Při přestřelce v Houstonu zemřeli dva podezřelí z prodeje drog. Pět policistů je zraněných

Pět amerických policistů bylo zraněno při pondělní přestřelce v texaském Houstonu. Jeden ze strážců zákona je v kritickém stavu, další mají méně vážná zranění. Na místě incidentu zemřeli dva podezřelí, uvedla policie podle agentury AP.

Houston Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Při přestřelce v Houstonu zemřeli dva podezřelí z prodeje drog. Pět policistů je zraněných

Při přestřelce v Houstonu zemřeli dva podezřelí z prodeje drog. Pět policistů je zraněných | Foto: Brett Coomer | Zdroj: ČTK/AP

Policisté z protidrogového oddělení zasahovali podle AP v jednom z domů na jihovýchodě nejlidnatějšího texaského města Houstonu.

Během zátahu proti údajným dealerům heroinu se dostali do přestřelky. Pálit začali střelci hned poté, co policisté vyrazili domovní dveře a pronikli dovnitř, uvedl houstonský policejní šéf Art Acevedo.

Dva pravděpodobní útočníci při incidentu zemřeli, dodal. Jednoho ze zraněných policistů musel do nemocnice přepravit vrtulník.

Policie okolí střelby vyklidila a doporučila lidem, aby se drželi dále. Guvernér Texasu Greg Abbott uvedl, že útok je připomínkou toho, jakou „službu a oběť“ denně při výkonu svého povolání policisté podstupují.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme