Marcelo požádal Real, aby kývl na nabídku Juventusu a nechal ho jít

Marcelo požádal Real, aby kývl na nabídku Juventusu a nechal ho jít

Známý bek Realu Madrid Marcelo touží po změně dresu a rád by následoval svého bývalého spoluhráče Cristiana Ronalda ze San Bernabéua na Juventus Stadium.

Alespoň tak to zaznělo na OK Diario a El Chiringuito. "Marcelo požádal klub, že jestliže na něj podal Juventus dobrou nabídku, aby ho nechal jít," citují zmíněné zdroje Eduarda Indu.

Bílý balet se však Brazilce nechce vzdát i přesto, že ho současný ročník nezastihl v nejlepší formě a hlavní trenér Santiago Solari ho opakovaně kritizoval za nadváhu.

Představitelé úřadujícího šampiona Ligy mistrů totiž stále považují ostříleného reprezentanta Kanárků za nejlepšího levonohého křídelnka ve hře.

Třicetiletý zadák je součástí nejslavnější španělské značky více než dekádu. Bývalý hráč Fluminense, kteří za něj dostali v úvodu roku 2007 6,5 milionnu eur, si v průběhu madridské mise připsal čtyři ligové tituly a čtyři triumfy v Champions League.

Pokud by chtěl letos slavit mistrovský titul, v Serii A k němu bude mít rozhodně blíž, než v Primera División, ve které Los Blancos momentálně ztrácí na vedoucí Barcu deset bodů.