Menu
WomanOnly
Domácnost

RECENZE: První letošní Glanc box představil kokosový šampon i luxusní aviváž

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

31. 1. 2019

Sháníte nějaké účinné tablety do myčky? Nebo se nedokážete rozhodnout, které kapsle na praní si vybrat? S obojím vám pomůže nový Glanc box, krabice s překvapením z řady kosmetiky a drogerie. Lednový box jsme celý vyzkoušeli a zhodnotili v recenzi.

Tentokrát jsme v Glanc boxu mohli najít hlavně přípravky na domácí úklid – aviváž, kapsle na praní nebo třeba tablety do myčky. Došlo ale i na voňavé přípravky na vlasy. Nemalým bonusem je pak skutečnost, že z každé krabice šlo 50 korun na dobročinné účely.

Savo bez chloru prací kapsle (17 dávek, cena v obchodě 179,90,-)

Savo není jenom známý dezinfekční prostředek s typickým “zápachem” chloru. V posledních letech tato značka představila účinné jednorázové ubrousky nebo prostředky na praní. A ty se objevily i v lednovém Glanc boxu.

Jde o prací kapsle bez chloru, které oceníte hlavně kvůli jednoduchosti jejich použití – prostě je hodíte do pračky, navršíte prádlo a hotovo. Každá kapsle má tři komory, které se liší svým složením a účelem. Bílá se postará o hygienickou čistotu, modrá odstraní skvrny a fialová dodá svěžest. Kapsle jsou určeny pro barevné i bílé prádlo a příjemně voní. Jediný minus, co jsem zaznamenala, byl, že se kompletně nerozpustily.

Silan Aviváž Suprême Elégance (600 ml, cena v obchodě 69,90,-)

Silan Aviváž Suprême Elégance

Tato nová aviváž určitě nebude pro každého. Voní poměrně intenzivně, stačilo použít jen polovinu víčka. Prádlo pak bylo cítit celkem “těžce”, téměř dřevitě. Vůně vydržela poměrně dlouho, i když dá se najít i účinnější výrobek u konkurence. Oblečení se po vyprání nemačkalo a bylo měkké.

Bref Perfume Switch (50 g, cena v obchodě 59,90,-)

Značka Bref představila v posledních měsících nové WC bloky s označením Perfume Switch. Na jeden došlo i v lednovém Glanc boxu – bohužel ale na tu samou vůni, jako jsme zkoušeli už loni na podzim.

WC blok obsahuje dvě složky, při spláchnutí a pak po zaschnutí mají být cítit rozdílně. Jednou po leknínech, pak zase po jablkách. Já jsem spíš permanentně cítila jakousi směs. Ta ale pěkně provoněla toaletu, takže si nestěžuji.

Garnier Botanic Therapy Šampon & Balzám (250 ml a 200 ml, cena v obchodě 2x 79,-)

A konečně i nějaká ta zkrášlující kosmetika. V boxu jsme našli šampon a balzám od značky Garnier z řady Botanic Therapy. Po voňavých verzích s medem nebo třeba brusinkou firma představila i variantu pro suché a střapaté vlasy, která obsahuje výtažky z kokosového mléka a makadamiového oleje.

Garnier Botanic Therapy Šampon & Balzám

Oba výrobky nádherně voní po kokosu. A když je použijete oba, tedy nejprve šampon a poté kondicionér, dosáhnete ještě většího efektu. Osobně nemám problém s lámavými vlasy, ale i já jsem poznala rozdíl. Hřívu jsem měla krásně lesklou, vlasy se méně cuchaly a byly i rovnější.

Somat Gold Tablety do myčky (10 dávek, cena v obchodě 69,90,-)

Nové tablety do myčky od značky Somat slibují odstranění i těch nejhorších nečistot. A musím přiznat, že opravdu fungují. Zabraly i na přismahlé maso nebo pánev od míchaných vajíček, kterou jinak myčka jen těžko vyčistí.

Velkým plusem tablet je, že jsou v rozpustném obalu, takže se jich nemusíte přímo dotknout. Minusem je ale poměrně vysoká cena.

Vademecum Zubní pasta (2x 75 ml, cena v obchodě 35,- a 39,-)

Zubní pasty od značky Vademecum patří mezi ty levnější a sama si je nekupuji. Za vyzkoušení jsem proto ráda – i když určitě nemusely být v Glanc boxu dvě. Jedna ve variantě Cavity Protection, která má až po dvanáct hodin bránit cukerným kyselinám v rozleptání skloviny, a druhá Express White 10, která je určená na vybělení zubů.

Carin Dámské menstruační vložky s aktivním kyslíkem (9 kusů, cena v obchodě 34,90,-)

V krabici bylo taky umístěno jedno balení vložek od značky Carin. Buď s probiotiky, anebo s aktivním kyslíkem, které jsem našla já. Aktivní kyslík by měl dezinfikovat, omezovat zápach a být šetrný k pokožce. Vložky byly celkem příjemné, tak akorát tenké.

Zewa Vlhčený toaletní papír

Zewa Vlhčený toaletní papír (2x 10 kusů, cena v obchodě 42,- za 42 kusů)

Tohle není žádná novinka, ale hodí se snad do každé domácnosti. Vlhčený toaletní papír od značky Zewa byl v boxu ve dvou menších baleních po deseti kusech. Jedno ve verzi Pure, druhé s mandlovým mlékem. Oba výrobky byly jemné, voňavé a snadno spláchnutelné.

Kromě zmíněných výrobků byla v krabici taky jedna knížka jako dárek navíc. V mém případě Duše peněz od Lynne Twistové.

Ohodnoťte tento článek:
0
Diskutovat

Úplňky

Právě čtete

RECENZE: První letošní Glanc box představil kokosový šampon i luxusní aviváž