Nikdo už nemohl věřit! Plíšková proti Sereně odvrátila čtyři mečboly a otočila skóre 1-5 ve třetím setu!

23. 1. 2019, 03:00
Aktuality 553
AUSTRALIAN OPEN - Karolína Plíšková se Serenou Williamsovou prohrávala už 1-5 v rozhodujícím setu a čelila dohromady čtyřem mečbolům. Šestadvacetiletá Češka ale využila nevídaného kolapsu majitelky 23 grandslamových trofejí, dostala se do ráže a po necelých dvou a půl hodinách po neuvěřitelném obratu zvítězila. Na třetí pokus tak uspěla ve čtvrtfinále Australian Open a poprvé si v Melbourne zahraje semifinále. V něm se utká s Naomi Ósakaovou.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková vstoupila do letošní sezony opět v Brisbane a podruhé celý turnaj vyhrála (2017). Po zisku 12. kariérního titulu se vydala na Australian Open, kde si vede nejlépe ve své kariéře.

Po suverénním vítězstvím nad krajankou a kvalifikantkou Karolínou Muchovou musela nečekaně otáčet utkání druhého kola s Američankou Brengleovou, tři sety potřebovala i proti Italce Giorgiové, v osmifinále podala možná vůbec nejlepší výkon své kariéry proti Španělce Muguruzaové, ale pro samotnou Češku přišlo největší vítězství až dnes.

Plíšková totiž ztratila proti majitelce 23 grandslamových trofejí, sedminásobné šampionce Australian Open a bývalé světové jedničce Sereně Williamsové vedení setu a brejku a v rozhodující sadě prohrávala už 1-5 a čelila celkem čtyřem mečbolům. Předvedla však neskutečný obrat, po necelých dvou hodinách zvítězila 6-4 4-6 7-5 a s největší favoritkou, která v minulém kole vyřadila světovou jedničku Halepovou, srovnala vzájemnou bilanci.

Plíšková, která do utkání nastoupila se zatejpovaným levým kolenem, měla jasnou taktiku - rozběhat Američanku. A to se jí hned ve třetím gamu podařilo a Williamsové sebrala servis. Hned tři šance v řadě na brejk si vypracovala na dalším podání Američanky, ta však všechny hrozby zkušeně zlikvidovala. Další možnost měla o pár chvil později, ale svou vůbec první nevynucenou chybou se o ni sama připravila a Williamsová nakonec servis uhájila.

Plíšková se nenechala nezdarem rozhodit. Dál výtečně servírovala (78%) a náskok brejku si nad Williamsovou chybující hlavně na returnu udržela a set zakončila esem.

Hned v úvodním gamu druhé sady pomohlo Plíškové "prasátko", Williamsová ovšem české hráčce nedovolila brejkbol proměnit. K další šanci se Plíšková dostala za stavu 2-2, Williamsová ale opět byla připravená. Na v pořadí třetí brejkbol už však odpověď nenašla a Češka se přiblížila k postupu.

Williamsová se ovšem nevzdávala. Poprvé za celý zápas dokázala najít odpověď na servis světové osmičky, ve výměnách ji přetlačila a čistou hrou skóre srovnala. V desáté hře Plíšková musela hodně bojovat o své podání, dlouho měla vždy o fiftýn navrch, ale Williamsová, která se po zisku servisu Plíškové výrazně zlepšila, se k setbolu přece jenom dostala a poslala utkání do rozhodujícího dějství.

V něm Williamsová pokračovala ve zlepšené a hlavně útočné hře a díky skvělým returnům slavila tentokrát brejk jako první, Plíšková byla od ztráty vedení ve druhém setu v útlumu, spíše míče jen vracela na druhou stranu kurtu a nechávala diktovat tempo hry Američanku. Na první pokus však Williamsová utkání nedoservírovala, přestože měla mečbol.

Při mečbolu jí byla zahlášena chyba nohou a při jednom z úderů ve výměně si zřejmě něco udělala s levým kotníkem. Najednou začala kupit nevynucené chyby a oba brejky ztratila, Plíšková tak snížila na 4-5 a šla podávat.

V následující hře ale Američanka opět zahrála fantasticky a vypracovala si dva mečboly, Plíšková však obě hrozby zkušeně smázla, o pár chvil později i třetí mečbol Williamsové a srovnala na 5-5. A srovnání skóre už ani tak velká šampionka jako Williamsová absolutně neunesla, Plíšková byla naopak v ráži a fantastický obrat za pár minut dokonala na servisu.

Plíšková dnes zahrála 32 vítězných míčů včetně devíti es a výborně servírovala (79% trefených prvních podání). Letos stále zůstává neporažená (bilance 10-0). Američance k postupu nepomohlo 12 es ani 54 winnerů, chyb měla 37.

"Serena hrála výborně, už jsem se viděla v šatně. Řekla jsem si, zkus to ještě vyhrát, využila jsem nabídnutých šancí a teď prožívám něco neuvěřitelného," radovala se v pozápasovém rozhovoru Plíšková, která na třetí pokus přešla čtvrtfinále úvodního grandslamu sezony. Předloni v Melbourne prohrála s Chorvatkou Lučičovou-Baroniovou, loni nestačila na Halepovou.

"Kotník se zdá být v pořádku, víc se dozvím zítra. Myslím si, že Karolína zahrála na mečboly neuvěřitelně," řekla na tiskové konferenci Williamsová. "Těžko vám tady řeknu, proč se to stalo. Při těch mečbolech jsem neudělala nic špatně. Ona dala eso a trefovala čáry," dodola.

Podruhé v historii a poprvé od Wimbledonu 2014 jsou v semifinále grandslamu dvě české tenistky (mezi nejlepší kvarteto včera postoupila Petra Kvitová). Na Australian Open má český tenis v semifinále dvojí zastoupení dokonce poprvé v open éře.

Plíšková i Kvitová mají šanci se v pondělí stát světovou jedničkou, obě k posunu do čela žebříčku potřebují turnaj vyhrát. Plíšková už na prvním místě strávila celkem osm týdnů, maximem dvojnásobné wimbledonské vítězky Kvitové je druhé místo.

Semifinálovou soupeřkou Plíškové bude jednadvacetiletá Japonka Naomi Ósaková, kterou vyzve už ve čtvrtek cca v 15:30 (5:30 SEČ).

"Budu na zápas připravená. Je nebezpečná, ale nikdo není nebezpečnější než Serena," uvedla Plíšková. Ósakaová na úvod dnešního programu přehrála Elinu Svitolinovou. S úřadující vítězkou US Open má Plíšková pozitivní bilanci 2-1.

• AUSTRALIAN OPEN •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
středeční výsledky (23. 1. 2019)
• Dvouhra ženy - čtvrtfinále •
Kar. Plíšková (7-ČR) - S. Williamsová (16-USA) 6-4 4-6 7-5
Ósakaová (4-Jap.) - Svitolinová (6-Ukr.) 6-4 6-1
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

553
Přidat komentář
misa
Někteří zdejší šedesátníci si zase hrají na velké propagátory pravicové politiky. Že ale v tom rozhodujícím období drželi hubu a krok a budovali socialismus (nejdéle ve střední Evropě) už nezmíní :)
Reagovat
FulnekUltras
a ti z nich fyzicky nejzdatnější možná ještě budou ;-)))
Reagovat
Fandina
Kdybys tenkrát nedržel hubu, jdeš sedět, ty propagátore.
Reagovat
George_Renel
Hlavně toho současní šedeseátníci tenkrát těsně po třicítce moc nevybudovali. Ale připadně mi, že současné mládí si vůbec neuvědomuje, že současný kapitalismus skoro třicet let budovali právě současní šedesátníci.
Reagovat
Torn
Pobavilo mne na twitteru:

https://twitter.com/wtaaddict/status/1087927666131587072

Možná, to tu někdo sdílel, ale přes ten blaf to číst nechci.

Jinak Maruškou Bouzková gratulovala Káje, což je od ní hezké.
Reagovat
slacker
wicked witch of the west
Reagovat
Jakub
Ty vado politika na tenisportal a zastánci socialismu s lidskou tváří. :-). Helejte lidi a není to bezva že je šance na dvě češky ve finále? Co vy na to revolucionáři?
Reagovat
blixa
To máš marný. Je tu pár totálně zkroucenejch rudejch mozků, s tím nic nenaděláš ;-)
Reagovat
Fandina
Pár?? Já mám pocit, že jich je plný TP.
Reagovat
blixa
Tak chtěl jsem být mírně optimistický :D :D
Reagovat
Fandina
Tak to chápu :D:D
Reagovat
FulnekUltras
takže vychutnávejme, co to jde. Kvalita současné generace hráček se jen tak opakovat nebude. Obrovská gratulace Káje za naprosto famózní likvidaci Konga - že karma je úplně a zcela zdarma, to už teď snad ví i její manažer. Peti říkat nic nemusím - ona ví, co a jak... ;-) Semifinálové soupeřky jsou zdatné, ale věřím, že nadcházející brzké ráno bude mít v sobě sladce estrogenovou příchuť Nagana a sobotní finále proběhne na férovku... ;-)
Reagovat
Jan
Doufejme. Osakaová může být oříšek a Collinsová může překvapit. Plus to horko pro Petru ? Nic není úplně jisté.
Reagovat
FulnekUltras
Však to je na sportu a pro někoho i kapitalismu ;-) to nejkrásnější.
Reagovat
Jan
Kapitalismus - cesta do pekel.
Reagovat
blixa
To je možný. Zato socializmus - cesta do prdele, to je jistý ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Těm, co jej nezažili, to snad ještě můžeš zkusit vsugerovat.
Reagovat
poutnik
Ty tu píšeš jako by jsi socialismus opravdu nezažil. Buď jsi tak "mladej" nebo tak blbej, nebo jsi byl jeden z těch komunistických vykořisťovatelů , čili kom. papaláš.
Reagovat
FulnekUltras
úhel pohledu - to bude asi opravdu ten rozdíl mezi námi
Reagovat
poutnik
Takže papaláš.
Reagovat
FulnekUltras
mysli si, co chceš... ;-)
Reagovat
Jan
Tenkrát státní dluh mizivý, dnes obrovský a stále roste. Armáda zničená, současný sbor ubrání tak okres, zničené a rozkradené československé obchodní loďstvo atd. atd.
Reagovat
Nenela
Co to je za diskuse tady??? Ja rozhodne nejsem tak mlada, abych si nepamatovala "krasy" a hruzy socialismu. Ja normalne nepisu sproste, ale kdo rika, ze socialismus je lepsi, je deb.., hnup a idi.. Se ti styska po cenzure a velkem bratrovi na kazdem rohu, jestli nahodou nerikas neco proti systemu? Rad sedis vole doma na prdeli, protoze te nikam nepusti a kdyby nahodou jo, tak na te stejne nemas penize? A ze mluvim o diktature a ne socialismu? Tak to je uplne jedno, protoze socialismus je tak zasr... system, ze k nicemu jinemu nez k diktature a vlade politickych elit nemuze vest. Lidska povaha totiz na tuto uslechtilou myslenku neni delana. Ze to nefunguje, jsme uz jaksi zjistili. 40 let totalniho upadku ti nestaci jako dostatecny priklad?
Reagovat
Michaelus
+100
Reagovat
Jan
Každá doba měla něco. Dnešní nezaměstnaní, bezdomovci, chudí a živořící důchodci by k tomu také něco řekli. A že jich není málo.
Reagovat
VlS
Jak kdyby v socialismu nebyli chudí důchodci, žeJestli jsi chudej důchodce, tak jen proto, že ses nestaral ( taky jsem důchodce). Nezaměstnanost v okamžiku, kdy firmy nemůžou najít lidi = jen zbytečně štědrej sociální systém, někomu se vyplatí nedělat a pak bude brečet nad režimem, že má blbej důchod.
Reagovat
Fandina
Přesně tak.
Reagovat
Jan
Průvodčí mi říkala, že lidi často skáčou pod vlak. Sám jsem zažil jedno takové zpoždění rychlíku. Asi to dělají ze štěstí z té svobody a nekonečných možností.
Reagovat
PetaM
Můžou si přece dělat, co chtějí :D :D A my máme právo to komentovat :D Super ne? :D :D
Reagovat
FulnekUltras
lidská práva a svoboda nade vše... ;-)
Reagovat
brixner
Když už chceš nadávat, piš aspoň česky!! To tě socialistické školství snad naučilo - zadarmiko, pamatuješ, že?
Reagovat
Jan
Voda, elektřina, plyn, nájmy, potraviny, všechno se každý rok zdražuje. Voda - prodali práva zahraničním firmám, ale trubky a co hnije v zemi, nechali městům. zisky z vody jdou za hranice, šroubují si ceny podle libosti. Likvidace většiny průmyslu, co zbylo z větší poloviny patří opět zahraničním majitelům, zisk jde opět pryč. To jsou Zemědělství šlo do háje, pole leží ladem nebo se na nich pěstuje řepka nebo tam jsou sluneční elektrárny. Takže se většina potravin dováží, my bramborářská velmoc, 5kg brambor za 80 Kč, no to je paráda. Ovoce, zelenina vyhnané dusičnany, normy zrušili, takže si každý dělá co chce. Také obsahují méně minerálů a vitamínů než dříve. Šunka pro východní Evropu vyráběná v Itálii, vezmou 10 kg masa, přidají tam 10 kg chemikálií a mají 20 kg šunky. říkají, naši lidé by to nejedli. Plno chemie ve všech potravinách. A nejen tam. růst rakovin, alzheimerů atd. To jsou zase současné chuťovky.
Reagovat
FulnekUltras
Elitářské modláře konzumu tyhle argumenty nezajímají.
Reagovat
Fandina
To je úplně jedno, co je dražší nebo ne, jde o to, že jsou plne obchody zboží, člověk si může vydělat co chce, kde chce, id chce, vycestovat kam chce a nikdo mu v tom nebrání. Životní úroveň se přibližuje nejvyspělejší zemím světa a státní dluh klesá.
Reagovat
FulnekUltras
primitivní ovčí výrok
Reagovat
Fandina
Pro bojového jako ty.
Reagovat
FulnekUltras
??? ;-)))
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý
Reagovat
FulnekUltras
tak to jo ;-)
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý.
Reagovat
PetaM
Nejhorší je, že každý může jet kam chce, kdy chce, proč chce, s kým chce a přitom všichni sedí doma na zadku a nadávají, že nikam nejezdí :D :D :D
Reagovat
Fandina
Já jezdím a nenadavam. Ono spíš jde o tu možnost, že můžeš, nikdo ti v tom nebrání.
Reagovat
FulnekUltras
Najít rovnováhu mezi možností a jistotou - to je už na Nobelovku. ;-)
Reagovat
Fandina
V socialismu byla jistota, že nemohu nesmím. Teď mohu. Je to jednoduché.
Reagovat
FulnekUltras
Také byla jistota, že budeš bydlet a nechcípneš v mrazu na ulici. Tobě se to ale samozřejmě nemůže stát.
Reagovat
Fandina
To existuje pořád, sociální bydlení, vlastní bydlení, hypotéky, příspěvky na bydlení.

Jinak já jsem jako každý jiný svéprávný člověk této země. Nevím, proč zdůrazňuješ, že mně se to netýká.
Reagovat
FulnekUltras
Právě v oblasti bydlení a přístupu k němu kapitalismus nejvíc potvrzuje svou zrůdnost a nelidskost. A je mi úplně jedno, že my dva si teď zrovna sedíme v teple.
Reagovat
Jan
Hypotéka, to si může dovolit jen ten, kdo dobře vydělává a může každý měsíc odložit x tisíc. V ČR je milion lidí s příjmem do 10000. 60% nedosáhne na průměrnou mzdu ...
Reagovat
Fandina
A vidíš, přesto všechno životní úroveň stoupá a jde nahoru. Sázet čísly je hezké, ale je potřeba si uvědomit, co se za ty peníze dá pořídit.
Reagovat
Jan
Jestli klesá, ale je 1000x větší než v roce 1989. Tak to dopracovali naši politici. O kauzách Promopro a mnoho dalších, rozkradeném penzijním fondu, nevýhodných prodejích podniků ani nemluvě. Když tunelovali Poldi Kladno, prodávali ocel za cenu dřeva. A kamiony jezdily do Německa, až byly prázdné sklady.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že klesá a životní úroveň jde od roku 1989 neustále vzůru, předtim klesala.
Reagovat
Fandina
A nemusím se na ta čísla ani dívat, stačí se podívat kolem sebe. Tenkrát šedé špinavé ulice, šedé domy, zamračení lidé. S dneškem se to nedá ani srovnávat.
Reagovat
misa
No nevím, jestli by to lidi někde na Bruntálsku nebo obecně v severním pohraničí taky tak komentovali.
Reagovat
Fandina
Máš dojem, že tenkrát se měli lépe, než dnes?
Reagovat
FulnekUltras
nebuď aspoň tak naivně stádní
Reagovat
Fandina
Fakt jsi ubohý s těmi svými příměry, stádo, ovce, to ti to není trapné.
Reagovat
FulnekUltras
co vidím, to vidím ;-)
Reagovat
Fandina
Jsi dement.
Reagovat
FulnekUltras
muck ;-)
Reagovat
misa
Běž se jich tam zeptat.
Reagovat
Fandina
Mám selský rozum a ten mi říká, že se ptát nemusím. Mají se líp.
Reagovat
misa
Asi se bojíš, že by ti dali přes hubu :)
Reagovat
Fandina
Ne, ale nevěřím tomu, že jsou nesoudní.
Reagovat
misa
Sama někomu nařídíš, že má tvrdit, jak se má dobře. Takže jsi vlastně stejná jako ti komunisti :)

Občas se vyplatí vyjet z bohatých oblastí někam na periferii. Pak člověk nemůže být překvapený z výsledků různých voleb.
Reagovat
Fandina
Kde čteš, že něco nařizuji. A správně říkáš, nejsem komunista, abych to dělala. Nehledě k tomu, že tady neškodně plkáme. Oni praktikovali svoje příkazy v reaálném životě a to je velký rozdíl.
Reagovat
Fandina
Jinak jsem našla průzkum jak vidí lidi nebo viděli polistopadové změn a zhruba dvě třetiny je hodnotí pozitivně. Předpokládám, že na Bruntálsku to bude méně.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/pruzkum-dve-tretiny-cechu-mini-ze-zmena-rezimu-v-roce-1989-z/r~e00c23bc8c7911e5b745002590604f2e/
Reagovat
FulnekUltras
obvyklá režimní propaganda - nic víc
Reagovat
Fandina
To, že komunisti lhali neznamená, že to dělá každý.
Reagovat
FulnekUltras
současní demošmejdi ještě mnohem, mnohem víc
Reagovat
Fandina
já nelžu ale ty zjevně ano, když to u druhých předpokládáš
Reagovat
FulnekUltras
U Kalouska, Fialy, Němcové, Šláfnberka, Bendy a podobných dárečků to vidí každý člověk jen trochu při smyslech.
Reagovat
Fandina
Jenom u těch, ostatní politici jsou cajk? Je vidět, že vidíš jen to, co chceš vidět. Normální magor.
Reagovat
FulnekUltras
uvádím nejkřiklavější příklady
Reagovat
Jan
Moje matka v důchodu, každý rok vidím jak víc šetří se zeleninou a sýry a jídlem, protože si toho nemlže dovolit tolik. Na léky vynaloží velké částky, stejně tak na bydlení, elektřinu, topení . . . Dělali jí operaci umělé čočky do obou očí, teď špatně vidí a navrhovali jí injekce do oka nehrazené pojišťovnou, stojí to x tisíc, kdyby je neměla, tak se mlže jít klouzat. A říkala, že tam jsou lidé, kteří brečeli, že si to nemůžou dovolit.
Reagovat
Fandina
A máš pocit, že za socialismu by se měla líp? Možná ano, protože by neměla co za ty peníze koupit.
Reagovat
Fandina
za co ty peníze utratit, když nic nebylo
Reagovat
FulnekUltras
např. za budování chat, v nichž dnes mnozí důchodci i přes zimu nadšeně bydlí, aby jejich děti mohly vůbec bydlet v jimi uvolněných bytech
Reagovat
Fandina
Kdybych tady nežila, teď i v minulosti, tak ti budu na ty tvoje říkačky skákat. Ale já tu žiju a kolem mě i ostatní, tak si nehraj na chytrého.
Reagovat
FulnekUltras
Buď ráda, že takhle bydlet nemusíš.
Reagovat
Fandina
Jsem ráda, že mám možnost si zajistit bydlení podle svých možností. Jako každý svéprávný člověk v téhle zemi a ne jako za komunistů, kde když sis postavil domek s dvěma bytovými jednotkami, tak ti tam dali nájemníka, kterého ses nemohl zbavit. Zloději komunistický.
Reagovat
FulnekUltras
Protekční nájemníci do volných bytů v nájemníkům prodávaných domech se běžně záměrně na poslední chvíli nasazovali a nasazují i při privatizaci obecních domů v tomto režimu. Vynuceně privatizující dosavadní obyvatelé pak za tyto osoby a prostory musí zaplatit "kupní cenu" v řádech statisíců až milionů. Zloději z ODS, TOP a ČSSD.
Reagovat
Fandina
Nemusíš mi popisovat, co všechno komouši dělali, vím to moc dobře, nemorální zákony, střílení vlastních obyvatel na hranici, zavírání je za názor, zákon na sebrání majetku, peněz při měně, okupace v roce 1968, jen magor tohle neodsoudí.
Reagovat
FulnekUltras
A jen slepec zase nevidí a neodsoudí svinstva režimu současného.
Reagovat
Jan
A jako třešinka na dortu, snaha evropských elit zničit bílou rasu a civilizaci dovozem milionů černochů a Arabů do Evropy. Plus chemtrails, kdy letadla po celé Evropě rozprašují do atmosféry toxické oxidy hliníku, barya, stroncia a jiné pro vojenské účely stejně jako pro likvidaci populace. Děje se to v Evropě, USA, Austrálii, občas v jižní Americe. u nás od vstupu do NATO v roce 1999.
Reagovat
misa
Prosím tě, můžeš si místo chemtrails nastudovat tohle?
https://cs.wikipedia.org/wiki/Kondenza%C4%8Dn%C3%AD_stopa
Reagovat
Jan
Viděl jsem. Dali tam fotku kondenzačních stop, oranžovou - tak se asi zbarví vodní pára. Mohli bychom se dohadovat pořád dokola. Jisté je, že to co je vidět na obloze nyní, dříve nebývalo. Zejména stopy do mřížka, kolmo na sebe.
Reagovat
Jan
do mřížky
Reagovat
misa
Teď je těch stop hodně hodně, protože se pořád zahušťuje letecký provoz. Takže se občas kříží, to mají být ty mřížky?
Reagovat
Jan
Asi ne jak myslíš. Ale občas je vidět jak šněrují celou oblohu sem a tam a pak v kolmém směru, takže pokryjí celou oblohu takovou mřížkou. Nebo častěji to dělají do kříže, buď kolmého nebo šikmého. a Pozoroval jsem jak ty stopy postupně klesají a rozšiřují se na mraky až z toho vznikne oblačnost nebo takový závoj, který pokryje celou oblohu. Takto se to chovalo zejména v letech 2016, 2017. v současnosti už to tolik vidět není. Ale kolikrát je ráno krásně, jasno, modrá obloha, pak začali létat a zatáhlo se. Právě v letech 2016, 2017 bylo opravdu jasných dnů s modrou oblohou velmi málo. Odhadem tak 5 - 10 za celý rok. Což dříve nebývalo. Zejména podzim v září bývaly jasné dny s modrou oblohou, mnoho dnů v kuse. I teď je většinou zataženo nebo když je po ránu jasno, obvykle se do poledne nebo odpoledne zatáhne. Kdysi se takto ty pravé kondenzační stopy vůbec nechovaly. Jednak byly vidět hodně málokdy, pamatuji, že tak jednou do roka snad jako dítě, když jsem na to koukal. V těch letech 2016, 2017 to bylo vidět prakticky každý den, v kteroukoliv denní a roční dobu a teplotu. Když se uvádí, že kondenzační stopy potřebují určitou teplotu a vlhkost, bylo to vždy bez ohledu na to. A těch pár dní, co nebyly vidět, za třeba stejných podmínek, co byly den předem např., přece se letecký provoz nezastavil. V současnosti už to tolik není vidět, ale zataženo je pořád často.
Reagovat
misa
2016 bylo krásné září, 2017 bylo deštivé a chládné, ale zato loni bylo prakticky celé září a říjen slunečné a teplé. To si pamatuju z vlastních venkovních aktivit. Mícháš dohromady věci, které spolu nesouvisí.
Reagovat
Jan
Má to ovlivňovat jednak zdraví lidí, jednak počasí, kolik spadne srážek, vysychání ČR i ty povodně neměly být náhoda. Jde o používání řízení počasí jako zbraně. Hliník v tom obsažený je toxický, důsledkem má být nárůst Alzheimera, hliník se dává i do vakcín, myslím že záměrně. Bill Gates se na jedné konferenci pro bohaté o tom vyjádřil a také že je potřeba snížit populaci Země. Používají to i pro zvýšení účinnosti radarů, kdy takto přemění atmosféru, asi i pro další účely. Ovlivňování lidí, ...
Reagovat
FulnekUltras
řídím se hlavně vlastními zkušenostmi - a i to bohatě stačí, abych ze současného velkoparazitního kapitalismu nebyl nijak štajf
Reagovat
Ondra979
+1000
Reagovat
annah
+200!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jan
Pokud vykořisťovali, tak to byli břídilové proti těm současným. Přinejmenším se dokázali o lidi postarat, na což ti současní zhluboka kašlou. Nebýt těch postavených bytů tenkrát, lidi ani nemají kde bydlet. A jestli tenkrát z platu každý bez problémů vyžil a měl i na dovolenou, dnes to pro všechny neplatí. O zdražování všeho ani nemluvě. O zničeném průmyslu i zemědělství a ztrátě potravinové soběstačnosti a dovozu chemických šmejdů ze zahraničí.
Reagovat
Fandina
Také pamatuji fronty na maso, jedou ročně banány, pět let spoření na auto, jednou za život devizový příslib na dovolenou. To byly doby.
Reagovat
PetaM
Já pamatuji fronty na maso zrovna ze dneška ;) Pořád to samé evidentně :D :D
Reagovat
Fandina
Dnes máš plne obchody se vším. Tenkrát přivezli maso ha za hodinu bylo pryč.
Reagovat
PetaM
To je fakt, místo 10 minut v obchodě, páč není z čeho vybírat, jsou tam teď lidi půl dne, než si stihnout vybrat to pravé :D :D :D
Reagovat
Fandina
Když sis to nevystal, neměl si nic. Po zbytek dne byl obchod prázdný.
Reagovat
PetaM
Však co jiného byste dělali, než stáli frontu :D :D Aspoň jste neměli čas na blbosti :D :D
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, neslo dělat nic. Dneska můžeš podnikat, nedělat nic, nebo pořád a nikdo ti v tom nebrání. Tenkrát si pořádně nemohl ani opustit republiku, přišel bys o občanství. Takové to bylo trochu vězení s pojmenováním na souseda, který se měl lip.
Reagovat
Fandina
Pokukovanim na souseda za západní hranicí
Reagovat
PetaM
Jste se měli koukat třeba na jih, abyste si procvičili krky :D :D
Reagovat
Fandina
Tam jsme také záviděli :-)
Reagovat
FulnekUltras
Nezáviď a budeš v pohodě za každého režimu. ;-)
Reagovat
Fandina
Já se mám dobré. Založila jsem firmu, funguje, to by za totáče nebylo mozne.už není důvod k závistí.
Reagovat
FulnekUltras
Počítej ale s tím, že socialismus můžeš ještě klidně zažít. ;-) Současný režim si svůj konec u nás připravuje už 30 let.
Reagovat
rubens
Jj,v tom máš bohužel Fulneku pravdu. Já socík a komouše nenáviděl, ale to mi nebrání vidět v reálu dnešní svět. Nenávist k Rusku už mě dávno přešla, bezmezný obdiv k Americe se někam vytratil. Ale tohle všechno by byla debata na celou zimu, a sem to moc nepatří.
Reagovat
FulnekUltras
Souhlas - a omlouvám se, že jsem s tím tady vlastně použitím jednoho slova, které dnes leckoho vydráždí, začal.
Reagovat
Fandina
To je v poradku, že vidíme svět jaký je, bez obdivu k jedněm a nenávisti k druhým. Ale neznamená to návrat k tomu, co nikde ve světě nefungovalo.
Reagovat
FulnekUltras
čas a vývoj skutečně nezastavíš - takže ani historicky nevyhnutelný definitivní konec konzumního kapitalismu
Reagovat
PetaM
Ještě, abyste někam jezdili :D :D Doma budete! A klečet na hrachu v koutě :D :D Ti dnešní lidi ... Furt někam jezdí a jak se vrátí domů řeknou: "Všude dobře, doma nejlíp" :D :D :D :D :D
Reagovat
brixner
Bábinko, to je sice pravda, ale dneska se skoro drtivá většina nedá ani jíst a to nemám na mysli zrovna maso! Zkus hodit piškot do sklenice s vodou - ráno bude pořád plavat na hladině. Zkus si koupit bezbarvý lak v tonáži 750g, kup mi kdyžtak celé balení Jaru v litrových láhvích...Každá doba má to své, s tím nelze jinak, než souhlasit. Já myslím, že dnešní doba je pro hodně velkou většinu těžší, než dříve! Já bydlím v paneláku a jsem moc rád, že jsem si tuhle svou noclehárnu včas koupil. Kdo komu dal např. právo chtít za byt, který se postavil svépomocí za pár korun, několik milionů? Trh - myslíš si? Ne, právě ten proklamovaný, velebený, krásný a svobodudávající kapitalismus! Já si nestěžuji, ani teď, ani tenkrát, já jen tvrdím, že tohle všechno není jen o nějakých schopnostech toho či onoho, jak mnozí tvrdí. Oni jsou totiž páni a kmáni...Ujišťuji Tě, že se nechci s Tebou pouštět do diskuzí na tohle téma, máš svůj názor a já také. Musím Tě ale ujistit i o tom, že i v bohatších částech Evropy, v těch, kam kde kdo vzhlíží, se lidé mají velice špatně! Věř mi, já vím, o čem píši...
Petro & Kájo - Pojďte!
Reagovat
FulnekUltras
+8 naležato, pane kormidelník... ;-)
Reagovat
Fandina
Porovnavam co bylo za komunistů a co je ted, samozřejmě, že nic není idealni, ale forma socialistického hospodářství vedla od prosperity dolů, ne vzhůru a proto skončila.
Reagovat
brixner
Jistě, chápu a rozumím Ti! Jenže zrovna tohle je patrné pro lidi, jako Ty, já, Fulnek etc. až nyní, kdy je možnost se podívat zpětně a mít možnost porovnávat. Když jsi byla mladší a lítali za Tebou chlapáci s voháňkama v ruce, jistě jsi neřešila, že onen nadrženec nemá tu svojí socialistickou klobásu zrovínka v Najkách a že si strejcové při žních nedovolili vyjet na pole bez brašny s vercajkem, protože Zetory sice táhly jako koně, ale občas prostě ne a ne. Víš, ono je asi velice jednoduché kritizovat to, co bylo...Bez ohledu na všechny ty plné regály v obchodech, volnosti pohybů a nákupu ? za sedmadvacet, je dnešní doba jednoduše tvrdší a aby ses měla(relativně) dobře, musí být někde někomu něco vzato. Tohle není filozofická úvaha, víš dobře, že si ze spousty věcí, konkrétně já, dělám prdel. Ale asi bys byla překvapená, co lze vidět na předměstí Baselu...
Víš co? Sereme na to, dej mi raději recept na nějakou rychlou bábovku, kterou zvládne udělat i hovado, jako já. Já si tuhle koupil v Rottu něco zabaleného, tvářícího se jako dobrota z pravé čokolády a když jsem to pojedl, málem mi slezly nehty a erekci jsem neměl snad měsíc a sousedka mě vykopla s tím, že jednoho měkkouše už má doma, takže...:-)
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že jsem neřešila, jestli je můj kluk v Nike, protože jsem to ani řešit nemohla. Ten důvod byl, že jsem neměla ani možnost nejlepší zboží koupit, protože tady nevylo.
Já neříkám, že svět je ideální, já říkám, k čemu se zavírat se svojí společností v socialistickém táboře, když v okolí je všechno jinde, lepší oblečení, lepší elektronika a v socialistickém táboře se zbrojí a lepší zboží svým občanům prodává v tuzexu.
Reagovat
FulnekUltras
aspoň to zbrojení si laskavě nech od cesty, pokud jsi ještě při smyslech ;-)
Reagovat
Fandina
Zbrojení ve jménu obrany socialismu. Zjevně i proti vlastnímu lidu.
Reagovat
Fandina
Což jsme zažili v plné síle v roce 1968 od soudruhů z Varšavské smlouvy, kteří přišli se zbraní bránit socialismus proti občanům Československa.
Reagovat
Fandina
s tanky na neozbrojené občany
Reagovat
smazaný uživatel
momentalne katalanci ci francuzi by vedeli rozpravat:),je uplne jedno ako sa rezim nazyva
Reagovat
Fandina
Já se ale nebavím o národnostních rozbrojích, já se bavím o to, co se dělo v rámci socialistického tábora v roce 1968.
Reagovat
smazaný uživatel
to som nezazil to je pravda,potlacenie nepokojov z uz rôznych pricin sa vsak prilis nelisi
Reagovat
Fandina
Československo byla suverénní země a oni ji obsadily svými vojsky, i když tu žádné nepokoje nebyly. Báli se, že Československo nechce socialismus a proto to udělali.
Reagovat
Fandina
obsadili
Reagovat
smazaný uživatel
na druhej strane,nam je asi ten socializmus sudeny,v Rusku je momentalne kapitalizmus a my zase v socializme tentokrat z opacnej strany
Reagovat
Fandina
Tenhle socialismus mi až tak nevadí. Přece jenom, zákony nejsou tak nesvobodné, jako tenkrát.
Reagovat
smazaný uživatel
dotacie,kvoty,rôzne nezavezne zmluvy,tisicky zbytocnych uradnikov,probruselske papalastvo,regulacie,to vsetko smeruje k znizeniu zivotnej urovne
Reagovat
Fandina
To bezesporu, že to zatěžuje, ale to bylo a bude. Spíš mě šlo to takové zákony, týkající se svobody pohybu a volby práce i voleb obecně, co se za socialismu nedělo a potom také neefektivní hospodaření obecně, měřítko nebylo zisk, ale plán, papír
Reagovat
smazaný uživatel
ja by som bol radsej,ak by sa EU vratila k hospodarskej spolupraci,ale nie viac,ved aj ten Shengen nefunguje,na vychode sme zadratovany,na juhu je to ako emental,vysledok bude,ze si kazdy svoje hranice bude strazit sam,bude to vysledok nekompetentneho vedenia,vysledok skonci ako vzdy,vznesena idea na ktoru nemame ludi
Reagovat
smazaný uživatel
zle som sa vyjadril,ludska prirodzenost,nedodovoluje v praxi uplatnit vselijake fantasmagorie,uz by s tym tí blazni mohli skoncit
Reagovat
blixa
Ani jedno. Je to bejvalej komunistickej lampasák a zkroucenej mozek ;-) On byl za toho socializmu tak šťastný ... :D Dement ...
Reagovat
peggy
Karolino a nyni uz je vyhrat finale,ale nehrat proti slecne Kvitove.
Reagovat
FulnekUltras
to byste to měli čecháčkové moc lehké
Reagovat
Torn
A vy proti Osace ne? :D
Reagovat
Jan
Buďme rádi, že tam máme 2 holky a přestaňme se dělit v tomhle případě na Čechy a Moravu. Jsme tak malí, chceme být ještě menší ? :)
Reagovat
FulnekUltras
česko-moravské finále by se mi jako z donucení občanu Česka každopádně zamlouvalo. ;-)
Reagovat
Jan
Za pár let se může stát, že tam budou jen holky z Čech (anebo z Moravy) a co budeme dělat ? :)
Reagovat
FulnekUltras
Vychutnávejme žhavou přítomnost. ;-)
Reagovat
poutnik
Jo byly babky co měly důchod 400 a byly rády, že neumřou hlady. Konkrétní případ. Bylo jich hodně.
Reagovat
poutnik
O vlákno výš.
Reagovat
com
Karolina super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Reagovat
gigin
ne asi
Reagovat
brixner
Sakra, neviděl jsem to, nemohl jsem...Ale hajlajty ano a byl to fakt dobrý mač! Jak tu píšete vy ostatní - otočit tohle proti komukoli je umění, ale proti Kongovi je to zázrak!!! Fakt mě fascinuje ta chladnokrevnost Káji, tohle snad uměl jenom Borg...Kája je prostě dobrá a ne že ne! Napadlo mě...pokud by Kongová vyhrála, byla by tu odveta s Osakou, že? Nene, tahle verze je lepší!
Prisambohu, že jestli naše obě děvčata půjdou do finále, skočím do řeky a ta je teď qurevsky studená! Jebu na to, prostě tam hopnu placáka a ať si mě vyndaj :-)
Reagovat
VlS
Bacha, ta voda by mohla bejt sakra tvrdá, vem si přilbu
Reagovat
brixner
Helmu? Skáču zásadně po prdeli, copa sem nějakej Louganis? Jsem jen skromný prdeláč, no :-)
Reagovat
FulnekUltras
taky jsem pošetřil vnitřní síly až na semifinále a finále... ;-) Ešivá to vynde, ešče nevim kam hópnu, ale bude to velký... ;-)))
Reagovat
Jan
Ano rovná se to zázraku. Jakoby to někdo řídil shora, ten podvrtnutý kotník Sereny. Bez toho by asi Kája neměla šanci. V Sereně se něco zlomilo a Kája si to pak vybojovala, To zase ano.
Reagovat
Nola
wau, to su teda veci, ceske finale by bola ceresnicka na torte, gratulujem do Ciech, mate skvele tenistky
Reagovat
FulnekUltras
Morava a Záhorie ostávajú nad vecou... ;-)
Reagovat
Fandina
Bohužel, zdá se, že dneska otočka z 1:5 rozhodovala.
Reagovat
Fandina
Bohužel pro Báru s Maky.
Reagovat
tommr
krásná bitva se špatným koncem. Velká škoda, že ten obrat ve třetím nedotáhly. Prohrály si to ale už v prvním setu kdy trestuhodně promarnily náskok 5:1 ...
Reagovat
jirkaS
kde už jsem tohle viděl? ;-)
Reagovat
tommr
možná dneska na zápase Sereny? :)
Reagovat
Jan
Asi se to muselo vykompenzovat. Něco za něco. Plíšková za Vostré holky.
Reagovat
tommr
jj dvě hráčky v semifinále nám asi musí stačit ...
Reagovat
FulnekUltras
sedmou ligu můžem vyhrát zase jindy ;-)
Reagovat
EllNino
první set měly dát, bohužel ...
Reagovat
ttopi
Ty vole. Ten první set se zdá být rozhodujícím. Škoda.
Reagovat
jirkaS
škoda :-(
Maky udělala zkušenost s GS, tak příště
Reagovat
Fandina
To je hrůza podávat ve vyrovnaném setu jako druhý. VoStý holky pojďte na to.
Reagovat
Fandina
VoStrý
Reagovat
jirkaS
5:5
já to nevydržim
Reagovat
jirkaS
4:4
to sou nervy
Reagovat
Fandina
jj adrenalin hadr
Reagovat
Fandina
Kotyza, Hernych, Mertl a nějací kluci v boxu holek. Možná je to nějaký z našich juniorů, nevím kdo.
Reagovat
EllNino
Lehečka
Reagovat
Fandina
Aha díky
Reagovat
svetova.dvojka
Takže ryze české finále, to už tady dlouho nebylo, jdu se podívat kdy naposled, obavám se, že to bylo ještě v době, kdy jsem nebyl na světě...
Reagovat
svetova.dvojka
Našel jsem Wimbledon 86 Navrátilová-Mandlíková...
Reagovat
Fandina
USO Navrátilová Suková 1986 Martina s vlaječkou USA
Reagovat
svetova.dvojka
Já se lekl, že s vlaječkou Ruska... :-)))
Reagovat
jirkaS
teď je s otáčením asi konec :-(
Reagovat
sosna
vypadá to tak...ale dneska se dějí takový věci, že do posledního míčku nevíš...:-)
Reagovat
jirkaS
ještě je tam jiskřička
Reagovat
sosna
Markétu známe, letmo přes jejího otce a něco nám slíbila, ale rádi si ještě počkáme, než se vrátí z Austrálie...Vostrý holky, jděte do toho.
Reagovat
tommr
ten dlouhej "bathroom break" po prvním setu našim holkám pomoh ... :)
Reagovat
Fandina
Druhý set je tu, tak ještě jeden prosím, holčiny. A pěkně obě v poslední výměně. Baruška hezky podala, vyměňovala a Maky zakončila u sítě.
Reagovat
jirkaS
deme do třetího
Reagovat
jirkaS
snad to klapne
Reagovat
Fandina
Brejk ve druhém, tak to by chtělo pokračovat. Pojďte holky!!!
Reagovat
ttopi
Brejk!
Reagovat
jirkaS
ve druhém srovnáno
šance je
Reagovat
dadaft
Bára je pěkně nabuzená. ))
Reagovat
Fandina
Jj, třeba to ještě zvrátí.
Reagovat
Fandina
5:3 a Baruška nešetří úsměvem.
Reagovat
littlegeorge
Je to paradox, při prvním matchbolu dala Serena eso, ale zahlásili ji chybu nohou, při returnu KP druhého podání se zranila.To už je trochu moc na nervy i tak zkušené hráčkyjako je Serena
Reagovat
letityfanousek
Jsem rád, že ta nebílá nesmírně energeticky zajištěná kosmeticky svébytná tenistka vypadla.
Reagovat
FulnekUltras
perverzně korektní názor ;-)
Reagovat
aligo
Ma tím co teď strycova a vondrousova promrhaly
Reagovat
EllNino
to samé, co Serena ráno :)
Reagovat
EllNino
Bára s Markétou zase vedly 5:2 a měly několik setbolů ... a prohrály 5:7, takže tenis může být krásný, ale krutý zároveň :)
Reagovat
aligo
5:1
Reagovat
ttopi
Kopie třetího setu z rána :D
Reagovat
EllNino
jinak už 3. set v řadě, kdy naše holky proti tomuto páru porávaly na výhru ...a ztratily ho :)
Reagovat
tommr
na čtvrtej pokus to konečně vyšlo ...
Reagovat
kodkar
Markéta v zápase přímo tragická, a teď to nejde ani Báře... :(
Reagovat
EllNino
tak kolikrát hrála Markéta na centrkurtu na GS ... úplně nová situace, podle mě nikdy teda
Reagovat
dadaft
je třeba říct, že tentokrát Serena porážku přijala s noblesou.
Reagovat
jirkaS
v jejím případě to noblesa je :-D
Reagovat
FulnekUltras
no, držela u sítě dekorum z posledních sil
Reagovat
sosna
Myslím, že tuhle -ovou si Serena ještě chvíli pamatovat bude.
Pořád nevycházím z údivu. Jsem v práci uzívaná (nejsem zvyklá stávat takhle brzy), ale s úsměvem idio*a. Děkuji Kájo! Hodně štěstí s Naomi.
Reagovat
FerrariF50
Na youtube je celý zápas Sereto x Plíšková ve fullHD, tak se jdu ještě jednou pokochat třetím setem :)
Reagovat
jirkaS
hledám a nic, samé highlighty a sestřihy,
prosím odkaz :-(
Reagovat
FerrariF50
Reagovat
cabuna
Díky taky si to pustím ještě jednou ,ještě ted jsem to nepobrala :-D
Reagovat
FerrariF50
jinak když to hledáš, tak stačí dát filtrovat, a vybrat podle data nahrání a k tomu ještě delší videa jak 20 minut a máš to tam na prvním místě :)
Reagovat
jirkaS
no v práci z mobilu to jde blbě ;-/
Reagovat
jirkaS
už jsem našel :-)
má to blbej název, takže vyhledávání
šlo šejdrem
https://m.youtube.com/watch?v=xlEExB0yxyc
Reagovat
Kozoroh
Třetí set 2x opakovali na Eurosportu.
Reagovat
Jan
To je bomba :) Zápas jsem neviděl, říkal jsem si ráno jestli prohrála, možná že ne a ono ne :) Rivalita s Petrou o českou jedničku nese své plody :))) Velká gratulace Karolíně. I když vyhrála nad "zraněnou" Serenou. Kdoví jak by to dopadlo nebýt toho kotníku, ale stejně velké plus Karolíně za odvahu a schopnost to otočit. Navíc s nejnebezpečnější hráčkou. Teď už si přeji české finále. Pojďte holky obě :)
Reagovat
Krisboy
Rozumíte tomuhle někdo?

"Podle tebe je zopakovat něčí slova důkaz o věření mu? To je ještě hloupější, než napsat, že zopakovat je znamená rozumět tréninku a výživě. Malé IQ?"

Já ne, tak kdyby někdo ano, prosím o výklad.
Děkuji :)
Reagovat
FerrariF50
Motala tam pátý přez devátý, já to taky nepobíral občas.
Reagovat
Pedronegro
zmotaná pitomina jako obvykle, frndinu je nejlepší mít v ignoru, šetří to místo v diskuzi, nervy a hlavně čas ;)
Reagovat
Krisboy
https://preview.redd.it/7e6k6kmiwdl11.jpg?width=960&crop=smart&auto=webp&s=ad80365904ae4aa52cab46c69b989561bbddf583
Reagovat
smazaný uživatel
#neverforget
Reagovat
FerrariF50
:-D
Reagovat
Denis92
Wow! Karolina super, gratulujem. Ceske finale by bolo pekne. Alebo aspon ceska vitazka.

Velmi by som to prial Petre. Vyhrat GS a stat sa svetovou jednotkou. To by bol pekny pribeh po tom vsetkom.
Reagovat
annah
Tolik radosti poránu!
Nevěřila jsem svým očím, když jsem ráno koukla na skóre. Za to, že Karolína vyřadila Konga, by si zasloužila za odměnu vyhrát pohár, i když o něco víc bych to přála Petře.
Karolína má proti Petře těžší cestu: Seren a hned na to Osaka...
A ještě taky nevyhrál Raonič, no nádhera. To všechno jsou malé náplasti za Rogerovu prohru. Nevěřila jsem, že to Pouille dá.
Zato Nole je jasný, nejspíš polkne Nishiho jak malinu.
Reagovat
blixa
V kotníku bych to neviděl, kdyby jí bolel, vypadalo by to jinak. Spíš mi přišlo že trochu došla kondice, což při její váze a druhém těžkém tříseťáku není divu. To se pak promítlo v koncentraci a už se vezla.
Reagovat
Torn
Jirka Kvěš: Karolína je opravdu megahaluzářka. Serena ji drtila rozdílem třídy, aby si v kritickém momentu vymkla kotník.

Nezklamal :D:D
Reagovat
gigin
To je pičus :DDD
Reagovat
PetaM
Mě ten kluk fakt baví :D Doufám, že bude psát ještě dlouho :D :D
Reagovat
blixa
:D :D :D Ten dement vždycky pobaví ;-)
Reagovat
horska.kraslice
Zajímavé, to už je letos druhý podvrtnutý kotník soupeřky, po kterém Karolína " otočila" zápas.
Reagovat
Torn
Tohle nebyl žádný kotník, kdyby si ho podvrtnula, neběhá tam a nehraje. Jednoduše špatně došlápla a to je nepříjemné, ale je to píš v hlavě a blbém pocitu, ale nemělo to absolutně vliv.
Reagovat
SwissMaestro
Na něco to ta pinda musí hodit.....rozhodčí to tentokrát nemůže být tak kotník :D
Reagovat
EllNino
vždyť se nevymlouvá ... přiznala, že byla Karolína lepší
Reagovat
Mayo
Vsetcia chceme české finále Aussie. Češi sú veľkí športovci darmo.
Reagovat
Torn
No, šel jsme radši spát a dvakrát jsem se probudil a zdálo se mi, že Kája vyhrál. Jednou ve setech, podruhé ve třech. Příště si radši na to počkám, protože budit se a vědět, že to nemusí být pravda. Mohlo to být i ve dvou, ale na konec to ústála. Kotník Serenu možná lehce rozhodil, ale je to přece velká šampiónka a s tímhle by se měla umět srovnat. S nohou nic nemá, narozdíl od káji, která má obvázané koleno, snad jen prevence, doufám, že se do příštího zápasu nerozpadne, jak tam dneska běhala. :( Jinak si myslím, že někde kolem 5h explodovala panu Kvešovi hlava. :D
Reagovat
aape
neuvěřitelnou radost mám z těch našich holek, takový průběh před AO asi nikdo nečekal, super by bylo české finále, kde by si to holky rozdaly o post jedničky, tak holky pojďte!!!
Reagovat
Andrew89
je fakt, že tohle, že jsme jedno kolo od FINÁLE dvou češek reálně nikdo neviděl. Mě to osobně ani nenapadlo. s Karolínou jsem do min čf tak počítal. S Petrou ne a skoro to tu máme...stačí tak málo a přitom je to ještě tak strašně daleko. Tak holky...ted to snad nepustíte už.
Reagovat
smazaný uživatel
hahaha Hrdla :D:D

https://twitter.com/australianopen/status/1087930439048876032?s=21
Reagovat
jirkaS
:-D
Reagovat
Krisboy
Hezký.Ten týpek v bílým tričku v čase cca 22s, kterýmu nasadí čepici je brácha? Je mu docela podobnej :)
Reagovat
jirkaS
to je Žondra :-D
Reagovat
George_Renel
Leda tak dŽondra. :-)
Reagovat
blixa
No jo, fotbalista :D :D
Reagovat
dadaft
do teď jsem měl za největší obrat čtvrtfinále Roland Garros 2011, kdy Francesca Schiavone otočila z 1:6 1:5 proti Pavljučenkovové,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale otočit z 1:5 ve třetím setu proti SERENĚ, to je samozřejmě ještě velkolepější.

Gratulace.
Reagovat
Nenela
čtu si vaše komentáře a chci k tomu napsat tohle: Serena ať je jaká je, tak je a bude jednou z nejlepších tenistek historie a je úplně jedno, jakou má postavu, jak se obléká a jak vypadá, když běží. Aby bylo jasno - já nejsem její fanynka a jsem ráda, že vypadla. Nicméně narozdíl od nás, co tady sedíme a datlíme do počítače naše nevýznamné příspěvky, ona HODNĚ významných věcí dokázala. A to i když je tlustá (mimochodem má můj mírný obdiv, že s tímto nákladem vůbec běhá a nakonec ani nijak špatně). Myslím si, že nějaký základní respekt by byl na místě.
Reagovat
ttopi
Po sportovní stránce Serena respekt má. Dokázala toho dost, o tom není sporu. Aby si sportovec zasloužil uznání i jako člověk, musí se podle toho chovat. Bohužel, Serena si v posledních letech svými výstřelky lidi proti sobě poštvává sama, nikdo si na ní nic nevymyslel.
Reagovat
Padme
Já ji respektuji, dokázala toho hrozně moc. Ale nemá žádnou soudnost, co se týká oblečení. Pokud chce stačit mladším, tak nemůže tahat zbytečná kila, akorát si odrovná klouby. Petře ta kila dolů hrozně pomohla, to je fakt, ne nějaké posmivání.
Reagovat
Krisboy
Podívej, milá Nenelo,
každý má jiné morální standardy. Pro někoho je sportovní úspěch více, než charakter, pro někoho ne. Praserena můj respekt nikdy mít nebude i kdyby vyhrála 100 GS a byla 20 let jedničkou. Nelíbí se mi způsob, jakým si k tomu pomáhá a jak se chová k okolí. Zastrašování soupeřek, nadávání rozhodčím, vyhrožování lajnové smrtí atd...
Jako např. Neymar. Pro někoho je to bůh, pro mě primitiv, podvodník a uplakánek. Jak píšu na začátek - každý uznává jiné hodnoty. Pro mě je a vždycky bude čest a fair play více, než tituly a výhry za každou cenu.
Serena nemá charakter. Je hloupá, arogantní, sebestředná, falešná, agresivní a zákeřná. NIKDY můj respekt mít nebude. Ten naopak má a vždycky mít bude např. Petra K, i kdyby zůstala už jenom na těch svých "pouhých" dvou Wimbledonech.
Reagovat
Krisboy
A na loňském US Open vše, co jsem si o ní myslel už dávno a o čem píšu více, definitivně potvrdila.
Reagovat
FerrariF50
tak tak, pod to se klidně podepíšu.
Reagovat
Pedronegro
velice výstižné, mám na to stejný názor ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne napisane! :)
Reagovat
Fransoas
Vy jste to přesně definoval.Pokud tady má někdo jiný názor,tak je to naprosto scestný.Párkrát jsem si o ní myslel a taky napsal,že je ikona.To bylo určitě nepřesný.Ano - ona je ikonou pouze pro Američany a dalším podobným lidem.Přesně svoji osobnost předvedla minulý rok před vlastním publikem.No a potom je tu hledisko profesionálního hráče.Kdyby byla příkladem pro ostatní,byla by jiná situace.Více se nedá k tomu říci.
Reagovat
Fandina
Je normální, že odsoudíme někoho, když se chová nepatřičně, ale abychom z něj dělali necharakterního člověka a ukazovali na něj při každé příležitosti prstem. To moc charakterní není.
Reagovat
FerrariF50
Pro někoho zas může být necharakterní, zastávat se něčeho, jako je Sereto. Někteří lidé si nezaslouží soucit :)
Reagovat
Jakub
Ano je to tak. Serena si absolutně nezaslouží soucit. Protože to co dela je prostě strašný. Horší než vraždy. Teď sem teda tak nějak zapoměl co tak strašného udělala. Jo už vlastně vím, nadávala rozhodčímu. Normálně aspoň na dvacet let do bane. Nadávat někomu, to se prostě nedělá a takovej člověk si vůbec nezáleží soucit. Tak naprostej souhlas.
Reagovat
FulnekUltras
typický projev snadno manipulovatelného sluníčkáře bez delší historické paměti a se silně omezenou rozlišovací schopností
Reagovat
VlS
No a bez spletitostí - co ti udělala?
Reagovat
FulnekUltras
viz také níže
Reagovat
Torn
Ty to děláš na TP neustále...kážeš vodu, ale sama piješ víno. :D
Reagovat
Andrew89
no..někdy i dvě lahve pije
Reagovat
Torn
Já si občas říkám, že pije hlavně, když sem píše. :D
Reagovat
Fandina
Piji jich deset, ale když mi šoupeneš nějaké finance, mohu i jedenáct.
Reagovat
ttopi
Podle tebe někdo nemá charakter jen občas? Těch výstřelků má Serena několik - s klidem se dá prohlásit, že prostě nemá charakter. A ne jen občas, ale furt.
Reagovat
Jakub
No Serena a charakter. Kde by se vzal. Ta zadnej nema preci. Takovej Murray nebo McEnroe, to jsou jinaci pašáci. Ty jsou cherakterni že by mohli rozdávat. Ty nikdy nenadavali, kdepak a rozhodčímu už vůbec ne. A vůbec v tom sportu jsou všichni takový charakterni, nikdo nenadava, nesimuluje, neurazi. Treba fotbalisti a hokejisti to jsou takovy vzory. Jako tady u nás na tenisportale, samej charakter tady. Úplně mi mluvíš z duše.
Reagovat
ttopi
Trochu to mícháš. Nemám na mysli to, že fotbalista přihraje pád. To je sice taky nepěkný, ale je to bohužel tak běžný, že se z toho určitě nedá vyvodit, že by 99% bylo bezcharakterních. Jenže Serena má výstřelky, které se sportem nemají nic společnýho, viz její vyhrožování smrtí, napadání ze sexismu a podobné nesmysly. Vysloveně jí ta sláva stoupla do hlavy tak moc, že to neukočíruje.
Reagovat
Fandina
Takže podle tebe je charakternější přihrát ve fotbale pád, než se vytočit na kurtu při hraní tenisu?
Reagovat
ttopi
Nic takového jsem nepsal. Ale jedná se o "charakter" toho výstřelku. Přihrát pád - to není nic proti nikomu, nikoho z ničeho neobviňuješ, nikomu tím nevyhrožuješ, nikým nepohrdáš. Je to "jen" snaha si něco vymoct, ikdyž je to samozřejmě nepěkná praktika. Ale furt je to v zápalu boje a je to něco, co se děje na hřišti.

To co dělá Serena je mimo hranice sportu. Rozčílí se sice na kurtu, ale je to v osobní rovině, což se se simulováním ve fotbale nedá absolutně srovnávat.

Já jsem Sereně dříve i fandil, ale postupně to sláblo, sláblo, až ji teď nakonec přeju každou prohru.
Reagovat
Fandina
Serena se také rozčílila v zápalu boje. Měla pocit, že jí bylo křivděno, tak vyváděla. Bylo to ve sportu. A není jediná. Příkladů je víc. Někdo mlátí rakety, někdo řve. Serena není výjimkou.
Reagovat
Fandina
Tím neříkám, že se mi líbilo její extempore na USO. To je samozřejmě špatně. Ale dělat z ní kvůli tomu nemorálního člověka je nefér. Každý se někdy rozčílí, udělá chybu.
Reagovat
FulnekUltras
už dávno před extempore na USO se z její strany děla řada nechutností, které ovšem byly dlouho přehlíženy - až tento vřed WTA jednou prostě prasknout musel - a řekl bych, že všechen hnis ještě zdaleka není venku
Reagovat
ttopi
Však říkám, že to bylo na kurtu, ale nebylo to běžné vztekání. Běžný je, že se hráč hádá s rozhodčím. Ona se ale nehádá, ona rovnou útočí. A v osobní rovině. Jestli nevidíš rozdíl, nemá cenu to dál řešit :-)
Reagovat
Fandina
Přeháníš to. Vyváděla, ale nikomu nic neudělala. V emocích se řekne ledacos.
Reagovat
Krisboy
Praserena ale trvala na svém i na tiskovce, i v rozhovorech x dní potom. To skutečně nebylo v emocích. Praserena je prostě bezcharakterní arogantní svině odtržená od reality. Tečka.
Reagovat
Fandina
Pokud vím, tak na tiskovce obhajovala svoje postoje a na tom není nic bezcharakterního.
Reagovat
smazaný uživatel
to je zaujimava a hlavne nebezpecna uvaha:/
Reagovat
Fandina
Nesmíš se bát. Pak to nebude nebezpečné.
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
Krisboy
Woe, co ty seš za vola? Vylezl jsi z díry satanví odkud po loňským US Open a vylezl zase dnes? Ty seš Prasereny právník nebo manažer nebo pejsek?
Reagovat
Fandina
Hezky se vytáčíš, to se mi líbí. Myslíš, že každý kdo na Serenu nenadává musí s ní mít něco společného. Ale nemusí. Každý totiž nemá potřebu ukazovat na druhé prstem, jak jsou chybující, jako ty. A vydává to za svoji přednost.
Reagovat
littlegeorge
Musíš si uvědomit, že v době kdy hrál McEnroe nebylo jestřábí oko a 99% sporů bylo zda je dobrý či špatný míč
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
Jakub
Je to tak jak píšeš. Žije v prostředí, které si nevybrala a kde úspěch je jediné kritérium. Vzorem morálky určitě neni, ale po sportovní stránce je obdivuhodná. No a tohle je tenisportal, nikoli moralportal. Ale oni někteří z nás rádi hodnotí ostatní podle svých vlastních kritérií. Inu nech volovi co jeho jest. Češka ve finále, co víc si přát. Poražení budou zapomenutí.
Reagovat
FulnekUltras
Závěr Kongovy kariéry naštěstí dostatečně odkryl, co je TO za stvoření. Rovinu lidskou mohli diváci vyhodnotit přímo, na tu sportovní se ještě čeká, až se konečně probere WADA - a jsem přesvědčen, že k tomu dojde už brzy. Prázdné sluníčkářské pindy krakatici na její spravedlivé pouti do hlubin historického opovržení a zapomnění už nespasí.
Reagovat
peggy
Velike blahoprani,je to maxi uspech a senzace.To slecna Kvitova kouka.Nyni Karolino uz je vyhrat a byt svetova jednicka.
Reagovat
stefankelner
A skvelá bojovníčka! Prajem ČESKÉ finále! Serena keď schudne bude opäť najlepšia...
Reagovat
Padme
Zajímala by mě Serenina životospráva, nikdy jsem nechápala, jak někdo, kdo několik hodin denně maká, může vypadat takto... Karolína mě velice mile překvapila.
Reagovat
Krisboy
Pravděpodobně steroidy.
Reagovat
Padme
Zklamu tě, ale ze steroidů nemáš obří zadek;) Ten máš tak z čokolády, brambůrek, hamburgerů, hektolitrů coly, palačinek a javorového sirupu. A musíš toho fakt sežrat velký množství, když máš tolik pohybu.
Reagovat
Krisboy
Já se nehádám, o steroidech toho moc nevím, jenom hádám. Zklamaný rozhodně nejsem. Z čeho vlastně bych měl být...?
Reagovat
littlegeorge
Velký zadek je prostě genetický znak většiny černošek,některá menší,jiná větší, ale pořád větší než u bělošek, vezměte si např.černošské sprinterky
Reagovat
ttopi
Obecně je to pravda, ovšem Serena má ten zadek trochu jiný, než třeba sprinterky - to je trochu urážíš. Je pravdou, že i tak se po kurtu pohybuje slušně. Ale to oblečení, to není opravdu vhodný výběr. Výrazně by ji jiné oblečení v tomto asi nepomohlo, ale nebylo by to alespoň tak provokativní.
Reagovat
Fandina
Serena je silná, ale když si stoupne k druhému, tak to zas až tak nevypadá. A také co má na sobě.

https://img.blesk.cz/img/2/full/1432465_.jpg
Reagovat
Kojinho
Tak tohle je dost stará fotka. Aga ještě nemá plastiku ani.
Reagovat
Torn
A navíc tam jako matrony vypadaj Angie s Petrou. :D Serena tam vypadá docela hubeně, kdž neukazuje hýžďové zásobníky.
Reagovat
poutnik
https://www.extra.cz/cokoladova-tenistka-serena-williams-predvedla-telo-vyhnane-steroidy-svalnate-figure-chybi-uz-jen-penis/galerie/1 https://www.extra.cz/cokoladova-tenistka-serena-williams-predvedla-telo-vyhnane-steroidy-svalnate-figure-chybi-uz-jen-penis/galerie/2 Zadek měla vždycky.
Reagovat
rybicka
Rok 2012
Reagovat
rubens
Škoda, já to zaspal. To je prostě nádhera.. :-) Fandím oběma našim do finále! KP versus PK. A teď si vyber,komu fandit.
Reagovat
FulnekUltras
FKK ;-)
Reagovat
Andrew89
cekal jsem ze se probudim a tam bude jiny vysledek. z 1:5 to otocit je super. Gratulace Karoline. Ted to dostava uplne jiny naboj....Pokid chce byt ceska no. 1 musi vyhrat. Ted doufam v ceske finale. Osaka bide ale tezkej orisek. Collins je hratelnejsi...ale i tam bych byl dost obezretnej. U Petry se bojim vedra. I Karoliny to ze neni moc casu na regeneraci a pritom mela extra tezky zapas. Let's the game begin!
Reagovat
mendrit
Petra má mít během zápasu 33°-34° a Karolína 34°-35° Do toho dnešní únava, tak věřím v postup Petry o něco více.
Reagovat
solim2007
Tak nejprve velká gratulace pro Karolínu, ale nemůžu si odpustit komentář. Pokud ze začátku hrála agresivně, tak byla úspěšná. Pak to začala neuvěřitelně pinkat a zvedla Serenu, kde byla jasně lepší. Až nakonec už bylo skoro vše jasné, začala zase hrát agresivněji a nakonec neuvěřitelně vyhrála. Snad si to bude pamatovat, že pinkání na této úrovni už nemůže být!
Reagovat
ttopi
Ono se to lehce říká, ale tohle není videohra. Ona ten její agresivní styl podle mě praktikovala proto, že musela zkusit Serenu nějak umlátit, jinak to s ní nejde. Přecijen Serena byla favoritkou a při jejích kvalitách se to musí zkoušet na risk. A najednou vede o set, má brejk. V tu chvíli si hlava řekne, že už nechce riskovat agresivní hrou, byť to dosud vycházelo. Strach z úspěchu je věcí dokázanou a funguje to tak v hlavě každého. Naštěstí se dostala do takového stavu, kdy musela hrát hop nebo trop a zase se začalo dařit.

