I když představitelce krásné princezny Marii Kyselkové léta pomáhal, nyní Niederle ani neví, zda bude moci přijít na její pohřeb. „Jestli chcete vědět něco o úmrtí paní Kyselkové, kontaktujte její rodinu. Oni s námi vůbec nekomunikují,“ uvedla pro web Extra.cz jedna z hercových dcer, kterou očividně takové jednání dost naštvalo.

„Datum pohřbu nevíme a obávám se, že se ho od rodiny paní Kyselkové nedozvíme. Z její strany teď opravdu není absolutně žádná komunikace. Tatínek by to ale moc rád věděl,“ posteskla si žena, která nyní zvedá telefony místo staršího tatínka, jelikož ten už na značné telefonáty nezvládá ve svém věku reagovat.

„Otce teď chce pořád někdo kontaktovat. Nikomu ale nedovolím, aby ho otravoval. Už nenechám nikoho na tátu řvát,“ dodala nakvašeně dcera herce, jehož mohou diváci znát především coby poručíka Láďu z Třiceti případů majora Zemana.

Už ale neupřesnila, kdo přesně na něj do telefonu křičel a kvůli čemu. Proslýchá se ovšem, že na Niederleho mají pozůstalí po Kyselkové vztek, podle eXtra.cz kvůli tomu, že to měl být právě on, kdo veřejnosti potvrdil informaci o skonu herečky. „Zlobí se na něj, ale neprávem. Jenže příbuzní paní Marie si to nenechají vysvětlit a zlobí se na něj,“ tvrdí zdroj blízký rodině herce ze seriálů Hříšní lidé města pražského či Zdivočelá země.

 

VIDEO: Dcera „princezny se zlatou hvězdou“ kdysi popsala, jak měla ve stáří Kyselková těžký život! Nemohla chodit

Video
Video se připravuje ...

Dcera „princezny se zlatou hvězdou“: Maminka už nemůže chodit! Markéta Reinischová, Petr Soukup, Jaroslav Bouda

Fotogalerie
36 fotografií