Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hvězdná premiéra Horáčkova dokumentu: Dorazili Geislerová, Hilšer i miliardář Janeček

Autor: nkov - 
24. ledna 2019
11:40

Politické strategie, budování mediálního obrazu, ale i boj s internetovými trolly. To všechno nabízí dokumentární snímek Máme na víc, který mapuje krok po kroku zákulisí předvolební kampaně neúspěšného prezidentského kandidáta, podnikatele Michala Horáčka. Na středeční slavnostní premiéru snímku dorazil i Horáčkův soupeř Marek Hilšer, ujít si ho nenechala ani herečka Aňa Geislerová nebo miliardář Karel Janeček.

 

 

Film, který jde po premiéře v pražské Lucerně ode dneška do kin, mapuje Horáčkovu cestu v prezidentské kampani, film doprovází jeho největší hity. Horáčka doprovodily manželka Michaela i dcerka Julie.

Premiéra přilákala do Lucerny i dalšího z neúspěšných kandidátů na prezidenta, současného senátora Marka Hilšera. Dorazil v doprovodu manželky Moniky, vzali s sebou i pětiměsíční dceru Sofii. Premiéru si nenechal ujít ani miliardář Karel Janeček, kterému dělala doprovod partnerka Lilia.

Režiséry snímku jsou Radim Procházka a Robin Kvapil, který byl zároveň i jedním z členů Horáčkova nejužšího poradního týmu při kampani. 

„Vznikla taková moje unikátní dvojrole, vlastně trojrole. Člověk, který dělá na prezidentské kampani, zároveň točí film a nutně je i filmovou postavou,“ napsal Kvapil ve svém komentáři na Dok.Revue.

Video  Ukázka z filmu "Máme na víc"  - Youtube/Mezinárodní festival dokumentárních filmů Ji.hlava
Video se připravuje ...

Premiéry v jihlavském kině DKO se kromě aktérů dokumentu zúčastnili například bývalý prezidentský kandidát Marek Hilšer s rodinou, herečka Anna Geislerová, miliardář Karel Janeček s manželkou Mariem Mhadhbi nebo zpěvák Ondřej Ruml.

Video  Ukázka z filmu "Máme na víc"  - Youtube/Mezinárodní festival dokumentárních filmů Ji.hlava
Video se připravuje ...

pavel11 ( 29. ledna 2019 15:23 )

A kde bylo další jelito Drahoš,Prý hvězdná premiera! spíš pěchota,netáhel,křiváku,podrazáku,vexláku elita národa. Díky bože že jsi nedovolil jedinému z nich vstoupit na hrad. dneska je tam pracovitý,chytrý,ochránce občanu před migranty,tuneláři,křiváky.Spojením nejlepšího prezidenta a premiera Babiše jim vzteky láme kosti,charakter,konta,křivé páteře vy hvězdná pěchoto.

fafaf ( 24. ledna 2019 18:03 )

Všechno, sorry jako.

fafaf ( 24. ledna 2019 17:39 )

Vidět se má vešchno, rád se přidám.

naidka ( 24. ledna 2019 15:39 )

VIPky zneužívají své "popularity", že je lidi znají. Až když se dají na politiku, teprve potom zjistí, jak to s tou jejich popularitou vlastně bylo.

naidka ( 24. ledna 2019 14:50 )

Ten plakát je hodně ubohý . Je z něj vidět, jaký měl Horáček na Zemana vztek, že Zeman uspěl a čučkař utřel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa