Betonové podlahy jsou vysoce odolné a atraktivní na pohled


Dávno jsou pryč doby, kdy se betonové podlahy používaly výhradně v průmyslových prostorech, stále častěji se zabydlují i v klasických rodinných domech či bytech, a to pro svůj atraktivní a neotřelý vzhled. V neposlední řadě se betonové podlahy vyznačují vysokou odolností, a tak se nemusíte obávat poškrábání.

Určitě znáte rčení, že v jednoduchosti je krása. Právě jednoduchostí se chlubí betonové podlahy, které se snadno udržují, protože jsou hladké a bez spár. Stejně tak betonové podlahy nabízí mimořádnou tepelnou akumulaci, a tak se doporučují v případě, kdy chcete mít v pokojích podlahové vytápění, neboť můžete docílit vskutku efektivního vytápěcího systému.

Jaké varianty betonových podlah existují?

Betonové podlahy jsou vskutku rozmanité, přičemž výsledný efekt ovlivní tvar, barva a velikost kameniva. Dokonce je možné mít betonovou podlahu v nějakém jiném barevném tónování, pokud se vám zdá šedý odstín příliš chladný.

Důležitá je také izolace podlahy, prostřednictvím které výrazně snížíte náklady na energie pro vytápění. Zároveň izolace sníží hladinu hluku a prodlouží celkovou životnost podlahy.

Co je anhydritová podlaha?

V souvislosti s betonovou podlahou se často setkáte i s pojmem anhydritové podlahy, což je alternativa k suchým směsím a potěrům. Slouží k vytvoření perfektně rovné plochy pod finální podlahovou nášlapnou vrstvu, tedy pod koberec, dlažbu a podobně. Jestliže tedy plánujete použít nějakou podlahovou krytinu, nemusíte pod ní dělat podlahu betonovou, ale stačí anhydritová litá podlaha.

Jestliže potřebujete poradit s podlahami, doporučujeme obrátit se na firmu URBÁNEK – BETONOVÉ PODLAHY, která vám navrhne optimální řešení. Specializuje se na betonové a anhydritové podlahy, ale provede i izolace podlah.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup