Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Oslava narozenin skončila v krvi: Muže ze Strakonicka ubodal údajně nevlastní syn

Oslava narozenin skončila v krvi: Muže ze Strakonicka ubodal údajně nevlastní syn
Oslava narozenin skončila v krvi: Muže ze Strakonicka ubodal údajně nevlastní syn  (Autor: reprofoto FTV Prima)
Autor: dce - 
22. ledna 2019
19:43

Jihočeská policie šetří případ násilné smrti muže (†40), kterého měl zabít jeho nevlastní syn. Údajně se pohádali během oslavy narozenin. Podezřelý skončil v policejní cele.

K tragédii došlo v noci na neděli v obci Truskovice na Strakonicku. "Dle zjištěných a doložených skutečností došlo v neděli 20. ledna 2019 v brzkých ranních hodinách k verbálnímu incidentu mezi mladším a starším mužem, v rekreační oblasti na Vodňansku. Během rozepře mladík napadl druhého muže sečnou zbraní a několika údery, vedených do horní části těla, ho zbavil života. Poté z místa utekl," popsal policejní mluvčí policie Milan Bajcura.

Mrtvé tělo v kaluži krve tu v neděli našla dívka ze sousedního statku, která do chaty přišla uklízet. Podle tamních obyvatel se v budově scházeli povětšinou místní mladí lidé.

Podle FTV Prima se osudný večer v chatě slavilo - právě muž, který byl později zavražděn, tu slavil 40. narozeniny. Rodina se sem podle místních měla přistěhovat nedávno a neměli mezi sebou dobré vztahy. Skutečně šokující je ale informace, že vrahem má být nevlastní syn oběti. 

"Podezřelý byl během několika hodin zadržen a následně si převzal usnesení o zahájení trestního stíhání ze zvlášť závažného zločinu. Kriminalisté též podali dozorovému státnímu zástupci návrh na vzetí do vazby," dodal Bajcura.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání