Společnost Luzhou Laojiao společně s Australian Open propaguje strategii internacionalizace

Čínský výrobce kvalitních alkoholů společnost Luzhou Laojiao zviditelňuje na turnaji Australian Open (AO) v Melbourne svou značku „National Cellar 1573", která se objevuje na mnoha místech tohoto tenisového turnaje.

Jako globální partner a spolusponzor turnaje AO oslavila společnost Luzhou Laojiao nadcházející čínský lunární nový rok v areálu Rod Laver Arena v Melbourne Parku, kde se koná AO, s tenisovými fanoušky z celého světa.

Dne 18. ledna zde společnost Luzhou Laojiao představila společně s AO nové mistrovské a pamětní edice likéru „National Cellar 1573", vzdávající hold všem tenisovým hráčům turnaje AO a tenisovým fanouškům.

Spolupráce mezi společností Luzhou Laojiao a turnajem AO poskytne společnosti širší možnosti rozvoje, uvedl Wang Hongbo, výkonný zástupce generálního ředitele společnosti Luzhou Laojiao Co., Ltd.

Řekl, že tato spolupráce je také důležitým krokem pro strategii internacionalizace společnosti, která pomůže posílit její mezinárodní pověst. Tato spolupráce je skutečnou realizací hluboké spolupráce čínských značek s předními mezinárodními akcemi a dalším posílením strategie internacionalizace značky.

V současné době iniciativa Pásu a cesty vytvořila pro čínské podniky a čínské národní značky bezprecedentní příležitost k tomu, aby se staly globální. Alkoholový průmysl, který je typickým symbolem tradiční čínské kultury, také zahájil strategii internacionalizace na podporu značek v zahraničí.

Společnost Luzhou Laojiao distribuuje své výrobky ve více než 50 zemích a oblastech celého světa a stala se jednou z nejoblíbenějších čínských alkoholických značek na zahraničním trhu. V září 2018 společnost založila ve Spojených státech svou severoamerickou pobočku, aby urychlila proces internacionalizace.

Odkaz na fotografie:

http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=328859

KONTAKT: pan Han, Tel: 86 10 88051148

Klíčová slova Austrálie-obchod-nápoje-Luzhou Laojiao Co., Ltd.

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Obchod, marketing
Potraviny, gastronomie

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.