Hlavní obsah

Hvězda UFC neváhala a pomohla zachránit dvě osoby před utopením

Praha

Bojovník, který zažil hodně zápasů v kleci, spoustu vypjatých okamžiků. Jedenačtyřicetiletý zápasník UFC Fabricio Werdum se nyní převedl také jako chlap, který umí pomoct. Viděl dvě křičící hlavy ve vodě a neváhal. Brazilec v Kalifornii pomohl zachránit dva teenagery před utopením.

Foto: Facebook: Fabricio Werdum

Fabricio Werdum, zápasník MMA.

Článek

Werdum měl v plánu užít si relax na pláži, nakonec se dočkal nečekaného zážitku. „Dvě malé hlavy křičely o pomoc. Byly vzdálené asi sedmdesát metrů. Vzal jsem oranžový plovák a hodil si ho přes hrudník," citoval server dailymail.co.uk zápasníka MMA, který pomohl zachránit dvě osoby společně s plavčíkem.

„Řekl jsem mu, ať se postará o dívku, která hodně křičela, já jsem si vzal kluka, který už byl v klidu. Potom jsme plavali k pláži. Na břehu mi pak pomohl jeden starý pán. Vlny byly velké a dívka se třikrát topila," popsal dále situaci.

Werdumova žena zachytila poslední okamžiky záchrany na kameru. Záznam ukázal, jak všichni opouštějí oceán.

Werdum je bývalým šampiónem UFC v těžké váze, ale poslední zápas v březnu 2018 v londýnské O2 aréně prohrál s Alexandrem Volkovem. Celkem má v profesionální MMA kariéře 23 výher a 8 porážek.

Reklama

Související témata: