Itineráře palírny Kavalan Distillery získaly v globální soutěži Drinks Tourism titul „Vysoce oceňované"

„Nejinovativnější lihovarnická trasa" - mimo LA - se podle magazínu Drinks International nachází v domácí oblasti whisky Kavalan, v I-lanu na Tchaj-wanu.

Palírna Kavalan, která je vzdálena hodinu jízdy od hlavního města Tchaj-pej a každoročně vítá milion návštěvníků, získala v soutěži Drinks Tourism pro rok 2019 titul „Vysoce oceňované" za úžasné itineráře, mezi něž patří:

  • Bezplatná ochutnávka whisky Kavalan v každou celou hodinu na dramatickém zámku Spirits Castle a v sále Great Hall s dvojitým stropem.

    - DIY Blending Lab (laboratoř s vlastním mícháním), kde si návštěvníci mohou namíchat svou vlastní whisky a odnést domů láhev s osobní etiketou.

  • Skalnaté malebné pobřeží v I-lanu, kde sibiřské zimní větry přispívají k prodloužené oxidační době whisky Kavalan a jedinečnému procesu zrání.

  • Bednářství Kavalan Cooperage, koridor s přímým náhledem z exteriéru, který nabízí pohledy na zkušené bednáře, kteří provádějí pracovní postupy, jako je průkopnická technika hoblování, opalování a přepalování sudů v palírně Kavalan, která je základem při výrobě whisky pro Solist Vinho Barrique, oceněnou jako „Nejlepší single malt whisky na světě" na soutěži World Whiskeys Award v roce 2015.

  • Velmi oblíbená kavárna Mr. Brown, která se nachází nad sálem Great Hall. Jsou zde podávána celá jídla, stejně jako dva lahodné druhy „tchajwanské kávy" - Kavalanovy verze „irské kávy".

    Zámek King Car Mr. Brown posazený na útesu, s nezapomenutelným výhledem na přírodní symbol I-lanu, aktivní sopku Turtle Island*. Vodní zdroj palírny Kavalan, voda ze Sněžné hory bohatá na minerály, je přirozeně filtrována přes bohatou vulkanickou půdu oblasti I-lan a vytváří charakteristickou ovocnou příchuť whisky Kavalan.

  • Sad orchidejí King Car, kde si návštěvníci mohou ochutnat whisky mezi stovkami orchidejí, místní inspirací pro květinové příchutě whisky Kavalan.
  • Generální ředitel palírny Kavalan pan YT Lee uvedl, že základní lihovarnická trasa a hodinové ochutnávky jsou zdarma v souladu s jeho principem sdílení palírny Kavalan s komunitou.

    Řekl, že ve spojení s touto trasou očekává vyprávění celého příběhu o tom, jak vznikla první whisky na Tchaj-wanu a jak se vyrábí. „Chci, aby to byla zkušenost, kterou si návštěvníci s sebou odnesou," dodal.

    Mistr míchač Ian Chang řekl, že existuje spousta dalších příležitostí důkladněji ochutnat whisky Kavalan. Personalizovaný Tasting Lounge (Ochutnávkový sál) má luxusní whisky bar, kde odborní průvodci vezmou návštěvníky na „ochutnávkovou trasu" prostřednictvím výběru ze čtyř typů whisky Kavalan, v závislosti na jejich preferovaných chutích a texturách.

    „A pokud si návštěvníci chtějí vyzkoušet mou práci, mohou si vytvořit svou vlastní whisky s personalizovanou etiketou, kterou si odnesou z naší „laboratoře" DIY Blending Lab. S touto bohatou nabídkou se v roce 2019 těšíme na vaši návštěvu palírny Kavalan," řekl pan Chang.

    Palírna Kavalan byla nedávno ve vydáních č. 151 a 154 magazínu Whisky v rubrice degustací „doporučena" pro její whisky Distillery Reserve Peaty Cask: „Další povedená a vyvážená tchajwanská whisky. Opravdu skvělá věc" a pro whisky Solist, Manzanilla Sherry Cask: „Boom, bombastické nebe sherry. Trochu vody prodlužuje příchutě, ale opravdu jde o milostnou ódu na sherry."

    Whisky Fino Sherry Cask Strength palírny Kavalan také získala 91 bodů od časopisu CigarsLovers Magazine, jedno z nevyšších získaných skóre ze všech whisky, které zástupci publikace ochutnali za posledních 12 měsíců.

    Ve výroční zprávě o značce (Annual Brand Report) pro rok 2019 magazínu Drinks International se palírna Kavalan opět ukázala jako silný favorit v kategoriích Nejlépe prodávané whisky a Nejpopulárnějších světových whisky.

    Palírna Kavalan také získala ocenění Ikony atrakcí pro příznivce whisky v roce 2011, 2013 atd.

    *Symbol želvy odpovídá vlastnímu příběhu palírny Kavalan, která sdílí hodnoty, jako je vytrvalost a výdrž. Kavalan také nese starý název oblasti I-lan.

    O palírně Kavalan

    Palírna Kavalan v okrese I-lan je na Tchaj-wanu průkopníkem umění single malt whisky od roku 2005. Whisky Kavalan zraje v intenzivní vlhkosti a horku a k její kvalitě přispívají také mořské a horské vánky a pramenitá voda ze Sněžné hory, jež společně přispívají k charakteristické krémovitosti whisky Kavalan. Palírna se jmenuje po starém označení pro okres I-lan a využívá čtyřicetileté zkušenosti své mateřské společnosti King Car Group v oblasti výroby nápojů. Získala již více než 280 zlatých nebo vyšších ocenění na nejkonkurenčněji obsazených soutěžích v oboru a je dostupná ve více než 70 zemích. Více informací na www.kavalanwhisky.com.

    Poznámka pro redaktory:

    Tři trasy, které nabízí palírna Kavalan, jsou následující. Navštivte webové stránky palírny Kavalan, kde najdete podrobnější informace o rezervaci: http://www.kavalanwhisky.com/EN/visit-itinerary.aspx

    A I-lan Yuanshan

    2,5 hodiny

    Palírna Kavalan + kavárna Mr. Brown Castle + sad orchidejí King Car

  • Video o společnosti (Konferenční centrum): 15 minut

  • Výrobní linka whisky s průvodcem: 25 minut

  • Ochutnávkové prostory na zámku: 20 minut

  • Kavárna Mr. Brown Castle: 50 minut

  • Sad orchidejí King Car: 30 minut
  • B I-lan Jiaoxi

    2 hodiny

    Farma orchidejíKing Car v Jiaoxi + kavárna Mr. Brown, Jiaoxi + krevetová farma King Car

  • Farma orchidejí King Car v Jiaoxi: 30 minut

  • Kavárna Mr. Brown, Jiaoxi: 1 hodina

  • Krevetová farma King Car: 30 minut
  • C Yilan Toucheng

    4 hodiny

    Zámek Mr. Brown I + větrný mlýn + horská trasa + zámek Mr. Brown II

  • Zámek Mr. Brown I

  • Větrný mlýn

  • Horská trasa

  • Zámek Mr. Brown II
  • Kontakt pro média:

    Kellie Du

    886-3922-9000 #7165

    kellie@kingcar.com.tw

    Foto - https://mma.prnewswire.com/media/816147/Kavalan.jpg

    Klíčová slova Tchaj-wan-nápoje-trendy-Kavalan

    Oblast
    Asie, Austrálie (as)

    Kategorie
    Potraviny, gastronomie

    ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
    Přihlásit k odběru

    Upozornění:
    Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.