Krejčíková je na Australian Open ve finále smíšené čtyřhry

24. 1. 2019, 06:33
Aktuality 1
AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková si na Australian Open zahraje o titul ve smíšené čtyřhře, ve které startuje s Američanem Rajeevem Ramem. Třetí nasazený pár si v semifinále poradil se Španělkou Marií José Martínezovou a Britem Nealem Skupskim 6-0 6-4. Ve finále narazí na domácí překvapení turnaje Astru Sharmaovou a Johna-Patricka Smithe.
B. Krejčíková a R. Ram

Světová deblová dvojka Krejčíková může získat první grandslamový titul v mixu a třetí celkově. Loni vyhrály s Kateřinou Siniakovou čtyřhru na Roland Garros i ve Wimbledonu. Ve smíšené čtyřhře je ve finále poprvé.

Ve finále se utkají v sobotu večer nečekaně s domácí dvojicí Astra Sharmaová a John-Patrick Smith. Australané startující na divokou kartu neztratili set ani ve čtvrtém utkání, když v semifinále porazili 6-4 7-6 druhý nasazený pár Nicole Melicharová a Briuno Soares.

Smíšenou čtyřhru v Melbourne vyhrála z českých tenistů jen Jana Novotná, s Američanem Jimem Pughem zvítězili v letech 1988 a 1989. Naposledy ve finále neuspěli Lucie Hradecká s Františkem Čermákem před šesti lety.

• AUSTRALIAN OPEN 2019 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
čtvrteční výsledky (24. 01. 2019)
• Smíšená čtyřhra - semifinále •
Ram/Krejčíková (3-USA/ČR) - Martínezová/Skupski (Šp./Brit.) 6-0 6-4
Smith/Sharmaová (Austr.) - Soares/Melicharová (2-Braz./USA) 6-4 7-6(5)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
Fandina
Pěkně, nějaký zápas jsem tu viděla a hráli takový pohodový tenis. Přeji titul. Pojď a go!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist