Mgr. Jaroslav Bžoch

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.02.2019 14:04:00

Nelze ohýbat ústavu podle toho, jak zrovna potřebujeme

Nelze ohýbat ústavu podle toho, jak zrovna potřebujeme

Projev na 26. schůzi Poslanecké sněmovny 1. února 2019 k zákonu o pobytu cizinců

 Vážené kolegyně, vážení kolegové.

Tady zaznělo něco, jako že Česká republika nebo vláda České republiky se systematicky snaží zabránit tomu, abychom tvořili návratovou politiku. To je největší nesmysl, který tady mohl zaznít.

Já s Ministerstvem vnitra spolupracuji, spolupracoval jsem i na svých pozměňovacích návrzích. A to, co my děláme, je právě ta návratová politika. My se to snažíme vyřešit, ale musíme postupovat v rámci zákonů a ústavy. Nelze ohýbat ústavu podle toho, jak zrovna potřebujeme. Musíme postupovat v rámci zákonů Evropské unie a v rámci našich zákonů. A naší prioritou je právě návratová politika. Ne, my tady nechceme mít nikoho, kdo je tady nelegálně. Ne, nechceme. Ale musíme postupovat v rámci zákonů a v rámci ústavy. A my se o to snažíme. Priorita naší vlády to je a na ministerstvu se tomu plně věnují.

Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama