Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Manžel Tori Spelling brání své děti: No tak jsou tlustší! Hlavně že jsou šťastné!

    Tori Spelling s rodinou. Veřejnost její ratolesti kritizuje kvůli obezitě. | foto: instagram

    Tori Spelling (45), kterou známe jako Donnu z Beverly Hills 90210, se dočkala pořádné sprchy, když na Instagramu zveřejnila rodinnou fotku, na níž je ona, její manžel Dean McDermott a jejich pět dětí. Tori se jenom chtěla pochlubit rodinou, místo toho to schytala. „Jste tlustí a odrbaní!“ vzkazují kritici.

    Tori Spelling chtěla potěšit fanoušky, když se na Instagramu pochlubila svou početnou rodinou. Zřejmě ale nečekala tolik kritiky, které se jí dostalo! „Proboha, jsou obézní,“ píší někteří hejtři. Jiným se zase nelíbí oděv, v němž jsou děti oblečené, a rodině vyčítají, že oblečení pochází z nejlevnějšího řetězce.

    Tori je zřejmě útlocitnější, a tak nakonec zasáhl její muž Dean McDermott. „Jsem naprosto zděšen poté, co čtu vaše komentáře. Kritizovat a šikanovat mou rodinu za to, jak vypadá? Tomuhle se říká body shaming! Co s vámi je?!“ nechápe.

    I když jsou naše děti trochu při těle, koho to zajímá? Jsou zdravé a šťastné! No tak nevypadají jako vychrtlé supermodelky! Lidé mají různé postavy a velikosti. A kdo jste vy, že soudíte?!“ pokračuje dál.

    Tori Spelling s rodinou. Veřejnost její ratolesti kritizuje kvůli obezitě.

    Právě otázka zdraví vyvolává u některých kritiků pochybnosti. „Zdravé děti? Ale na jak dlouho? Měly by vědět, že mají nadváhu a že to je zdraví nebezpečné!“ píše jeden z followerů. Děti by neměly být tak tlusté... Já bych doporučila zdravější stravování,“ míní jistá žena v diskuzi. Jen počkejte za pár let, jak budou vypadat!“ zní další komentář.

    Naštěstí se našli i tací, kteří to nevidí tak černě. „Mají ještě čas, náš syn měl také do puberty nadváhu, teď je štíhlý! Vypadají spokojeně a čistě. Je vidět, že je o ně dobře postaráno!“ brání rozsáhlou rodinu jedna z diskutujících na sociální síti.

    Vždyť vypadají šťastně! Možná nevyhovují hollywoodským standardům a zřejmě netrpí stravovací poruchou, ale je dobře, že je rodiče nechají užít si život!“ zastává se baculatých ratolestí další z žen.

    Je pravda, že snad nikdo z klanu není vysloveně hubený. Tori patří mezi holky „krev a mlíko“ a její manžel Dean je také chlap jako hora. Není tedy divu, že děti nejsou žádné kostřičky. Na druhou stranu žádné z dětí zatím netrpí obezitou.

    Spíše než že by tito kritici měli upřímný zájem o zdraví dětí, naráží možná na loňský rok. Tehdy na povrch prosakovaly zvěsti o tom, že rodina Tori Spelling je v rozkladu a v jejich domě dokonce opakovaně zasahovala policie, údajně kvůli hereččině psychickému kolapsu. Spekulovalo se, že se rodina topí v dluzích a nemá ani na základní potřeby, proto možná ty narážky na oblečení.

    Tori Spelling teď vypadá skvěle.

    Vzhledem k tomu, že to je tak půl roku, co rodinu nafotili paparazzi v rychlém občerstvení, kdy Tori měla navíc v té době poporodní kila, mohlo to u veřejnosti vyvolat dojem, že Tori s Deanem jsou naprosto nezpůsobilí a nezodpovědní rodiče. Tak zlé to ale nebude. Tori naopak shodila přebytečná kila a vypadá teď lépe než za poslední roky. 

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:38 neděle 2. června 2019. Anketa je uzavřena.

    • Super
      25
    • Haha
      10
    • Tvl
      9
    • Trapas
      8
    • Cože
      6
    • Sladký
      6
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...