Obrat nevídaný. Nevím, zda se tohle Sereně vůbec někdy stalo.
Reagovat
Fandina
Tak nějak. Ze začátku Kája jela svoje, stačilo to, pak Serena udělala set a jelo se znovu. A když to bylo 1:5, Kája zase začala agresivněji a vyšlo to.
Reagovat
Krisboy
Přesně tak. Já zápas neviděl, ale bylo to krásně vidět ve výměně po tom foot faultu. Rychlý balony do stran a slůně nejen, že nestíhá, ale ještě si u toho málem zlomí nohu.
Reagovat
ttopi
Tos mi připomněl - ten Sereny outfit je fakt příšernej. Vím, že ten zadek by neschovala ani v jiném oblečení, ale tohle je prostě moc :D
Reagovat
FerrariF50
No to je prostě pr.el jak valach. Taková se často nevidí. Jsem zvědavý do čeho až se dokáže ten mutant nakonec proměnit.
Reagovat
Fandina
Kdyby Serena vypadala jako mutant, tak by měla zcela jinou postavu. Úzké boky malá prsa atd.. Postavu má jako žena.
Reagovat
FerrariF50
já si tak jak To vypadá teda ženu nepředstavuju, ani dřív ani teď. Vždycky to byl a bude mutant.
Reagovat
Fandina
Tak jsi hloupý, když nazýváš mutantem někoho, kdo vypadá jako Serena.
Reagovat
FerrariF50
Ale musíš pochopit, že já jí prostě fakt nesnesu a jak někoho nesneseš tak ti přijde o to odpornější. To máš jak když někoho miluješ, tak ti přijde o to hezčí :) Sereno mi prestě vždycky přišlo a přijde vyloženě nechutný.
Reagovat
Fandina
A to ti připadá OK, že když někoho nesnášíš, tak mu budeš nadávat, dávat různá přízvyska, psát o něm jako kdyby to nebyl člověk?
Reagovat
Fandina
přízviska
Reagovat
FerrariF50
Ano to mi připadá v pohodě, nemůžu si pomoct. Nikoho v celym ATP a WTA neurážim, ale u ní to prostě nejde.
Reagovat
Fandina
Slušný člověk druhé neuráží. To dělají jen ubožáci.
Reagovat
FerrariF50
Já moc lidi a lidstvo celkově nemusim. Já miluju přírodu a zvířata a snažim se tak žít, pomáhat útulkům, třídit odpad, jíst málo masa, neplýtvat atd, prostě abych se na sebe nebál podívat do zrcadla, ubožáka si představuju jinak, ale to je každýho úhel pohledu.
Reagovat
Fandina
Pokud ti nepřipadne ubohé, že se někomu posmíváš, tak co může být ubožejší. Asi už nic.
Reagovat
FerrariF50
To neni posmívání. To její chování a vystupování nesnesu. Nesnášim ji ve všech ohledech. To neni žádný posmívání. Pochybuju že ty všechny miluješ. Třeba svýho šéfa v práci nebo tak :-D
Reagovat
Fandina
Když někoho nesnáším, tak si ho nevšímám a ne že budu chodita ukazovat na něj, urážet ho.
Reagovat
FerrariF50
A že nemůže být nic ubožejšího ? Cože ? Tak to je uplná hovadina. Jsou mnohem ubožejší věci co člověk může udělat nebo co lidi dělají, než urážet a posmívat se ještě zrovna Seretu. Lidi týrají zvířata, děti, mlátí manželky atd. ... to je ubohý, ale urážet Sereto, vždyť si to zaslouží :)
Reagovat
Fandina
Nemáš pravdu, urážíš Serenu, protože ji nesnášíš. A to se nedělá.
Reagovat
FerrariF50
Sereto určitě neurážim, i když možná ji někdo překládá příspěvky tady přímo od nás z tenisportalu :-D Podle tvé definice, když to přeženu, by si nezasloužil urážet ani desetinásobný vrah.
Reagovat
rubens
Supr
Reagovat
rubens
To supr je pro ferarriho. On možná trochu uráží, ale říká to tak, jak to cítí. Fakt je ten, že Serena ztratila soudnost, jak tu někdo psal, a pak to může takto vypadat. Je moc fajn, že ji někdo zastavil, a doufám, že se najde víc holek a budou jí klepat šunky. :-)
Reagovat
Krisboy
Praserena při běhu je fakt tragikomedie...mi připomíná tlusté spolužačky na základce při tělocviku, jak se snažily udělat třeba kotrmelec nebo přeskočit kozu :(((
Reagovat
Fandina
Hlavně, že se umíš posmívat druhým, jakou mají postavu.
Reagovat
Krisboy
Praserena si za svojí postavu může sama, ty blbko. Chce takhle vypadat! Posmívat se budu komu chci, a tobě, ty krávo nejvíc.
Reagovat
FerrariF50
Praserena to je hodně dobrý :-D
Reagovat
Fandina
Tím spíš, že tak chce vypadat. tak není důvod se jí vysmívat.
Reagovat
Krisboy
Bohužel, ty seš fakt tupá. Když si tenistka sama vypěstuje netenisovou postavu, s kterou na kurtu vypadá komicky, je to prostě k smíchu. Naopak - nikdy jsem se neposmívat někomu, kdo sa svou postavu nemůže z důvodu nemoci, úrazu nebo tak něco. Ale nečekám, že ty to pochopíš.
A nebuď nasraná, že jsem ti nedal na sebe telefonní číslo.
Reagovat
Fandina
Koukám, že jsi úplně mimo. Serena si takovou postavu nevypracovala, naopak, vyjádřila se, že má postavu po matce, že se jí ta postava nelíbí, ale že to bohužel neovlivní a že by chtěla mít takovou postavu, jako Venus, po tátovi, vysoká, štíhlá, malý zadek.

A co se týká telefonu, to si tak hloupý, že to byl for k Navrátilovi. Vůbec nic nechápeš.
Reagovat
Krisboy
:DDD
Končím, vyhrála jsi.
Reagovat
FerrariF50
Že s tim nic neudělá ? To snad nemyslíš vážně ? Každý je zodpovědný za to jak vypadá, pokud není nemocný nebo tak něco. Ona nikdy nebyla nejhubenější, ale to jak vypadá teď je už vrchol a jen její vina a ještě to bude svádět na geny. Jasně hrají roli, ale ne tak zásadní jak si myslíš ty.
Reagovat
Padme
Typ postavy je dědičný, ale důvody, proč jsou rodiny tlusté, jsou ve stravovacích návycích. Venus má jinou postavu, ale taky určitě jinak jí...
Reagovat
Krisboy
Jinak jí, jinak trénuje. Ale nevysvětluj to Ferrarimu, ten to ví.
Reagovat
Krisboy
Nech toho, tohle nevyhraješ :) Fandina rozumí nejlépe nejen tenisu, ale i sportovní výživě a tréniku.
Reagovat
Fandina
Tenisu ani výživě nerozumím, ale zcela určitě rozumím tomu, že se mnou chceš hrát hru, na kterou nemáš.
Reagovat
Krisboy
...a a navíc si sereš do huby. O sportovní výživě a tréninku nevíš nic, jak píšeš, ale o Praserenině postavě víš všechno. Copak si fakt neuvědomuješ, jak jsi trapná???
Reagovat
Fandina
Přečíst si slova Sereny ke své postavě neznamená rozumět tréninku a výživě. Koukám, že jsi ještě hloupější, než jsem si myslela.
Reagovat
Krisboy
Věřit Prasereně znamená být naivní, hloupá, manipulovatelná ovce.
Reagovat
Fandina
Podle tebe je zopakovat něčí slova důkaz o věření mu? To je ještě hloupější, než napsat, že zopakovat je znamená rozumět tréninku a výživě. Malé IQ?
Reagovat
Krisboy
Nějak se do toho motáš. Těmhle blábolům už nevěříš ani ty.
Reagovat
Fandina
Já ano, nebudu psát něco, co nedává smyslu. Ale pro tebe je to velká neznámá, koukám. Alespoň jsem si trochu zjistila, jak na tom jsi.
Reagovat
ttopi
Nebo vyskočit na hrazdu :D
Reagovat
FerrariF50
já tomu budu řikat "to Sereto", ještě mě napadlo Serehovna
Reagovat
Fandina
Na německém Eurosportu komentují zápas Káji se Serenou a skoro pořád ukazují Káji manžela, jak po výhře radostně řádil v boxu. Hezký záběr. :-))
Reagovat
FulnekUltras
manžela-manažela
Reagovat
Zemanka
Zaprvé obrovská gratulace Káje. Za druhé, CO TO BYLO? Neuvěřitelný tenis, který musel bavit :))) ... upřímně takhle nastavenou jsem Karolínu viděl naposled snad na US Open kdy došla do finále a možná ani tam ne, od prvních míčů jasně vidět, že dnes nebude hrát ustrašeně, že si bude drze dovolovat hrát s čistou hlavou, na riziko... něco co u ní upřímně třeba minulý rok jsem moc neviděl... za mne jasný důkaz ty míče při matchballech... neuvěřitelně na čáry... A Serena? Jak ji nemám rád a po minulém US Open méně(i když tam jsem si znechutil hlavně ty diváky) , tak taky klobouk dolů... hrála fantasticky. Za mne prostě a jednoduše nejlepší letošní ženský tenisový zápas. Jsem zvědav zda ho jiný v průběhu roku/turnaje překoná :)))
Reagovat
Krisboy
Finále Petra x Karolína :)
Reagovat
jirkaS
;-)
https://screenshot.net/cz/3pnvksp
Reagovat
Krisboy
Nezakřiknout!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Peta - Collins zitra ve 2 odpoledne po nich Pliskova - Osaka
Reagovat
ttopi
Tak po tomto obratu už nemůže nikdo říct, že Karolína nemá hlavu. Prohrávat proti Sereně 1:5 a odvracet matchbally, z toho by se drtivá většina hráčů už nevyhrabala, právě kvůli hlavě, prostě to vzdají a už tomu nevěří.
Reagovat
smazaný uživatel
Plíšková i Kvitová mají šanci se v pondělí stát světovou jedničkou. Plíšková potřebuje titul, Kvitová musí skončit lépe než Naomi Ósakaová.------------------Není pravda tahle pasáž v článku,pokud Kvitová půjde do finale a Osaka vypadne v semifinále tak sice Petra skončí lépe jak Osaka ale pokud by podlehla Karolíně tak bude 1 Karolína.Takže jak Plíšková tak Kvitová musí AO pokud chtějí být 1.
Reagovat
Michaelus
Zítra

Petra-Collins 4:00 ráno /14:00 tamějšího času
followed by
Pliskova-Osaka cca 5:30 ráno
Reagovat
mahycek
Myslím si, že to byla chyba nohou od Sereny. Rozpitval jsem
ten moment snad sedmkrát, po desetinkách sekundy, jsem to
vracel tam a zpět a levá noha byla v kurtu dříve.
A tu samou levou si za pár momentů vyvrátila. Jestli
víc, či míň, to je otázka. Kdyby to šlo, tak sem pošlu
z těch dvou momentů foto, ale myslím , že na soc. sítích
to bude brzo, nebo už je.
Reagovat
jirkaS
pošli to sem:
https://screenshot.net/cz/
Reagovat
smazaný uživatel
A další pěknej obrat,Pouille prohrával s Raonicem už 2-5 a přesto bere 1 set v tie breaku!
Reagovat
Nenela
Zapas jsem nevieela, spala jsem. Kdy jste sli vy spat?? Spali jste vubec? Ja na tohle ponocovani nemam, nevstala bych pak do prace. Kam jezdim dobrocolne na 7, abych mela vice casu odpoledne.
Reagovat
bIbec
já chodím spát pravidelně kolem osmé, někdy i dřív teď v průběhu AO :-)
Reagovat
EllNino
já rovněž :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já taky, ale až ráno :D
Reagovat
Nenela
Jste dobri :-)
Reagovat
Pavlis
Mám fůru volného času, ale tenis je tomhle peklo. Dnes jsem spal čtyři hodiny, od 6:30 hod 10:30 Hod.
Reagovat
Nenela
Kde se da videt zaznam z full matche? Kdyz si ted zapnu live-stream365 uz to tam nebude co?
Reagovat
FerrariF50
Serena nic s kotníkem neměla, kdyby jo tak si vzala alespoň přestávku na ošetření v tak důležitých momentech zápasu, ale běhela tam normálně uplně. Mohla vyhrát uplně v pohodě, šancí měla dost, ale nezvládla to.
Reagovat
tommr
po dnešku zůstávají už jen 3 kandidátky na novou světovou jedničku a 2 z toho jsou Češky: Osaka, Petra a Karolína ...
Největší šanci má Osaka, který by za určitých okolností mohlo stačit i semifinále ...
Petra a Karolína jsou na tom obě stejně - aby se staly jedničkou musí AO vyhrát ...
Reagovat
Jan
To bylo pořád, že Petře bude k No 1 stačit semifinále (i když vím, za jakých okolností) a najednou to musí vyhrát :) Nároky se zvyšují :)
Reagovat
bIbec
přiznám se, že jsem to v průběhu toho třetího setu vypnul. Ten foot fault byl zahlášen korektně? Ukazovali zpomalený opakovaný záběr?
Reagovat
Fransoas
Opakovaný záběr neukazovali.Nic jsem neviděl.
Reagovat
EllNino
ukazovali ho asi 10x
Reagovat
bIbec
jo? A bylo to v cajku nebo ne? :-)
Reagovat
EllNino
prostě takovej ten pohyb, kdy se ti to trochu přišlápne a vrátí se hned zpátky, ale jenom takový škubnutí, rozhodně ne výron
Reagovat
EllNino
footfault tam trochu byl, ale rozhodně nijak velký, takových Serena za zápas udělá ... :)
Reagovat
bIbec
jasný no :-) Ale jestli tam teda trochu byl, tak sem klidný. Zasloužené vítězství.
Reagovat
ttopi
Trochu byl.... takže byl a bylo to zahlášeno korektně :-)
Reagovat
gigin
:DDDDD
Reagovat
bIbec
mm, škoda. Takové situace by měli ukázat. Jinak kotník vůbec neřeším, to se stát může, je to smůla a chyba pouze a jenom samotné hráčky. Ale pokud by foot fault byl zahlášen chybně a zrovna na MP, tak je to dost na pi.. a nefér. Jiná věc je chybní rozhodnutí ještě v průběhu zápasu, ale na MP..
Reagovat
EllNino
ukazovali prosímtě, on blbne
Reagovat
FulnekUltras
řešit u Kongova STERservisu (cca od roku 2010) footfault zrovna teď mi připadá jako opravdu klasické české sebemrskačství ;-)
Reagovat
Meceon
Super Kájo,porazila jsi 37 letou,115 kilovou legendu, která si podvrtla kotník.... velká poklona
Reagovat
tommr
to je myšleno ironicky nebo vážně?
Dovolil bych si jen upozornit, že Karolína taky nebyla úplně fit a to koleno jí viditelně omezovalo v pohybu ...
Reagovat
Meceon
Vážně, tleskam a nemůžu přestat
Reagovat
tommr
a jak si reagoval když Serena v minulým kole vyřadila úřadující světovou jedničku?
Reagovat
Krisboy
Ať to myslí jakkoliv, dominance toho neohrabaného slůněte je ostudou WTA.
Reagovat
blixa
To není slůně ale monstrum. Se vším všudy.
Reagovat
FulnekUltras
také bych si v tomto případě urážet slůňata nedovolil ;-)
Reagovat
cabuna
Serena po prohraném utkání !
"Kotník se zdá být v pohodě, uvidíme zítra... Soupeřka hrála neuvěřitelně při mečbolech, šla do toho po hlavě. Myslím, že skvěle returnovala, já udělala pár chyb, ale nemá to nic společného s mým kotníkem."
Reagovat
Kytka
Až dokážeš to, co tebou kritizovaná legenda, tak se ozvi. Serenu moc nemusím, ale tohle je pod pás jak vůči Sereně, tak i zlehčování Kájina výkonu.
Reagovat
Meceon
Nevím co je neuctiveho na faktech... věk sedí, kotník také a jestli jsem se o kilo sekl tak se Sereně omlouvám
Reagovat
Kytka
Kdyby si ten kotník podvrtla skutečně, tak nemůže ani chodit. Takovéto momenty zažívají i ostatní tenistky a nikdo z toho není paf.
Reagovat
Nenela
Jsi blbec. Sice vetsina lidi tady Serene nefandi, ale vsichni uznavame jeji osobnost a to, ze patri mezi nejlepsi tenistky historie.
Reagovat
Krisboy
Já rozhodně ne. Z jejího charakteru, povahy, chování a také jak říkáš osobnosti je mi zle.
Reagovat
FerrariF50
Já rovněž neuznám Sereně vůbec nic, je jediná kterou nesnesu z celýho tenisovýho světa. Nebudu uznávat tituly chlapa, nebo co to vůbec je za mutacnta, hrajícího proti ženským.
Reagovat
FerrariF50
mutanta. A z osobnosti toho čehosi a chování mi je rovněž zle.
Reagovat
Fransoas
Je mi líto,ale kotník si nepodvrtla.Kdyby ano,tak by nemohla dál hrát.
Reagovat
EllNino
ale ano
Reagovat
FulnekUltras
ganc richtich
Reagovat
Kozoroh
Nepřehánějme to s tím kotníkem. Serenu nelimitoval.
Reagovat
tommr
přesně tak. To spíš Karolínu limitovalo to koleno, protože se po většinu zápasu pohybovala hůř než Serena ...
Reagovat
cabuna
Ano řekla to i na tiskovce že ne

Serena po prohraném utkání !
"Kotník se zdá být v pohodě, uvidíme zítra... Soupeřka hrála neuvěřitelně při mečbolech, šla do toho po hlavě. Myslím, že skvěle returnovala, já udělala pár chyb, ale nemá to nic společného s mým kotníkem."
Reagovat
Fandina
velká gratulace. Ono porazit Serenu na GS dvakrát není žádná náhoda a také není náhoda, že někdo umí otočit z 1:5 na 7:5 v rozhodujícím setu. Jeden game Sereně stačil. Nestalo se. Obrovská gratulace Káje a moc držím palce proti Osace. Doufám, že trenérky na ní vymyslí nějakou taktiku. Tentokrát nebude Kája čelim razantním a rychlým ranám možných z každé pozice, jak to umí Serena, ale bude zřejmě potřeba trpělivost a přesnost. Na Káje je mi sympatická její stabilita. Třikrát za sebou se dostala do QF na AO a jde do SF. Všechno tak nějak u ní přichází plynule a postupně. Takže držím palce Kájo. PojĎ!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Otočit z 1-5 proti Sereně opravdu není náhoda..to je totiž zázrak!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Tak zázračné to zase není, kdyby Serena byla zázračná, nedojde to do třetího setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nebavím o tom jestli je Serena zázračná,já jen opakuji že otočit proti ní takovej stav je zázrak.Chápu že jsme ted všichni(skoro) v euforii ale tohle je fakt.
Reagovat
Fandina
A já zase říkám, že Serena není neporazitelná. A samozřejmě, otočit stav z 1:5 se často neděje.
Reagovat
baggik
Zázrak to skutečně je. Byla to totiž Serena, která otáčela skoro prohrané zápasy proti nebohým soupeřkám a teď jí dal konečně někdo napít vlastní medicíny. Bravo Kájo.
Reagovat
Kytka
Gratulace, neskutečná jízda. Že tohle Karolína občas předvede proti slabším soupeřkám, ale proti Sereně, to jsem za stavu 1:5 nedoufala. Celé 2 sety a třetí do stavu 1:5 mně třeštila hlava, migréna celý den jako prase. Za stavu 1:5 bolest vypnula a zklidnila jsem se, Karolína naštěstí také. Super. Tohle byl zápas tak na finále, ne čtvrtfinále. Nakonec brečely obě, Serena možná proto, že jí zase někdo upřel její zákonný nárok na 24 GS, Karolína štěstím.
Reagovat
tommr
šílenej zápas s dobrým koncem ... :)
Ze začátku byla Karolína jasně lepší a Serena se vůbec nechytala. První zlom přišel paradoxně po brejku Karolíny na 3:2 ve druhým setu. Karolína se nejspíš zalekla výhry a následující servis Sereně doslova darovala. Od tý doby se role naprosto obrátily a Serena na kurtu začala dominovat. Druhej zlom přišel za stavu 1:5 ve třetím setu kdy Serena poprvé podávala na zápas. Dopodávat nezvládla i když měla jeden mečbol a od tý doby se pro změnu zase dostala do laufu Karolína. Názory se asi budou lišit na to proč se Serena za skoro rozhodnutýho stavu sesypala. Hodně lidí asi bude tvrdit, že za to moh ten lehce povrtnutej kotník, ale já si to nemyslím, protože žádný omezení pohyblivosti na Sereně nebylo vidět ...
Reagovat
historik
ať tak či tak: karma, boží mlýny (nebo každý, jak chce) zaúřadovaly a vrátilo se jí to, co zasela
Reagovat
tommr
ted když si to nakous tak mě napadlo jestli si třeba Serena neuvědomila, že pokud vyhraje tak příští kolo bude odveta za finále USO a nerozhodilo jí to ... :)
Reagovat
Kytka
Taky myslím, Serena asi moc dobře ví, jaké obraty Karolína dokáže a když nedopodávala, začala být nervózní. A na druhé straně klid.
Reagovat
tommr
i to je možný. Sereně třeba někdo řek jak je Karolína ve třetích setech dobrá a jí to rozhodilo ... :)
Reagovat
Fransoas
Zakolísání Sereny nebylo tak výrazné.Možná ji to mohlo trochu rozhodit.Zajímavý moment bylo zahlášení chyby na servisu.Nedomnívám se ovšem,že by si připomínala finaále z UO.
Reagovat
mahycek
I já se samozřejmě omlouvám, taky jsem jí odepsal, ale
zázrak to je... Serena nejen, že vedla 5-1, ale měla
servis navrh !!!!!
Reagovat
tommr
proč se omlouváš? Možná, že si Karolíně přines štěstí ... :)
Reagovat
George_Renel
Velká gratulace k vítězství a naději na české finále.
Na Sereně oceňuji, že si nebrala MTO.
Reagovat
tommr
zřejmě jí nic vážnýho nebylo a Serena si věřila, že už to vedení o brejk nějak dotáhne ...
Reagovat
moser
Nějak v koutku duše jsem tušil, že na každou se (v Melbourne) voda vaří. Dovářela se sice těžko přetěžko, ale Tys ten skomírající plamínek znovu rozfoukala a ještě jsi přiložila pod kotel! Grandiózní, nepopsatelné! A obrovský dík a ještě větší gratulace! M
Reagovat
Krisboy
Kájo jsi uzasná. Věřil jsem ti!!!!!!! Finále snů se blíží!!!!!!
Reagovat
Frick
Myšlenky, že by ve finále AO jsme mohli být svědky něčeho mimořádného, tu jsou.

Klidně ale můžem být za nějakých pár desítek hodin vyléčeni z iluzí. Uvidíme.
Reagovat
FerrariF50
Myšlenky tu jsou a alespoň Petra je určitě favoritka. Ale já věřim i Káje a doufám že to klapne. O tom by se dlouho psalo a hovořilo :)
Reagovat
Kytka
No upřímně. Petra jede fantasticky, ale Kájina část pavouka je krapet těžší. Nic proti A. Bartové nebo Daniele Collins, ale Serena a Naomi, to je jiný kalibr. Moc ale přeji oběma holkám. Po tom finále bychom mohli mít světovou jedničku a možná i dvojku. Ještě je do českého finále ale daleko. Máme tak skvělé tenistky a ve zprávách je to jen kusé konstatování, že vyhrály, někdy malinko víc. Fotbalisté jedou na zápas a týden předtím se z jejich soustředění dozvídáme jaké mají pokoje, stravu, jak spali a pomalu jakou měli moč a stolici.
Reagovat
gigin
Nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí.
Reagovat
FulnekUltras
pěkně napsáno
Reagovat
smazaný uživatel
Připomělo mě to obrat Petry proti Šarapovové na TM kdy taky tekla 1-5 a nakonec vyhrála 7-6.Obrátit proti takovým hlavám jako Maria a Serena je prostě neuvěřitelný.
Reagovat
Frick
A zvrkla se Mášena?
Reagovat
smazaný uživatel
To ne ale zlomila si nehet na ukazováčku ruky ve které raketu....nedržela...
Reagovat
Fransoas
Vážení.Karolína předvedla úžasný bojovný zápas.Absolutorium k dnešnímu výkonu.Ve druhém setu za stavu 3 : 2 byl jeden moment,kdy Karolína nezahrálamíček u sítě.Tím nepotvrdila brejk.Tam byl krytický moment.I přesto,že měla Amečričanka 4 MB,tak to Karolína otočila.Ohromná gratulace.Je to tedy bomba !
Reagovat
smazaný uživatel
Kája prostě musela obrátit,věděla že na Tenisportálu ju žene stádo diskutérů)))))))))))
Reagovat
Frick
..už jsem si chystal, že napíšu cosi o tom, že Káje utekl druhý set mezi prsty, aniž by věděla jak a to rozhodlo, nicméně nakonec vše bylo jinak.

Bez toho zvrknutého kotníku by Serena na 99,9% vyhrála, uvidíme co k tomu řekne a zda tam měla nějakou pohybovou limitaci. Asi ano.

I s tím, ale mohla pořád vyhrát - jedna z těch výměn při mečboly Sereny za stavu 5:4* byla pár cm od autu - třeba. Upřímně - pokud by to Kája stáhla z 1:5 30:40* na *4:5 a pak si to prohrála na servisu proti soupeřce, co prostě nebyla v pohodě, tak by to taky bylo dost mrzutý...
Reagovat
Pavlis
V expreskách je to vytržené z kontextu. Kdo to neviděl, zůstala by mu podstata věci skryta. Takže, Serena při prvním mečbolu, co Kája odvrátila, špatně doskočila/došlápla. Váhu svého těla přenesla na jedno chodidlo. Následně byla poznamenaná tou situací a ve zbytku zápasu již neuhrála Serena ani game. Zhrošený pohyb, nemožnost dobíhat těžší míče, ačkoli stále slušně vracela. Ale historie se na to asi ptát nebude. Karolína totiž při prvním odvráceném mečbolu zabojovala nejvíce za celý zápas. To bylo pro další průběh klíčové.
Reagovat
Atoidi1
zhrošený pohyb - co dokáže jedinké malé přehození - děkuji, velice jsem se pobavil... :-)))
Reagovat
Pavlis
Jo, překlep. Všiml jsem si toho též. Možná to v souvislosti se Serenou zní ještě hůře. Američance se tímto omlouvám.
Reagovat
vojta91
Ano, ano je to super, nicméně moje zraky se upínají k za chvíli začínajícímu zápasu Raonič-Pouille.
Come on Miloš..!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
podle vkusu a priorit každého soudruha ;-)))
Reagovat
Mayo
Chcel by som české finále ale Karolíne proti Osake neverím. Takze vamos Péťa
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhera!
Reagovat
tommr
tak takovýhle drama snad nedokáže předvést ani Petra ... :)
Reagovat
Mayo
Gratulujem Karolíne, každopádne Serena si to prehrala sama, už aj ona je labilná žena :D
Reagovat
Mayo
Prehrať z 5-1 a štyroch MP? Nonsens, na Serenou obzvlášť.
Reagovat
FerrariF50
Serena na starý kolena psychicky labilnější než Roger.
Reagovat
Jabadu
Špinavej kanár Sereně? To snad měla naplánovaný, ne?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bychom měli)))))))).My co sme vydrželi do konce jsme po zásluze odměněni.
Reagovat
EllNino
Neskutečný obrat, teď se zase bude psát, že Serena měla mečbol, byl zahlášen foot fault, zvrtla si kotník a prohrála ... místo toho, že Karolína vyhrála :D

Ale ne, fakt masakr, ani v nejjasnějším snu jsem to nečekal :D
Reagovat
Ondřej.Jirásek
teď kde je pravda, jestli to serenu nějak sebralo ta situace (v hlavě), nebo si to Karolína fakt uhrála sama, dobře Karolína zahrála spíš až ty poslední dva gamy...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
a teď o tom piš článek, docela ošemetná situace :D
Reagovat
Fandina
Já si myslím, že stačí popsat, jak šel mač. Pocity jsou vždycky subjektivní.
Reagovat
tommr
pokud jsem si všim tak ten kotník jí nijak neomezoval ...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ale přesně od tý chvíle začala hrát blbě a teď člověka napadne, jestli se jí vrátila situace z US Open (foot fault) nebo se lekla, že s tím kotníkem něco má a herně byla úplně mimo, něco tam být muselo, začala najednou dělat chyby, je to taky člověk, ale že by se takhle složila? :-O
Reagovat
EllNino
ale v hlavě měla obojí, to je jasný, vyhazovala jasný míče a vrátila Káju do zápasu, ta začala hrát dobře až od stavu 4:5 15:40 :D
Reagovat
Ondřej.Jirásek
jj, souhlas :)
Reagovat
historik
Kájo chtěl bych ti moc poděkovat za perfektní dárek k narozeninám! Já už teda nevěřil. Ale vsaďte se, že to zvrtnutí bude zase výmluva
Reagovat
EllNino
spíš foot fault, nebýt zahlášení, ke kotníku by nedošlo nejspíš
Reagovat
jirkaS
karma , vesmír , boží mlýny , každý to má jinak ;-)
Reagovat
FerrariF50
Tak to byla pohádka na konec !!! Omlouvám se Karolíně, protože já už ji odepsal a ona to nakonec holka jedna naše dala. Tímhle si u mě našplhala teda uplně nejvíc :) Bomba bomba bomba a o to víc, že to bylo proti Tomu !
Reagovat
Kozoroh
Ve WTA není neobvyklé, aby tenistka prohrála z vedení 5:1, ale Serena??? :O To je šok!!
Reagovat
tommr
jj myslím si, že je to poprvé co se jí to stalo. A to měla 4 mečboly!
Reagovat
Aussie
od poloviny druhého setu. Trvala dlouho, dlouho... Potom ale přece jen vzešlo slunce!
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
Blondie
Kolaps Sereny - aneb mohe "sázky" vyšly. Postup Plíšková a Osaka. Plíšková bude ve finále.
Reagovat
Jabadu
The Miracle!
Reagovat
Fandina
Kája umí. Joooooooooooooooooooo. Nádherně třetí set otočilaaaaaaaaaaaa. Jupííííííííííí.

Gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Úžasné, nádhera. Kája je supeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to, že se složí nakonec Serena jsem nečekala.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím doservírovat.Děkuji předem)))
Reagovat
FerrariF50
Joooooooooo !!! Prosím, moc prosím dodělej ji !!! Musíš Kájo !!!
Reagovat
historik
teda čumím
Reagovat
Fandina
Jooooooooooo, Kája je přesnější a rychlejší poslední game, zařadila vyšší level. Nádhera. 6:5.
Reagovat
FerrariF50
To je nervák !
Reagovat
FerrariF50
ten zápas myslim.
Reagovat
historik
uf...kolik mečbalů už kája odvrátila?
Reagovat
Fandina
4
Reagovat
Grape
Tak to je...hustý! Většinou nejsem pesimista, ale před čtvrt hodinou jsem tento zápas vzdal. Kája ne. Super! :-)
Reagovat
Fandina
Joooooo čtyři game v řadě. 5:5 a čtyři odvrácené MB. ''T'ak doufám, že to teď už Kája dobojuje. Joooooooooooo
Reagovat
FerrariF50
No to čumim, to se do toho opřela konečně zas, ale aby nebylo pozdě. Jeď !!!
Reagovat
Pavlis
Šokující zvrat. Fíha. Pokračujeme dál. I to je tenis!
Reagovat
smazaný uživatel
To sou věci...divadlo pokračuje.
Reagovat
mahycek
Byl by to zázrak a já se omluvím.
Reagovat
historik
tvl trhej kájo
Reagovat
Blondie
Hele, já říkám, že to otočí a vyhraje XD
Reagovat
historik
Taky jsem měl pocit, že začala postupem času až moc pinkat a nemělo to tu potřebnou agresivitu. Co to ovázaný koleno? To u ní není častý, to už í akt něco musí být.
Reagovat
Fandina
Tak to je úžasné, z 1:5 na 4:5. Tak ještě tři game. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
sorry, patřilo to nahoru
Reagovat
EllNino
Berďa v sukni, bohužel, uhrát si čtvrtfinále a čus
Reagovat
Blondie
Ještě neprohrála a prohrát nemusí.
Reagovat
ttopi
Bože...
Reagovat
EllNino
Nojo, set a brejk proti Sereně nevyužít, to je prostě špatně ...
Reagovat
mahycek
Nepotvrzený breakball ve 2 setu rozhodl, je konec.
Reagovat
FerrariF50
jj je to tak, od tý doby se Karolína sesypala bohužel jak domeček z karet. Zas ta hlava její, strašná škoda :(
Reagovat
FerrariF50
Hmm tak to je hodně zlý. Karolína nehraje vůbec tak dobře jak ze začátku. Hodně polevila a to se jí vymstí :(
Reagovat
Dobry-den
No, kanár to nebude, tak si to teda Kájo dopinkej, to ti jde nejlíp. Já jdu spát. Dobrou. :-)
Reagovat
EllNino
Potřetí ztráta servisu proti slunci ... a tohle už je hřebíček do rakve
Reagovat
Fandina
Jupíííí.
Bára Krejčíková s Ramem porazili v mixku Groenefeld Farah. A Bára mač dopodávala. Gratulka.
Reagovat
smazaný uživatel
Pesimisti táhněte spát.Ušetříte drahocenný spánek a pokud Karolína prohraje tak tu můžete ráno do diskuse napsat--Jáá to říkal)))
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
EllNino
Po slunci servísuje výborně, důležité jsou ale hlavně servisy na druhé straně, které Karolína teď 2x po sobě ztratila
Reagovat
Pavlis
V Karolínině hře jsou notné rezervy. Šance měla přímo ukázkové. Serena ví, co má hrát, i když dnes notně chybuje. Ten míček odražený ze sítě a dopadající mimo kurt, asi nejméně pravděpodobná chyba. Ačkoli se občas stane. Karolína by měla veškeré výměny co nejvíce zkrátit, co se počtu úderů týče, a být mnohem útočnější. A taky využít šance, co jí soupeřka poskytne, byť je to samozřejmě mnohdy hodně těžké.
Reagovat
EllNino
Do stavu 6:4 3:2 nepinkala, od toho stavu už je zase v módu "nějak to dopadne" ... Serena se musí prostě utopit, dokud je čas, jinak je to rychle v hajzlu
Reagovat
Jabadu
Obávám se, že hateři Karolíny začínají mít pravdu.
Reagovat
Blondie
Karolína vyhraje. Opravdu si myslím, že v posledním roce se naučila bojovat do posledního míčku. Nefandím jí, ale fakt jsem přesvědčena, že v tomhle na sobě šíleně zamakala.
Reagovat
Krisboy
Jako třeba ty, chytroline?
Reagovat
tommr
vypadá to špatně. Serena si začíná Karolínu vodit jako slepýho koně místo aby to bylo obráceně ... :(
Reagovat
Blondie
Plíšková ve třetím setu 6:2. Vsadíme se o virtuální sušenku?
Reagovat
tommr
klidně. Já sázím na Serenu ...
Reagovat
Blondie
Dobře! ;-)
Reagovat
tommr
sice jsem tu sázku prohrál, ale jsem za to moc rád ... :)
Reagovat
FerrariF50
Hmmm tak teď už to nevypadalo dobře, těch chyb bylo sakra hodně.
Reagovat
Blondie
Jestliže Karolína hraje nejlíp ve třetím, tak nemůže prohrát. Zatím brutál...
Reagovat
Dobry-den
Teď Serena zabere a zařadí na vyšší level...
Reagovat
Dobry-den
to se dalo čekat :-(
Reagovat
Fandina
4:4 Výborně Kájo, po dvou prohraných, game podání jak se patří. TAk teď prosím hezky na returnu a pak držet. Pojď!!!
Reagovat
tommr
Karolína to ted pěkně pokonila a pustila Serenu zpátky do zápasu ... :(
Reagovat
EllNino
pokonila? a co měla jako udělat?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
přesně, nedalo se nic dělat, Serena si to uhrála sama a donutila Karolínu k chybám, nebo dala winner
Reagovat
tommr
totéž co udělala v následující hře na servisu ...
Reagovat
Fandina
Měla podávat?
Ne dělám si legraci, Serena není já, ta se jen tak nedá.
Reagovat
EllNino
jestli sis nevšim, tak proti slunci se servísuje o dost hůře než po sluníčku, Karolína taky brejkla Serenu, když hrála Serena proti
Reagovat
tommr
to je zajímavý, že problémy se sluncem měla jen v tý jediný hře ...
Reagovat
EllNino
měla je i za stavu 4:5
Reagovat
tommr
to už ale byla nalomená ...
Reagovat
EllNino
jasně, a proto předtim odservísovala gem jako pánbůh
Reagovat
EllNino
jestli si vybavuješ, když Lucic porazila Karolínu, přesně o tom mluvila, hrály v podobnej čas, do slunce se podíváš a míček v podstatě nevidíš a pak hraješ 3 další míče poslepu, než se ti zase rozjasní
Reagovat
tommr
a proč do toho re-brejku nedala Sereně na servisu ani čuchnout? To jí předtím nesvítilo sluníčko do očí?
Reagovat
EllNino
víš, slunce se stěhuje :D neříkám, že to je hlavní problém, jen říkám, že je lehčí brejknout soupeřku, která servíruje proti
Reagovat
tommr
mě příjde, že se Karolína prostě lekla toho, že by mohla vyhrát a zazmatkovala. Něco podobnýho se jí přihodilo na USO 2016 proti Kerberový ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak moment,Serenu pustli do zápasu pořadatelé..s tím Karolína nemohla nic dělat....
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Serena si ten brejk vybojovala sama skvělou hrou, našla odpověď na servis Karolíny, poprvé v zápase a teď to vypadá, že se rozjela, úplně jiná razance úderů, bude to možná ještě zajímavý..
Reagovat
Dobry-den
A nebo to naopak vůbec zajímavý nebude :-(
Reagovat
Dobry-den
Karolína uhrála jen 1 bod z posledních 9 :-)
Reagovat
Dobry-den
chybný smajlík
:-(
Reagovat
FerrariF50
Tak to nebylo dobrý. Hodit za hlavu a jet dál.
Reagovat
historik
doprkýnka to se nemělo stát
Reagovat
FerrariF50
No tak to je uplná paráda zatim. Jen nepolevit a dodělet To.
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle!!Za to jak to Karolína výborně odběhala při výhodě Sereny si to zasloužila.A ted držet servis.
Reagovat
Dobry-den
Kájo, zaber. Dneska to je fakt hratelný. Zatím.
Reagovat
tommr
ted už jí stačí jen držet si servis ... :)
Reagovat
Dobry-den
to nebude tak lehký
Reagovat
Dobry-den
Ale že to bude až takhle špatný, to jsem teda nečekal. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Jedeme dál
Reagovat
tommr
to byla šílená hra od Karolíny ... :(
Reagovat
Fandina
Kájina hezky v pohodě podává, tak doufám, že jí to vydrží a jednou Serenu brejkne. To by se mi mooooooooooc líbilo. Kájo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína s přehledem.Výbornej servis.Dneska má určitě na to Serenu porazit.
Reagovat
FerrariF50
Dobře Kája, skvělý !!! :) ... Jen zameť ten humáč hezky pěkně do rohu kam patří :)
Reagovat
vendulkabendulka
No vida. Po krůčkách, ale třeba to půjde.
Reagovat
Blondie
Tipovala jsem, že postoupí přesně opak mého přání XD sakra...
Reagovat
Fandina
Hezky krásně ta Kája hraje, set je doma, tak ještě jeden.
Reagovat
tommr
Karolína urazila tenisovýho boha když za stavu 3:1 40:0 předčasně slavila ... :(
Reagovat
tommr
potrestaná ale naštěstí nebyla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nebylo za co)))
Reagovat
Oin
Sakra, těch breakballů je škoda...
Reagovat
tommr
"Karolína Plíšková si potřetí v řadě zahraje čtvrtfinále Australian Open a poprvé se pokusí uspět."

Myslím si, že Karolína se pokoušela uspět i v předchozích čtvrtfinále jen se jí to bohužel nepodařilo ... :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
když nad tím přemýšlím, tak správně má být "a pokusí se poprvé uspět" :D
Reagovat
tommr
jj tak je to dobře ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist