Komerční články

Montovaná hala: Elegantní a ekonomické zastřešení nejen pro sklady


Potřebujete zastřešit určitý pozemek a nechce se vám absolvovat dlouhý postup, který je tolik typický pro standardní stavbu? Není se čemu divit, když si vezmeme pouze starání se o stavební povolení, realizaci základů a následně také samotnou výstavbu, dostanete se na poměrně vysokou cenu. To samé platí i o délce realizace. Ta se pohybuje mnohdy v řádu několika roků! Z těchto dvou hlavních důvodů se vyplatí vsadit na montované haly, jejichž základní přednosti vám představíme v tomto článku.

Rychlá a levná realizace

Hlavní předností je samozřejmě rychlé postavení tohoto typu objektu. Montovaná hala může stát za několik týdnů. Zapomenout můžete třeba na řešení základů. Hala se staví na rovném podkladu, který mohou zajistit betonové panely, štěrkové lože nebo patky. Ukotvení haly se posoudí staticky dle aktuálních podmínek na místě výstavby. Obrovskou předností montované haly je i alternativa jejího rozšíření o další prostory. Nejde o nijak složitý proces, přičemž propojit ji lze i se stávajícími nemovitostmi.

Minimální údržba a vysoká odolnost

Moderní plachtová hala je prakticky bezúdržbová. Není zapotřebí řešit fakticky nic. Konstrukce je maximálně pevná a opatřená povrchovým nátěrem. Plachtovina dokáže odolat i velmi silnému větru, dešti, mrazu či ostrému slunci. Můžete si být jisti, že hala vydrží spousty let, přitom není problém kdykoli ji přestěhovat na nové místo.

Opravdu multifunkční řešení

S největší pravděpodobností si představujete klasické plachtové haly určené pro skladování věcí. Ano, může být, nicméně využívají se třeba také jako jízdárny, armádní hangáry nebo sportovní haly či zemědělci využívané objekty. Vždyť k halám existuje široká škála příslušenství typu vytápění, osvětlení, odvětrávání, montáže sekčních vrat a podobně. Více informací se o halách dozvíte na webu společnosti POLAK CZ.

O autorovi

angelo

Zanechte komentář