Jan Kasl / Decade

Jan Kasl / Decade

Adresa:

Otrokovice, náměstí 3. května 1302

Termín: 24.1.2019 3.2.2019

24led - 3úno celý den

Žánr: výstavyumění fotografie sport morava zimní výstavy


Výstava Decade je ohlédnutím za desetiletou prací Jana Kasla, jehož největší vášní je sportovní fotografie.

Honza se už jako velice mladý dostal mezi světovou špičku sportovních fotografů do portfolia společnosti Red Bull. Díky tomu mohl procestovat svět a fotit elitní sportovce na mnoha místech planety. Na jeho tvorbě je znatelný smysl pro přesnost a nadšení pro svět sportu. Nejvíce ho baví zachytávat momenty mimo komfortní zónu, kam často strhává i všechny ostatní, a díky tomu vznikají unikátní záběry.

Během svých projektů pracuje často ve velmi náročných podmínkách a potýká se s různými přírodními živly - od focení pod vodou se speciálním housingem až po využití dronu pro snímky ze vzduchu. Jako výzvu bere také nástup nových technologií - ať už jde o sociální sítě nebo nové formáty prezentace jako cinemagraph, animace či spin technologie.

„Spojení mé vášně pro akční sporty a fotografii mě zavedlo do prostředí profesionálních sportovců, dechberoucích výkonů a inspirativních lidí na úžasných místech po celém světě. Jsem rád, že mohu tuto desetiletou cestu ukázat i ostatním skrze tuto výstavu.“

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Zlínský kraj Akce v obci Otrokovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jan Kasl / Decade

Villa MemoriesZlín (12.1 km)

Vila VyšehradLuhačovice (19.6 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (19.6 km)