, Klusák, Navrátil, N´Gimbi, Šandera, Zárybnický – Berešík, Frýdek, Kopřiva, Kučera, Pfeifer, Pilík, Vozihnoj, Kodad, Čermák, Traoré, Schramhauser – Musiol, Rondić.

FC MAS Táborsko – FC Zbrojovka Brno 0:2 (0:1), branky: 10. Vraštil, 89. Škoda, rozhodčí Spieri – Debono, Petrovic.

FC MAS Táborsko: Kotěra – Hasil, Březina, N´Gimbi (70. Zárybnický), Berešík (45. Vozihnoj), Pfeifer (45. Kopřiva), Pilík, Kodad, Čermák, Traoré (45. Schramhauser), Rondić (67. Musiol).

FC MAS Táborsko – FK Mladá Boleslav 1:3 (1:2), branky: 32. Kopřiva – 6. a 41. Přikryl, 51. Hašek, rozhodčí Mangion – Francalanza, Spenser.

FC MAS Táborsko: Zadražil (46. Němeček) – Navrátil, Schramhauser, Hasil, Čermák (75. Březina), Kučera (68. Berešík), Pilík (64. Vozihnoj), Musiol (82. Rondić), Klusák, Kopřiva, Šandera (68. Kodad).

Další podrobnosti o turnaji a ohlasy trenéra Táborska Petra Mikolandy čtěte v zítřejším Týdeníku Táborsko.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Vanous 

    Reagovat

     

    Je tam hezky, jako výlet prima.

    Vloženo 23.1.2019 10:49:30

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace