Výtěžek ze vstupného z vánočního koncertu skupiny The Boom and Orchestra pomůže zkrášlit ústeckou onkologii
Předání šeku. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Předlice - Členové skupiny The Boom předali v pátek 25. ledna v Moto Garage Clubu v Teslově ulici v Předlicích šek na 50 000 Kč lékařce Evě Čmuchařové, která na akci zastoupila primářku onkologického oddělení Martinu Chodackou. Finance zdravotníci využijí k pořízení ochrany zdí kolem nemocničních lůžek na pacientských pokojích.

Padesátitisícový šek předaný na afterparty doplnil získaných 70 000 Kč od sponzora vánočního koncertu skupiny The Boom and Orchestra ústecké společnosti Adler. Na ústecké onkologické oddělení tak putuje krásných 120 000 Kč.

Kapela ústeckou onkologii dlouhodobě finančně podporuje, celkem jí od roku 2010 věnovala z vánočních charitativních koncertů 360 800 Kč. Společnost Adler více než 700 000 tisíc Kč.

2701 boom2

Afterparty skupiny The Boom. Foto: Petr Sochůrek

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru