Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #490 o Mužích v černém a o zvířátkách


ikona
Mr. Hlad
blues brothersjohn woomen in blackready player onestar warsvíkendový výplach
Dostanou Muži v černém nové parťáky? Která zvířátka si zaslouží Oscara? A jak se cítit jako Chow Yun-Fat?  

Řízný výplach

Přehled týdne
Nic netrvá věčně a ani obliba filmových žánrů. Před dvaceti lety comicsovky prakticky neexistovaly, teď jsou všude. A za pár let se to nejspíš zase nějak otočí, ale tyhle věci se zkrátka dějí, budou se dít a děly se i v minulosti. 

Agenti týdne
Společné mají to, že nosí tmavé brýle, černé obleky a jsou cool. Ale tím to končí. Muži v černém bojují proti mimozemšťanům, Blues Brothers milují jazz. Mohlo by to fungovat dohromady? Jo. A překvapivě dobře. 

Hra týdne
Chow Yun-Fat a John Woo už asi další nářez typu Lepší zítřek, Hard Boiled nebo Killer nenatočí a je to docela škoda. Naštěstí je tu Hong Kong Massacre, kde si pořádné přestřelky v jejich stylu užijete i bez nich. 

Triky týdne
Říct o Ready Player One Stevena Spielberga, že tam bylo hodně triků, by bylo podobné jak tvrdit o Komandu, že se tam občas střílí. Tahle akční sci-fi byla triky doslova narvaná. A takhle se dělaly

Zvířata týdne
Svou vlastní oscarovou kategorii pořád ještě nemají kaskadéři, i když o ni usilují už pěkných pár let. Takže na Oscary pro zvířata si nejspíš taky chvilku počkáme, ale určitě by nebyl problém pár kandidátů vybrat. 

Smrt týdne
Smrt není zrovna veselá věc, ale ta filmová veselá být může. Nebo alespoň zajímavá. Ta nejzajímavější a nejpůsobivější úmrtí, která jsme mohli vidět na plátně v loňském roce, si teď můžete připomenout. Jen bacha na spoilery. 

Pokec týdne
Už jsme tu měli kulaté stoly, ve kterých si povídají lidé, kteří stojí za kamerou, takže je fér, aby si teď pokecali herci. A Hugh Jackman, Chadwick Boseman, Viggo Mortensen a další, kterým se vloni dařilo, mají rozhodně co říct

Vynálezy týdne
James Bond spoléhá nejen na svůj výcvik, ale taky na vynálezy od Q. A není jediný, komu pomáhá technologie, s jejíž pomocí lze vyrobit všemožné voloviny. Všichni víme, že většina těch věcí nemůže nikdy fungovat, u některých je ale to kašlání na realitu fakt hodně přes čáru. 

Ano a ne týdne
Star Wars jsou takový fenomén, že mě vlastně ani moc nepřekvapuje, jak pitomá videa k nim někdy vznikají. Fakt si někdo myslel, že na světě existuje člověk, kterého zajímá, kolikrát řekli ve Hvězdných válkách Ano a Ne? No každopádně teď to můžete zjistit sami. 

Duel týdne
Minule jsme zjišťovali, jestli byste raději viděli další díl Krotitelů duchů nebo Návratu do budoucnosti. Nakonec to jen těsně vyhráli Krotitelé. Tak snad to mladý Reitman zvládne. 

V kinech je teď detektivka Složka 64, už čtvrtý film o detektivech z Oddělení Q. My bychom chtěli vědět, který film o Oddělení Q máte nejraději. Do předmětu pište Žena v kleci, Zabijáci nebo Vzkaz v láhvi a v textu se rozkecejte o důvodech. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace