InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kdo se dnes večer stane Sportovcem Milevska?

AKTUALIZOVÁNO - 25.1.2019 15:51

MILEVSKO – Čekání je u konce. Vyhlášení ankety Sportovec Milevska 2018, kterou pořádají Jihočeské týdeníky ve spolupráci s Městem Milevskem, Domem kultury Milevsko a pivovarem Strakonice, proběhne už dnes od 18 hodin v domě kultury. Na galavečeru se odtajní výsledky všech tradičních kategorií – Jednotlivec roku v kategorii dospělých, Družstvo roku v kategorii dospělých, Talent roku do 18 let, Družstvo roku do 18 let, Trenér roku, Šampion Milevska a Sympaťák roku, což je čtenářská anketa Milevských novin. Už potřetí se ocení také nejlepší sportovní akce roku. Kromě toho se můžete těšit na bohatý kulturní program.


Své nástroje rozezní a hlasy rozezpívá místní hudební kapela Fusky Dus, vystoupí členky oddílu N2 Aerobic club a také tanečníci z NRG crew. Nováčkem na Sportovci Milevska bude také míčový kouzelník – freestylista Patrik Kundrát, který nejprve předvede svou vynikající show a posléze vystoupí i s mladým milevským fotbalistou.

Vzácní hostí

Ani letos se slavnostní galavečer neobejde bez vzácných hostů, kteří k naší radosti přijali pozvání a vyhlásí jednotlivé kategorie.

Petr Gřegořek
Dnes už bývalý profesionální hokejista Petr Gřegořek během své bohaté kariéry oblékal dresy mnoha extraligových klubů, zahrál si za Vítkovice, Třinec, České Budějovice, Karlovy Vary nebo Spartu Praha. V extralize vybojoval dvě stříbrné medaile s Vítkovicemi a s Třincem a dva bronzy s Třincem a s Českými Budějovicemi. Vrcholem jeho kariéry je zisk titulu mistra světa z roku 2010, kdy hrál v jednom týmu třeba po boku Jaromíra Jágra. Od konce minulého kalendářního roku baví dnes čtyřicetiletý obránce milevské fanoušky, začal totiž nastupovat za místní A tým HC Milevsko 2010.

Zbyněk Hrdel
Bývalý profesionální hokejista Zbyněk Hrdel, odchovanec Milevska, hrál v mládežnickém věku i po boku slavného Sidney Crosbyho za Rimouski. Dnes třiatřicetiletý hráčský agent má bronz z mistrovství světa juniorů v roce 2005 s českou reprezentací do 20 let a extraligový bronz ze sezony 2008–09 se Spartou Praha. Kromě týmu z Holešovic, který dnes sídlí v O2 Aréně, hrál na extraligovém poli také za Mladou Boleslav. Na závěr kariéry si vyzkoušel i zahraniční angažmá v Evropě – postupně hrál v Maďarsku, Německu a ve Francii. Na vyhlášení nejlepších milevských sportovců byl už loni a opět po roce se na vás těší.


A chybět nebudou ani mnozí další tradiční hosté. Na slavnostní vyhlášení zveme sportovní nadšence i širokou veřejnost z Milevska a okolí. Večerem bude provázet moderátorka Lucie Váchová s překvapivým doprovodem. Vstup je zdarma.

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Sidney 

    Reagovat

     

    Dobrý den, a vy jste kdo?

    Vloženo 26.1.2019 00:23:06

  • Petr 

    Reagovat

     

    Dobrý den, vy jste kdo?

    Bývalý spoluhráč Sidney Crosbyho na střední škole.

    :)))))))))))))))))))))

    Vloženo 25.1.2019 16:03:11

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace