V červnu 2019 končí podpora DVB-T. Nechcete ztratit televizní signál? Máme pro vás řešení


Pokud sledujete televizor takřka každý den, zřejmě vás příliš nepotěší, že v červnu letošního roku končí podpora standardu DVB-T. Před několika lety jste byli nuceni pořídit si ne příliš levný set-top-box či úplně nový televizor, abyste neztratili vysílání. Podobná situace se opakuje, ale tentokrát se upouští od standardu DVB-T, na jehož místo nastupuje další generace pozemního digitálního televizního vysílání DVB-T2. Bohužel, standardem DVB-T2 kolotoč nekončí, protože jakmile se prodá dostatečné množství televizorů s podporou DVB-T2, přijde další éra v podobě DVB-T3 a tak pořád dokola. Jak nad tím vyzrát? Internetovou televizí.

Co je DVB-T2?

Digital Video Broadcasting – Terrestrial. Pod tímto anglickým názvem se skrývá standard DVB-T2, jenž vychází z původního standardu DVB-T. Základní rozdíl oproti předchozí verzi je v tom, že jsou televizní stanice slučovány do takzvaných multiplexů. Časový plán je následující.

V červnu 2019 ukončí vysílání regionální sítě DVB-T.

V listopadu 2019 začnou celoplošné multiplexy vypínat hlavní vysílače.

V červnu 2020 dojde k vypnutí posledních DVB-T vysílačů a dokrývačů.

Už nechce investovat do nových zařízení?

Pokud jste se domnívali, že investicí do nového televizoru s podporou DVB-T máte na desítky let vystaráno, potom jste na omylu, protože na řadu přichází DVB-T2, jenž bude vyžadovat modernější technologie. Ideálním řešením však je internetová televize KUKI, která není závislá na žádném televizním standardu, dokonce nepotřebujete mít ani chytrou televizi.

Vůbec nikomu se nemusíte přizpůsobovat. Stačí vložit důvěru do internetové televize, jež vám nabídne pokročilé funkce a různá nastavení, aniž byste museli mít nejnovější model televizoru. Internetová televize KUKI umožňuje nahrávání pořadů a jejich ukládání, pouštění pořadů od začátku a podobně. Dokonce máte k dispozici virtuální videopůjčovnu, v níž si zapůjčíte film, zaplatíte menší poplatek, a můžete se dívat na novinky, které frčí v kinech. V neposlední řadě na vás čeká více než 140 televizních stanic. Jestliže se chcete podívat, jak internetová televize KUKI vypadá na pražském Proseku, stačí zajít na stránku internet Prosek, kde máte všechny informace jako na dlani.

Co je televize KUKI?

Pod názvem KUKI se skrývá jedna z nejstarších a nejvychytanějších internetových televizí na českém trhu. Velkou výhodou je, že se nemusíte hned vázat smlouvou, stačí si nejprve vyzkoušet 6 televizních stanic. Jakmile internetovou televizi začnete testovat, zamilujete si ji stejně jako ostatní zákazníci. Dokonce se chystá KUKI ve verzi 2.0 s mnoha dalšími užitečnými funkcemi a širšími možnostmi nastavení.

Za vznikem a vývojem internetové televize KUKI stojí společnosti AIM a NetBox. Právě firma AIM poskytuje internet po celé České republice, například i v Liberci. Stačí se podívat na webovou stránku internet a TV Liberec, kde se vám zobrazí dostupné balíčky v daném městě.

Zkoušeli jste už internetovou televizi od jiného poskytovatele? Zklamala vás však kvalita vysílání, výpadky, otravné bannery? U internetové televize KUKI se ničeho podobného bát nemusíte, protože provozovatel si potrpí na vysoké kvalitě. Jestliže si navíc sjednáte jak internet, tak i televizor od jednoho poskytovatele, tedy například AIM, dostanete balíček za výhodnější cenu.

Internetová televize KUKI je dostupná po celé České republice, dokonce ji zvolil i developer pražské V-TOWER, kde si zakoupil byt například Jaromír Jágr. Chcete se tedy dívat na stejnou televizi jako hokejová legenda? Žádný problém.