Luxusní sada ručníků BAMBOO, dobresny.cz, 690 Kč
Květináč na bylinky Limes Dublo 2,3l, 4home.cz, 149 Kč
Taburetka SIMBA v. 35cm prům. 50cm, bighome.cz, 1.352 Kč
Designová tapeta Justyn Coral od českého studia Lavmi 0,53 mx10,05m, arki.cz, 980 Kč
47
Fotogalerie

Dodejte interiéru šmrnc! Pořiďte si doplňky v korálové, barvě roku 2019

Je jemná, teplá, zároveň ale živočišná. Zřejmě proto se letos stala korálová jednou z hlavních barev roku. Tenhle odstín na pomezí oranžové, červené a růžové barvy dokáže do interiéru vnést pocit útulnosti a domácí pohody. Našli jsme pro vás ty nejzajímavější doplňky v korálové barvě. Podívejte se, kde je seženete a za kolik.

Korálová ovládla přehlídková mola i interiéry

Pokud máte rádi změnu a váš interiér už vám přijde tak trochu nudný, je teď ten pravý čas s tím něco udělat. Nemusíte ale hned měnit nábytek. Stačí třeba vymalovat, vytapetovat nebo pořídit pár barevných doplňků a váš byt či dům budou hned vypadat úplně jinak. Co říkáte třeba právě na módní korálovou? Ta dokáže v interiéru doslova zázraky. Nesmíte to ale přehnat. Pokud se tedy rozhodnete s ní malovat, nepřežeňte to. Zkombinujte ji s chladnými barvami, jinak bude místnost působit až moc teple. V malých místnostech ji použijte maximálně na jednu stěnu, v opačném případě by totiž pokoj vizuálně ještě zmenšila.

Skvěle v interiéru vypadají také korálové doplňky. Ať už jsou to například závěsy, potahy na polštářky, drobné dekorační předměty jako vázy, katalytické lampy, hrnečky, talíře, misky, svíčky, lůžkoviny a další bytové textilie nebo různé doplňky do kuchyně či koupelny. Možností je celá řada. Nemusíte samozřejmě shánět přesně ten daný odstín firmy Pantone s názvem Living Coral. Korálová barva má odstínů celou škálu a všechny jsou krásné.

Pro vaši inspiraci jsme našli téměř padesát doplňků v korálové barvě, mezi nimiž si vybere každý. Najdete je ve fotogalerii v úvodu včetně informace o ceně a prodejci.

Doporučujeme

Články odjinud