Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jste ještě nezaznamenali, jak moc podobná je Blue Ivy (7) své slavné matce, budete se divit. Zpěvačka Beyoncé (42) sdílela svůj snímek, na kterém je jako sedmiletá, s fotkou nejstarší dcery a srovnání se stalo okamžitě hitem internetu. Jsou si totiž podobné jako vejce vejci.

Blue Ivy má dokonce stejný účes jako její matka v tomto věku. „Dvojčata,“ napsala jedna z fanynek a rozhodně nebyla jediná. Příspěvek má na Instagramu už téměř čtyři milióny lajků a nespočet sdílení. Všimly si ho i slavné osobnosti jako například Halle Berry. „Dvě krásky,“ napsala do komentářů herečka.

Srovnání ve skutečnosti vytvořili fanoušci, ale stalo se tak populárním, že ho zpěvačka sama sdílela na svém profilu, což je u ní velmi neobvyklé. Většinou sdílí jen profesionální snímky za striktně pracovními účely. Fanoušci si její interakci velmi užívají, podobný úspěch zaznamenal například i snímek z pláže v Indii s dvojčaty Sirem a Rumi (1).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám