Panáček v reality show

Výměna manželek (23.1.): Do práce se „přechodil“, tak holt nepracuje a je v klidu.

23. Leden 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

titulvm

V minulém díle se předváděl despota chorobně milující pořádek, tentokrát se nám představí otec, který nemá potřebu pracovat a jeho neskutečně rozmazlený a neposlušný tříletý syn. Matka od čtyř dětí se těší na jedináčka, ale Máťa vydá za všechny její děti dohromady. Opravdu je nutné vybírat do pořadu rodiny, kde žijí na úkor druhých, nevadí jim to a za natáčení dostanou sto tisíc? Je to ještě pořád Výměna manželek, nebo spíše podpora asociálů?

Vyměněné rodiny

Olomouc

olomouc

První rodinu tvoří Sára (30), Milan (32), Maty (7), Samík (2), Martin (5) a Milánek (5 měsíců).

Do Výměny manželek se přihlásili kvůli oživení vztahu. Jsou spolu deset let, prošli si peklem a Milan nějakou doby strávil ve vězení. Díky úsilí Sáry začal konečně normálně fungovat.

Český Brod

ceský brod

Na druhé straně se seznámíme s Lucií (29), Pavlem (26) a synem Matyášem (3).
Poznali se na diskotéce, oba byli drogově závislí. Podstoupili společně léčbu a po ní Lucie otěhotněla. V současné době je na mateřské dovolené, Pavel nemá potřebu pracovat. Tvrdí, že se živí nelegální činností a bláhově si myslí, že ho při ní nemohou chytit. Rodině chybí finance, jsou závislí na pomoci od rodičů Lucie. Zvolili liberální výchovu, ale jejím výsledkem je rozmazlený, neposlušný a nadváhou trpící syn Matyáš.

Sledujte dnes od 20.20 na TV Nova a nezapomeňte se podělit o své pocity a názory v naší diskusi.

Zdroj: novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Lukša
Reagovat

Ech, takže se živí nelegální činností a jde do televize? To mu asi moc nevynáší, když riskuje pro 100 tisíc.

Reagovat

Sára měla opravdu vybraný slovník, ostatní nebyli pozadu. Přiznávám dobrovolně, že ztrácím sílu takové lidi sledovat.

3
Lukša
Reagovat

@Ajda: Normálně je v epizodě aspoň jedna “normální” osoba, tady jsem doufal v Sáru, ale i ona se postupně vybarvovala. Takže dnes ani jeden záchytný bod, jen bída a děs.

4
anonym
Reagovat

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/590823/zvlastni-dohra-vymeny-manzelek-vic-sexu-a-hadka-hned-po-navratu-domu.htm

V tomto díle bylo téměř všechno, drogová závislost, vězení, nezaměstnanost z vlastního rozhodnutí, rozmazlený děcko, vulgarita, trochu mi tam chyběla plíseň v koupelné a neumytý záchod.

A duchaplné řeči jak chtějí poznat následky odloučení. To je už jen třešnička na dortu.

5
Monika
Reagovat

V tehle epizode byli na ranu vsichni. Drogovej zavislak, kterej je stale zavislej, misto cigaret beha pro drogy, mluvi z cesty, cele dny prochrape. Neuveritelne decko, co mi to ten kameraman delal neustale ukazovat jeho speky, byl to odpornej pohled, takova jitrnice se malokdy vidi. A jeste ho krmi parkama a sladkou stavou. Kde je nejaka odpovednost rodicu, timhle stylem ho budou za chvili vozit, ani se nepostavi na nohy, plus zazije sikanu ve skole.

6
Inbezka
Reagovat

@Monika: Moniko, s Tvým příspěvkem vcelku souhlasím, ale tato věta „Neuveritelne decko, co mi to ten kameraman delal neustale ukazovat jeho speky, byl to odpornej pohled, takova jitrnice se malokdy vidi.“ je tak neskutečně zlá, zvlášť když se jedná o dítě. Za jeho chování a vzhled mohou ze 100% rodiče. Zvlášť otec se k němu chová jak k oblíbenému zvířátku. Je mi chlapečka neskutečně líto – takový hezký kluk to je. Možná je tam i nějaké ADHD. Matka by měla jít do sebe, chlapa vyhodit a věnovat se dítěti a sobě.

7
Ivana
Reagovat

Všichni tady vnímáte pouze to, co je viditelné, co ukáží kamery, ale nikdo z vás se nezamyslel nad tím, jak se asi cítí rodiče, sourozenci a prarodiče těchto zde vystupujících. Dobře znám maminku od Pavla, je to velmi slušná, pracovitá a spořadaná paní učitelka, která Pavla vychovávala velmi dobře, věnovala se mu, ve škole prospěl s vyznamenáním, úspěšně dělal kanoistiku a zúčastnoval se závodů. Bohužel potkal partu nesprávných lidí a tak dopadl. Také nikdo nemyslí na to, jak se jeho maminka, bratr a jeho starý dědeček po odvysílání této stupidní „VÝMĚNY“ budou cítit. Pro ty, kteří nemají děti a nechápou to: Maminka má strach z otázek od okolí, připomínající její trápení , bratr se tím trápí a nechápe reakce lidí, jak mohou být tak bezcitní a obtěžovat maminku, tátu, jeho samého a dokonce i starého dědečka. Všichni tito lidé plus jejich známí jsou bombardováni smskami a telefonáty lidí, kteří mají radost z cizího neštěstí a obávají se slovního útoku. Raději si zkontrolujte pořádek u sebe doma, starejte se o svoji rodinu, protože do této situace se v dnešní době s tímto systémem a vedením státu, může dostat úplně každý, zkuste se vžít do situace těch, kterých se to také týká a kterých se nikdo neptal, zda jim bude vadit, že budou bombardováni nepříjemnými dotazy a nepřímo se zúčastní této stupidní show, jak byste se cítili vy?

Reagovat

@Ivana: Nechápu, proč moralizujete zde. Neměla jste prvně začít u těch, kteří dobrovolně odkryli svoje soukromí v komerčním pořadu? Za tuto, jak pořad nazýváte „stupiditu“ (což většina diskutujících ví dávno), obdrželi honorář, nikdo je nenutil, hlásili se sami, podepsali smlouvu, atd. Tato RS se vysílá několik let, on ještě někdo netuší, co nastane po odvysílání? Posledních několik řad vedou rodiny asociálů, nemakačenka, fetky vs. „slušňáci“.
Diváka opravdu nezajímá, zda Pavel recitoval při Vítání občánků, on se prezentuje jako součást rodiny, která se opravdu předvedla v tom nejhorším světle. Obhajovat zde závisláka, zřejmě zloděje nebo překupníka, kterému smrdí práce, to fakt nechápu. Nechápu ještě víc, proč nám Nova takovýto odpad předvádí, proč je financuje. Takže prosím, nenabádejte nás, začněte u sebe a své rodiny.

9
anonym
Reagovat

@Ivana: Svoje soukromí odkryli dobrovolně, bez nátlaku, s vidinou odměny. Nikdo je do této RS nenutil.
Divák nemá povinnost pátrat v předešlém životě a výchově účinkujích. Co vidí, to komentuje divák buď kladně nebo záporně.
Nebudu citovat Ajdu,je to zbytečné, ale jen dodatek: proč do této RS šli. Pro peníze. Tak taky musí něco vydržet, nic není zadarmo. Je to jen jejich problém. Kdyby do RS nešli a mladej šel makat, legálně a měli dost financí, zřejmě by nenastal ani problém trápení se příbuzných. Chybu hledejte jinde, než u diváků, kteří RS VM sledují. Pláčete na nesprávném místě, problém je jinde.

Přidat komentář