Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nervózní matka Frankie ze seriálu Průměrňákovi: Koukněte do galerie, jaká je dnes kočka!

Nervózní matka Frankie ze seriálu Průměrňákovi: Koukněte do galerie, jaká je dnes kočka!
Zdroj: Prima Comedy Central
+ Dalších 13 fotografií
velká galerie
Patricia Helen Heaton (60) se do povědomí diváku dostala především díky roli Frankie Heckové v americkém seriálu Průměrňákovi. Pro roli tehdy změnila svůj účes a styl. Málokdo ale ví, jaká je ve skutečnosti vlastně kočka!

Průměrňákovi je americký sitcom o průměrné rodině ze střední třídy, která žije ve fiktivním městě Orson ve státě Indiana a překonává každodenní problémy běžného života. Unavenou matku od rodiny hraje Patricia Heaton. Herečka se narodila 4. března 1958 a se svým manželem, hercem Davidem Huntem, má čtyři syny. Získala už dvě ceny Emmy a na pět dalších byla nominována.

Patricia je aktivní republikánka a zastánkyně bývalé hlavy státu George W. Bushe. Ve volbách amerického prezidenta podporovala kandidáta Johna McCaina. Nyní se angažuje v různých hnutích např. proti potratům, zneužívaní dětí nebo domácímu násilí.

Kvůli roli v seriálu Průměrňákovi změnila svůj celkový vzhled a styl a televizní diváci jí takto vnímají naprosto přirozeně. Málo lidí ale ví, že ve skutečnosti je to opravdu krásná, atraktivní a velmi přitažlivá žena.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA JEJÍ NEUVĚŘITELNĚ ŠIK FOTKY Z INSTAGRAMU

Článek o jejím seriálovém synovi Brickovi (Atticus Shaffer), který trpí závažným onemocněním si můžete přečíst ZDE.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy