10. den v Melbourne: Karolína Plíšková v souboji o semifinále vyzve Serenu Williamsovou

22. 1. 2019, 20:00
Previews 36
V rámci desátého hracího dne Australian Open jsou na programu zbylé čtvrtfinálové souboje. Karolína Plíšková v jednom z nich vyzve sedminásobnou šampionku a majitelku 23 grandslamových trofejí Serenu Williamsovou, druhé místo v semifinále obsadí Naomi Ósakaová, nebo Elina Svitolinová. Mužská čtvrtfinále nabídnou souboj Novaka Djokoviče s Keiem Nišikorim a Milose Raonice s Lucasem Pouillem.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Kar. Plíšková (7-ČR) - S. Williamsová (16-USA) | Rod Laver Arena (3:00 SEČ)
• Čtvrtfinále dvouhry žen •
Ósakaová (4-Jap.) - Svitolinová (6-Ukr.) | Rod Laver Arena (1:00 SEČ)
• Čtvrtfinále dvouhry mužů •
Raonic (16-Kan.) - Pouille (28-Fr.) | Rod Laver Arena (4:30 SEČ)
Djokovič (1-Srb.) - Nišikori (8-Jap.) | Rod Laver Arena (9:30 SEČ)


• Češi v akci •
Karolína Plíšková (8.) - Serena Williamsová (16.) | Rod Laver Arena (3:00 SEČ)
Karolína Plíšková si potřetí v řadě zahraje čtvrtfinále Australian Open a poprvé se pokusí uspět. V Rod Laver Areně nastoupí proti bývalé světové jedničce, majitelce 23 grandslamových trofejí a sedminásobné šampionce úvodního grandslamu sezony Sereně Williamsové, která v Melbourne útočí na vyrovnání rekordu Margaret Courtové. S Američankou prohrává 1-2 na zápasy, naposledy se utkaly na loňském US Open, kde zvítězila Williamsová.

Williamsová hraje v Melbourne naprosto skvěle, Plíšková předvedla suverénní a možná vůbec nejlepší výkon své kariéry až v osmifinále proti Muguruzaové. Pokud by takovou jízdu zopakovala, určitě má šanci na postup. Favoritkou je ale Američanka.

Tip: Williamsová ve dvou setech

Aktuální forma
Plíšková vstoupila do letošní sezony tím nejlepším možným způsobem. V Brisbane zvládla všech pět zápasů (porazila Putincevovou, Bouzkovou, Tomljanovičovou, Vekičovou i Curenkovou) a získala 12. kariérní titul, v Brisbane triumfovala podruhé (2017).

Cesta turnajem
Svou letošní neporazitelnost protáhla v Melbourne po suverénní výhře nad krajankou a kvalifikantkou Muchovou, po obratu proti Američance Brengleové, třísetovém vítězství nad Italkou Giorgiovou a v osmifinále po fantastickém výkonu proti Španělce Muguruzaové.

Historie na Australian Open
Na Australian Open při prvních čtyřech startech žádný výrazný výsledek neslavila. V Melbourne se jí začalo dařit až v posledních letech. Předloni i loni došla až do čtvrtfinále, loni nestačila na světovou jedničku Halepovou.

Karolína Plíšková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Brisbane (vítězka)
Největší úspěchy na betonech: Brisbane (vítězka)
Bilance: 9-0
Bilance na betonech: 9-0
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 2-4)
Bilance proti hráčkám Top 11-20: 1-0 (kariérní 25-30)

Karolína Plíšková - Australian Open
Kariérní bilance: 17-6
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2017 - 2019)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Generálka: Brisbane (vítězka)
Cesta turnajem: Muchová (6-3 6-2), Brengleová (4-6 6-1 6-0), (27) Giorgiová (6-4 3-6 6-2), (18) Muguruzaová (6-3 6-1)

Aktuální forma
Williamsová odstartovala letošní sezonu trochu netradičně v Hopmanově poháru. V australském Perthu zvládla všechny tři zápasy, když porazila Sakkariovou, Bencicovou i Boulterovou.

Cesta turnajem
V Melbourne hraje v mnohem lepší formě. V úvodních kolech nedala šanci Němce Mariaové, Kanaďance Bouchardové ani Ukrajince Jastremské a po cestě do osmifinále ztratila pouhých devět gamů. V osmifinále vydřela postup přes světovou jedničku a loňskou finalistku Rumunku Halepovou.

Historie na Australian Open
Na Australian Open hraje Williamsová poosmnácté a v minulosti se jen třikrát nedostala do druhého hracího týdne. Celkem osmkrát byla ve finále a sedmkrát uspěla. Američanka usiluje o vyrovnání rekordu Margaret Courtové v počtu grandslamových trofejí.

Serena Williamsová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na betonech: Australian Open (čtvrtfinále)
Bilance: 4-0
Bilance na betonech: 4-0
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 36-13)
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-0 (kariérní 171-69)

Serena Williamsová - Australian Open
Kariérní bilance: 85-10
Nejlepší výsledek: vítězka (2003, 2005, 2007, 2009 - 2010, 2015, 2017)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Mariaová (6-0 6-2), Bouchardová (6-2 6-2), Jastremská (6-2 6-1), (1) Halepová (6-1 4-6 6-4)


• Čtvrtfinále dvouhry žen •
Naomi Ósakaová (4.) - Elina Svitolinová (7.) | Rod Laver Arena (1:00 SEČ)
Druhá semifinalistka vzejde ze souboje mezi úřadující vítězkou US Open Naomi Ósakaovou, která je ve čtvrtfinále grandslamu podruhé v kariéře, a šampionkou posledního Turnaje mistryň Elinou Svitolinovou, jež zaútočí na premiérové grandslamové semifinále. I pošesté se hráčky potkávají na venkovních betonech. Naposledy loni v Miami se radovala Svitolinová, která ve vzájemné bilanci vede 3-2.

Zápas je naprosto otevřený, Ósakaová i Svitolinová v Melbourne předvedly skvělé výkony i horší pasáže zápasů. Mírnou favoritkou je ranařka Ósakaová. Pokud nebude proti vynikající obraně Svitolinové dělat příliš mnoho chyb, neměl by jí postup utéct.

Tip: Ósakaová ve třech setech

Aktuální forma
Ósakaová vstoupila do letošní sezony v Brisbane. Po výhrách nad Aiavaovou a Sevastovovou postoupila do semifinále, v němž ovšem nepodala dobrý výkon proti Curenkové.

Cesta turnajem
Na Australian Open si bez větších potíží poradila s Polkou Linetteovou i Slovinkou Zidanšekovou, ve třetím kole však musela otáčet stav 5-7 1-4 proti Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu a další obrat předvedla v osmifinále proti Lotyšce Sevastovové.

Historie na Australian Open
Ósakaová hraje své čtvrté Australian Open. Loni až v osmifinále nestačila na světovou jedničku Halepovou, letos své melbournské maximum vylepšila.

Naomi Ósakaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Brisbane (semifinále)
Největší úspěchy na betonech: Brisbane (semifinále)
Bilance: 6-1
Bilance na betonech: 6-1
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-0)
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-0 (kariérní 5-18)

Naomi Ósakaová - Australian Open
Kariérní bilance: 7-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2019)
Loňský výsledek: osmifinále
Generálka: Brisbane (semifinále)
Cesta turnajem: Linetteová (6-4 6-2), Zidanšeková (6-2 6-4), (28) Su-Wei Hsieh (5-7 6-4 6-1), (13) Sevastovová (4-6 6-3 6-4)

Aktuální forma
Svitolinová si v Brisbane na úvod střihla reprízu loňského finále, ale tentokrát se Sasnovičovou prohrála a neobhájila loňský triumf.

Cesta turnajem
Na Australian Open nedala šanci Švýcarce Golubicové ani Slovence Kužmové, ve třetím kole po téměř tříhodinovém boji zdolala Shuai Zhang, přestože v rozhodující sadě prohrávala o dva brejky, a v osmifinále na třetí pokus našla recept na Američanku Keysovou.

