David Prachař slavil 60: Problémy kvůli rolím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

David Prachař slavil 60: Problémy kvůli rolím!

David Prachař
David Prachař (archiv Blesku)

Neuvěřitelné šedesáté narozeniny oslavil v polovině ledna herec David Prachař. Člen činohry Národního divadla v Praze ale v rámci svého jubilea přiznal, že se věk začal podepisovat na jeho práci.

„Můj dědeček se dožil 102 let. Druhá věc je duševní svěžest. Čím dál hůř se učím texty, ale v hlavě zůstávají, což je pozoruhodné. Sám se tomu divím,“ svěřil herec, režisér a dabér v rozhovoru pro ČRo. Přímo v den jubilea měl Prachař práci. Odehrál totiž představení Návštěva na Nové scéně Národního divadla, po němž dokonce debatoval s diváky.

O svém soukromí Prachař ovšem nechtěl mluvit. Jediné, co prozradil, je, čím se dokáže zabavit na dlouhých cestách autem. „Třeba během cesty z Prahy do Brna, zvlášť teď, kdy jsou ty uzavírky, tak si můžete poslechnout celý román. A to je skvělý! Teď jsem si zrovna pouštěl Tři muže ve člunu, které jsem si koupil,“ řekl podvodník Béda z Ohnivého kuřete nebo major Vondráček ze seriálu Specialisté.

 Agáta má dceru Miu! Podřekl se dědeček David Prachař!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.