InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert bývalých žáků ZUŠ Veselí n. L.

    Čtvrtek 9.5 18:00 - Kulturní dům Veselí nad Lužnicí

  • Prodaná nevěsta

    Čtvrtek 9.5 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

    Divadelní představení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Děsivá domácí bilance pokračuje. Tábor padl s Milevskem

Táborský kapitán Pavel Jankovský se ohlíží, komu by před milevskou branku nahrál. Autor prvního táborského gólu už bodovou sbírku nerozšířil. Pevná milevská defenziva dovolila jen dva góly, což Táboru na body nestačilo – 2:3. , Autor: Josef Janda

Táborský kapitán Pavel Jankovský se ohlíží, komu by před milevskou branku nahrál. Autor prvního táborského gólu už bodovou sbírku nerozšířil. Pevná milevská defenziva dovolila jen dva góly, což Táboru na body nestačilo – 2:3.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Hokejisté táborského béčka prohráli už osmý domácí zápas z deseti. Tragickou domácí bilanci nevylepšili ani v nedělním duelu s Milevskem. Kohouti prohrávali už od 5. minuty a do vedení se za celý zápas nedostali. Milevsko vyhrálo těsně 3:2, o čemž rozhodla Radostova trefa z 35. minuty. Zkušení hosté si pohlídali i závěr, který sehráli takticky na výbornou. Kohouti milevskou branku neohrozili a nedostali se ani ke hře bez brankáře, čemuž přispěl zkušenou hrou i ještě nedávno Táborák Radek Seidl, který od letošní sezony nastupuje právě za rivala z Milevska.

 

V domácím prostředí vyhráli Táborští pouze nad Soběslaví a Pelhřimovem, proto není divu, že znovu do elitní osmičky nepatří. Milevsko se ještě popere o první čtyřku.

HC Tábor B – HC Milevsko 2010 2:3 (1:1, 1:2, 0:0), branky a nahrávky: 13. Jankovský (F. Hubáček, Pospíchal), 29. D. Hubáček (Raiterman) – 5. Suchan (Hamerle, Seidl), 21. Suchan (Hamerle), 35. Radosta (Suchan), rozhodčí Vovčko – Diviš, Mašek, vyloučení 4:3, využití 1:0, 265 diváků.

Tábor B: Lekeš – Růžek, Raiterman, F. Hubáček, T. Hošek, Hlaváč, Hastrman – D. Hubáček, Ježek, Syrovátka, Jankovský, Pospíchal, Kratochvíl, Martin Novák, Jelínek, Kalaš, Prštický.

Milevsko: Panec – Štych, Pletka, Gřegořek, Jíška, Havran, Votruba – Sláma, Müller, Fořt, Seidl, Šimák, Kořánek, Bílek, Suchan, Hamerle, Radosta, Pouch, Hájek.

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme další podrobnosti. Trenér Tábora Štěpán Kadilák zmíní rozdíl mezi oběma mužstvy. Co na jeho svěřence platilo? Jak hodnotí závěr duelu, který si Milevsko pohlídalo?

Obránce Tábora Jan Raiterman přiblíží krušné chvíle domácí defenzivy. Co říká na svůj osobní výkon? Kudy povede cesta do play-off?

Útočník Milevska Radek Seidl nastupoval za Tábor šest let. Jak se mu doma hrálo? Jak prožíval své vyloučení ze 49. minuty, kdy hosté o gól vedli? To a mnohem více o hokeji ve středu v papírových novinách.

Diskuse k článku - 6 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Pro M. dobrý víkend. Ta pravá konfrontace ale přijde až v závěru a v případném PO. Výhra v T. je fajn, ale raději bych viděl derby s A týmem z tohoto města - samozřejmě na patřičné úrovni. Bohužel nyní je asi pravděpodobnější tato konfrontace v KP - k tomu asi ale nedojde, byla by to (objektivně vzato) ztráta pro hokej v našem kraji - to tvrdím jako fanoušek M a realista.

    Vloženo 29.1.2019 09:21:12

  • jk 

    Reagovat

     

    Hoši jen tak dál! Těším se na Soběslav!

    Vloženo 29.1.2019 08:06:16

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Vždycky se bojím, když je na ledě dvojice Havran - Votruba. To je snad jediná obrana, co teď dostává branky. Pokaždé, když jsou na ledě, tak se jenom bráníme a jsme pod tlakem..

    Vloženo 28.1.2019 20:27:17

    • JERRY 

      Reagovat

       

      Tak hlavně že máme 4 útoky,místo toho aby zkvalitnil obranu pan trenér tak to odserou někteří útočníci..

      Vloženo 29.1.2019 17:22:34

    • Havran 

      Reagovat

       

      Jestli chodíš na všechny zápasy doma i venku a trochu hokeji rozumíš,stačí aspon trochu,tak víš co těm golum a cely akci předcházelo a jak ty góly padly!!!! Takže se priste podepis ty vidlaku,jmenovat ostatní a sam zůstat jako anonymní ,to je hrdinství ty vemeno jedno.kdyz chceš někoho pomlouvat tak se aspon podepis kurva

      Vloženo 30.1.2019 07:32:48

    • Vrána 

      Reagovat

       

      Tak Havran nikdy nebyl hokejista. Je to kus bruslícího bezmozku.

      Vloženo 30.1.2019 16:39:20

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace