Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Oblíbené učitelce se rozpadlo manželství: Prodává a bere drogy! Jde po ní policie

Žena byla respektovanou učitelkou. Po rozpadu manželství začala prodávat drogy a nyní utíká před policií
Žena byla respektovanou učitelkou. Po rozpadu manželství začala prodávat drogy a nyní utíká před policií  (Autor: Facebook, Police District Norwich, Norfolk)
Autor: DH - 
31. ledna 2019
14:54

Policie v britském městě Norwich pátrá po drogové dealerce. Tou by měla překvapivě být místní učitelka dějepisu, která se po rozpadu manželství uchýlila k tvrdým drogám. Dnes je z ní troska a nejbližší mají strach o její život.

Osmatřicetiletá Angela Daveyová z Velké Británie vystudovala střední školu pro dívky v Norwichi, kde dokonce získala prestižní stipendium. Následně promovala na univerzitě, odkud si odnesla diplom z historie.

Žena si později se svým manželem koupila dům, ve kterém šťastně žila společně s ním a s jejich dvěma potomky. Angela učila dějepis na škole pro žáky se speciálními výukovými požadavky. Vše se ale změnilo po rozpadu manželství. Učitelka přišla u soudu o manžela i o děti. V depresích sáhla po nejhorším možném utišujícím prostředku.

Začala brát tvrdé drogy. Podle jejích slov se o to nejvíce zasloužil přítel, kterého potkala na seznamce Tinder. Brzy přišla o střechu nad hlavou a musela žít v karavanu v britském městě Norwich. Tam se přidala k místnímu gangu a začala prodávat kokain.

Během posledních dvou let Angelu dvakrát zadržela policie. Při té příležitosti vznikla i fotografie, která výmluvně ukazuje, jak markantně se na ní drogová závislost podepsala. „Když bude dál pokračovat v tomhle stylu života, zemře,“ obávají se její dřívější přátelé. „Byla normální člověk, matka a soustředila se na kariéru. Nikdy byste do ní neřekli, že dopadne takhle,“ doplnili.

V současné době se po Angele intenzivně pídí policie. V souvislosti s jejím zadržením zatkla i další tři členy jejího gangu. Snadné to ale kriminalisté mít nebudou. Angela bydlí pod stanem a zdržuje se na neznámém místě.

antismejd ( 31. ledna 2019 17:14 )

a zase ta Anglie.....je to fakt země podivuhodných bytostí...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání