Tipy, rady, návody

Vyzkoušejte profi lešení, bednění nebo mobilní oplocení od SCASERV

Doma si uděláme klidně mnoho věcí, jak se říká na koleně, ale pokud jde o firmu, ta potřebuje vždy profesionální vybavení. Sháníte profi lešení a bednění? Nejen toto vybavení pro stavbu nabízí SCASERV.

Sháníte lešení? Možná je pro vás ideální to pojízdné

Pro řadu výškových prací je nejvhodnějším řešením pojízdné lešení. SCASERV vám nabídne nejtužší hliníkové věže na trhu. Lze si je koupit, nebo přímo u firmy rovněž pronajmout. Práce jsou možné až do výšky 18 metrů, a to bez nutnosti kotvení lešení. Na pracovní podlahy se vystupuje integrovanými žebříky ve variantě Klasik a po výstupných rámech u řešení Clima. Velkou výhodou hliníkových věží je velice rychlá montáž.

Věže se hodí pro řadu použití. Zejména pro různé menší rekonstrukce a opravy objektů. Rovněž pro práci přímo v průmyslových provozech i v atriích budov. Součástí věží jsou potřebné bezpečnostní i stabilizační prvky. Systém je k dispozici v délkách 3,2; 2,5 a 1,8 metru a v šířkách 1,45 a 0,85 metru.

Profesionální stěnové bednění pro dokonale rovné zdi

K prodeji i k zapůjčení nabízí SCASERV stěnové bednění LOGIC 50. Jde o lehký panelový bednící systém, který umožňuje i manipulaci bez použití jeřábu. Nejtěžší díl váží něco přes 80 kilogramů, a lze s ním tedy manipulovat v několika lidech. Jednotlivé panely se dají jednoduše spojovat. S celou konstrukcí je pak možné opět, tentokrát již za pomoci jeřábu, manipulovat. Kvalitní provedení zajišťuje dokonale hladký povrch betonu. Systém je vhodný pro budování jímek, šachet, pilířů, sloupů i opěrných zdí.

Když potřebujete dočasné oplocení

Dalším žádaným sortimentem SACSERV je mobilní oploceníSystém se skládá ze svařovaných sítí, plných dílců, plotové branky a betonových či plastových patek. Systém lze snadno smontovat Využitelný je pro dočasné oplocení staveb i pro zajištění materiálu na stavbě. Mobilní oplocení SCASERV je však oblíbené mezi pořadateli různých sportovních a kulturních akcí, kde je nutné oplotit vyhrazené prostory a usměrnit proud návštěvníků.

O autorovi

angelo

Zanechte komentář