Ngadeu byl jednou nohou ve Fulhamu, Tvrdík se s ním loučil. Přestup ale ztroskotal

Sport Sport
1. 2. 2019 5:40
Defenzivní fotbalista Slavie Michael Ngadeu Ngadjui nakonec zůstává ve Slavii. Nejdřív jeho odchod do Fulhamu oznámil na twitteru šéf klubu Jaroslav Tvrdík, nakonec ovšem přestup nedopadl.
5. kolo fotbalové FORTUNA:LIGY, Slavia - Jablonec: Michael Ngadeu-Ngadjui
5. kolo fotbalové FORTUNA:LIGY, Slavia - Jablonec: Michael Ngadeu-Ngadjui | Foto: Milan Kammermayer

"Přesto, že Slavia kolem 23. hodiny odsouhlasila smlouvu a vyšla vstříc i ve zdravotní prohlídce, která nebyla dnes dokončena, tak Michael Ngadeu Ngadjui zůstává ve Slavii," přiblížil Tvrdík situaci pro web Slavie.

Je pravděpodobné, že při hektickém vyjednávání v posledních hodinách a minutách přestupového okna dal Fulham nakonec dal přednost Norovi Havardu Nordtveitovi. Ten do Anglie zamířil z Hoffenheimu hodinu před půlnocí a má podobné charakteristiky jako Ngadeu. Je mu 28 let, umí hrát jak stopera, tak defenzivní štít.

Slávistický obránce se tak po ztroskotání jednání opět připojí ke Slavii na soustředění. "Jsem v pohodě, v pondělí se opět připojím ke klukům v Praze, až se vrátí ze soustředění. Těším se na jarní část, věřím, že budeme úspěšní jak v domácí soutěži, tak i na evropské scéně," dodal Ngadeu pro web Slavie.

 

Právě se děje

Další zprávy