Historie na Australian Open
Svitolinová na úvodním grandslamu sezony startuje posedmé. Svůj nejlepší výsledek v Melbourne Parku letos vyrovnala, loni ve čtvrtfinále prohrála s Mertensovou.

Elina Svitolinová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na betonech: Australian Open (čtvrtfinále)
Bilance: 4-1
Bilance na betonech: 4-1
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-3)
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-0 (kariérní 29-31)

Elina Svitolinová - Australian Open
Kariérní bilance: 15-6
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2018 - 2019)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Generálka: Brisbane (2. kolo)
Cesta turnajem: Golubicová (6-1 6-2), Kužmová (6-4 6-1), Shuai Zhang (4-6 6-4 7-5), (17) Keysová (6-2 1-6 6-1)


• Čtvrtfinále dvouhry mužů •
Milos Raonic (17.) - Lucas Pouille (31.) | Rod Laver Arena (4:30 SEČ)
Rozjetý Milos Raonic bude usilovat o vyrovnání svého nejlepšího výsledku v Melbourne a první grandslamové semifinále od Wimbledonu 2016, celkově třetí, proti překvapivému čtvrtfinalistovi Lucasovi Pouillemu, který na Australian Open ukončil své trápení a zaútočí na premiérové grandslamové semifinále. Všechny tři předchozí souboje včetně tři roky starého duelu právě v Melbourne Parku vyhrál Kanaďan.

Raonic bude velkým favoritem na postup. Kanaďan v Melbourne chytl fantastickou formu a i přes těžký los prošel do čtvrtfinále dost suverénně. Pouille se s mnohem slabšími soupeři často trápil, na Raonice by stačit neměl.

Tip: Raonic ve třech setech

Aktuální forma
Raonic absolvoval jedinou generálku v Brisbane. Na úvod potvrdil roli favorita proti Bedenemu, poradil si i s Kecmanovičem, ale ve čtvrtfinále neudržel vedení 1-0 na sety proti talentovanému ruskému mladíkovi Medveděvovi.

Cesta turnajem
V Melbourne si v úvodních kolech i přes těžký los vedl naprosto skvěle. Na úvod si překvapivě snadno poradil s domácím Kyrgiosem, zdolal i Švýcara Wawrinku, ve třetím kole potvrdil roli favorita proti Francouzovi Herbertovi a v osmifinále nedal šanci turnajové čtyřce Alexanderovi Zverevovi.

Historie na Australian Open
Australian Open se účastní podeváté a jen třikrát nedokázal dojít alespoň do osmifinále, naposledy loni, kdy v prvním kole prohrál se Slovákem Lackem. Jeho maximem je semifinále z roku 2016.

Milos Raonic - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open,  Brisbane (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na betonech: Australian Open, Brisbane (čtvrtfinále)
Bilance: 6-1
Bilance na betonech: 6-1
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 3-5)
Bilance proti hráčům Top 31-50: 0-0 (kariérní 64-13)

Milos Raonic - Australian Open
Kariérní bilance: 26-8
Nejlepší výsledek: semifinále (2016)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Brisbane (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Kyrgios (6-4 7-6 6-4), Wawrinka (6-7 7-6 7-6 7-6), Herbert (6-4 6-4 7-6), (4) A. Zverev (6-1 6-1 7-6)

Aktuální forma
Pouille si generálku odbyl v Sydney, kde prohrál hned v prvním kole s Rubljovem, navíc předtím nevyhrál jediný ze tří zápasů v Hopman Cupu a na kontě měl před Australian Open už sedm porážek v řadě.

Cesta turnajem
V Melbourne však pod vedením bývalé světové jedničky Amélie Mauresmové i se štěstím na los našel alespoň část ztracené formy. Francouz bez ztráty setu porazil Kazacha Kukuškina, ve čtyřech setech přetlačil Němce Marterera, v pětisetové bitvě udolal domácího Popyrina a v osmifinále překvapil vítězstvím nad nasazeným Chorvatem Čoričem.

Historie na Australian Open
V hlavní soutěži Australian Open startuje pošesté v kariéře, teprve až letos se dočkal prvního vítězství. Loni v prvním kole nestačil na Bemelmanse.

Lucas Pouille - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na betonech: Australian Open (čtvrtfinále)
Bilance: 4-1
Bilance na betonech: 4-1
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-2)
Bilance proti hráčům Top 11-20: 1-0 (kariérní 11-15)

Lucas Pouille - Australian Open
Kariérní bilance: 4-5
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2019)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Sydney (1. kolo)
Cesta turnajem: Kukuškin (6-1 7-5 6-4), Marterer (7-6 7-6 5-7 6-4), Popyrin (7-6 6-3 6-7 4-6 6-3), (11) Čorič (6-7 6-4 7-5 7-6)


Novak Djokovič (1.) - Kei Nišikori (9.) | Rod Laver Arena (9:30 SEČ)
Šestinásobný šampion Australian Open, světová jednička a majitel 14 grandslamových trofejí Novak Djokovič se pokusí svou grandslamovou neporazitelnost protáhnout proti svému oblíbenému soupeři Keiovi Nišikorimu. S Japoncem, který si zahraje o první melbournské semifinále, vyhrál 13 z 15 soubojů, naposledy loni ve Wimbledonu a na US Open, na obou grandslamech nakonec triumfoval.

Djokovič na Nišikoriho prostě umí a je jasným favoritem. Nišikori musel ve třech z předchozích čtyř zápasů do rozhodující sady a otázkou tedy je, zda mu ještě zbyly síly potrápit světovou jedničku.

Tip: Djokovič ve třech setech

Aktuální forma
Djokovič zahájil letošní sezonu vítězstvím na exhibici v Abú Dhabi a ostrou generálku absolvoval v Dauhá. V katarské metropoli se po suverénní výhře nad Džumhurem trápil s Fucsovicsem i Basilašvilim, v semifinále neudržel náskok setu a brejku proti pozdějšímu šampionovi Bautistovi.

Cesta turnajem
Na Australian Open si bez ztráty setu poradil s americkým kvalifikantem Kruegerem i v repríze finále 2008 s Francouzem Tsongou. S mladíky Kanaďanem Shapovalovem a naposledy Rusem Medveděvem set už ztratil.

Historie na Australian Open
Australian Open je vůbec nejúspěšnějším grandslamem srbského tenisty. Šest ze svých 14 grandslamových trofejí vybojoval právě v Melbourne. Pro Djokoviče na úvodním grandslamu sezony platí, že pokud dojde do semifinále, tak to vždy dotáhne až k titulu. V Melbourne Parku hraje popatnácté. Loni se právě na australském grandslamu po půlroční pauze vrátil a skončil již v osmifinále na raketě Hyeon Chunga.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Dauhá (semifinále)
Největší úspěchy na betonech: Dauhá (semifinále)
Bilance: 7-1
Bilance na betonech: 7-1
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 32-9)
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 196-90)

Novak Djokovič - Australian Open
Kariérní bilance: 65-8
Nejlepší výsledek: vítěz (2008, 2011 - 2013, 2015 - 2016)
Loňský výsledek: osmifinále
Generálka: Dauhá (semifinále)
Cesta turnajem: Krueger (6-3 6-2 6-2), Tsonga (6-3 7-5 6-4), (25) Shapovalov (6-3 6-4 4-6 6-0), (15) Medveděv (6-4 6-7 6-2 6-3)

Aktuální forma
Nišikori v Brisbane přerušil sérii devíti nezdarů ve finálových bojích a získal 12. kariérní titul. Devětadvacetiletý Japonec na prvním letošním turnaji přehrál Kudlu, Dimitrova a Chardyho, do tří setů musel až ve finále s Medveděvem.

Cesta turnajem
Na první triumf od roku 2016 zatím úspěšně navazuje v Melbourne. V prvním kole proti polskému kvalifikantovi Majchrzakovi musel otáčet z 0-2 na sety, než mu soupeř trápící se od třetí sady s křečemi utkání v rozhodující sadě vzdal, do pěti setů musel i s Chorvatem Karlovičem. Suverénně si vedl až proti Portugalcovi Joaovi Sousovi. Další pětisetová bitva přišla v osmifinále se Španělem Carreñem (Nišikori prohrával 0-2 na sety).

Historie na Australian Open
Nišikori se Australian Open účastní podeváté a od roku 2012 pravidelně postupuje do závěrečných kol (tři čtvrtfinále a tři osmifinále). Letos tedy vyrovnal své maximum. Loni těsně po doléčení zranění v Melbourne Parku nestartoval.

Kei Nišikori - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Brisbane (vítěz)
Největší úspěchy na betonech: Brisbane (vítěz)
Bilance: 8-0
Bilance na betonech: 8-0
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 3-6)
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 39-65)

Kei Nišikori - Australian Open
Kariérní bilance: 27-8
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2012, 2015 - 2016, 2019)
Loňský výsledek: nehrál
Generálka: Brisbane (vítěz)
Cesta turnajem: Majchrzak (3-6 6-7 6-0 6-2 3-0 skreč), Karlovič (6-3 7-6 5-7 5-7 7-6), J. Sousa (7-6 6-1 6-2), (23) Carreño (6-7 4-6 7-6 6-4 7-6)

AUSTRALIAN OPEN 2019 - PROGRAM 10. HRACÍHO DNE
• ROD LAVER ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. Ósakaová (4-Jap.) - Svitolinová (6-Ukr.)
2. Kar. Plíšková (7-ČR) - S. Williamsová (16-USA) / nejdříve ve 3:00 SEČ
3. Raonic (16-Kan.) - Pouille (28-Fr.)
4. Djokovič (1-Srb.) - Nišikori (8-Jap.) / nejdříve v 9:30 SEČ
5. Strýcová/Vondroušová (ČR) - Stosurová/S. Zhang (Austr./Čína)
• COURT 3 • (od 1:00 SEČ)
2. Krejčíková/Ram (3-ČR/USA) - Grönefeldová/Farah (5-Něm./Kol.)
• COURT 13 • (od 1:00 SEČ)
1. Lehečka (ČR) - Khan (USA) / junioři
2. Forejtek (8-ČR) - Zeppieri (It.) / junioři
4. Forejtek/Svrčina (3-ČR) - Kalender/Mayot (Chorv./Fr.) / junioři
• COURT 22 • (od 1:00 SEČ)
1. Svrčina (7-ČR) - Kingsley (9-USA) / junioři
Kompletní program 10. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

36
Přidat komentář
smazaný uživatel
Osaka, Svitolina?...

Hlava mi hovori Osaka, intuícia Svitolina.
Reagovat
tommr
přání: Svitolina
tip: Osaka
Reagovat
blixa
přání Svitolina,
tip: nevím, fakt nevím :D
Reagovat
Dobry-den
Fandím Naomi. Ale očekávám výhru Svitoliny.
Reagovat
Mayo
Djokovic 6-2, 6-2, 6-4 Nisikori

Absolútny šláger kola: Karolína vs Serena-skoda, že neuvidím
Reagovat
jackiec
plechovko vystřílej tu obézní, starou a nemotornou jedli, však to hraje jen z místa, pomalu už neporadí běhat, tak ji smeť
Reagovat
Holahej
KP se vyjádřila....
Naučila jsem se nerozptylovat se pohledem na soupeřky, ať mají klidně zlomené nohy. Neřeším, co se děje na druhé půlce. Věřím ve své kvality a myslím, že to zvládnu.

Tak uvidíme, komu bude fandit publikum, zda nadváhou a věkem limitované, letos 38leté matce 16měs. dcery, v minulosti velmi úspěšné SW nebo egu KP....

Kdo s čím zachází, s tím také schází.
Reagovat
blixa
Ty seš dement. To je prohlášení určené pro soupeřku, ne pro publikum. Navíc z publika o něm bude vědět tak jedno promile diváků. O tom komu budou fandit rozhodují úplně jiné věci.
Reagovat
Holahej
Hráčky se vyjadřují a trochu tím odhalují i svůj charakter, jsou to skřípky, na oblíbenosti hráčů se skládá víc věcí samozřejmě....

Dnes....např.
"Je to úžasný člověk. Opět začíná hrát nejlepší tenis.
Ale co je nejdůležitější, že ji vidíme zpátky. Nebylo to stejné, když tu nebyla. Myslím, že to můžu říct za všechny holky z šatny." - Ash Barty
Sledovala jsem její kariéru, je to neuvěřitelná šampionka!
- Danielle Collins o Petře Kvitové

A, ty, umíš jen..., nadávky, urážky, demagogii.....
Reagovat
Holahej
...střípky....
Reagovat
blixa
Jasně, žvásty napsané PR manažery pro hlupáčky, kteří tomu uvěří :D Karolína je jedna z mála, které mluví tak, jaká je realita. Od většiny jsou to jen marketinkové kecy, kterejm uvěří jen dementní žvanílek.
Reagovat
historik
líp to napsat nešlo
Reagovat
Dobry-den
Serena - Karolína 6:2 4:6 6:3
Reagovat
Krisboy
Dobrej!
:)
Reagovat
janek_da
Byt Karolinou, tak hraju v obrich cervenych prezidentskych trenkach
Reagovat
slacker
Prezident obri cervene trenky nema, ty mela jen nejaka parta co si rika 100 hoven
Reagovat
janek_da
A proc je palil?
Reagovat
slacker
On je ani nepalil, nejaky pozarnik to delal.
Reagovat
janek_da
Ale hlavni je ze by svojim oblecenim vypalila rybnik Serene, uz by se mluvilo jenom o obrich trenkach Karoliny. A Serena by to poznala uz pri nastupu na zapas a vzdala jakykoliv boj.
Reagovat
blixa
Já vím jak to myslíš, při prvním sprintu by se o trenky přerazila, musela by se převléct a to by drze provedla přímo na kurtu. Serena by při pohledu na její prdelku propadla hluboké depresi a spáchala by na místě rituální sebevraždu utlučením se raketou do hlavy ;-)
Reagovat
Torn
Blixo, utři si monitor. :D
Reagovat
blixa
V klidu, chasníčku ;-)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
FerrariF50
Ale říkají si ztohoven :-D
Reagovat
blixa
Tak tak, jen sprosťáci si to blbě vysvětlují :D
Reagovat
Fandina
Petře přeji jedničku Káje titul, možné to však není současně. Buď jedna nebo druhá. Takže nejlepší varianta bude, když si to rozdají ve finále spolu. A proto Kájo držím palce, Serenu už si jednou porazila, tak proč ne teď. Doufám, že tě trenérky dobři připraví. Zatím odvádějí super práci. Kája je letos ještě neporažená. Pojď!!!
Reagovat
Oin
Jak se tak koukám na tu Supermáminu fotku, vybaví se mi Foglar a Hoši od Bobří řeky... Ano, myslím na Zelenou příšeru.
Reagovat
janek_da
a mi
https://www.csfd.cz/film/8523-studentska-mama/prehled/
Reagovat
Krisboy
Myslím, že paní Nedošínské dlužíš omluvu!
Reagovat
janek_da
Spis vysvetleni. Nejde o ty proporce. Ale jak dovedla udelat poradek mezi kuratky.
Reagovat
janek_da
btw: to bych si vudi pani NedosInske nedovolil. Velka herecka, skoda ze nedostala vic roli, kde by ukazala svuj herecky talent.
Reagovat
Blondie
Fandim Serene a Eline, myslim ale, ze se budou radovat souperky.
Reagovat
marekv
Já tu Káju zkusim...ta Sir?na to už neni možný...ten věk, mamina, čím dál obludnější nadváha
Reagovat
marekv
Jaj, to měl být samostatný příspěvek
Reagovat
blixa
Na druhý straně brutální síla, znamenité údery, stále vynikající rychlost startu na míč .... těžký, fakt těžký. Musí to padat k lajnám, jinak je to v háji.
Reagovat
com
Karolina > Serena 6:4 6:4 :)
a do SF radsi Osaku
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist